Google+ To Φανάρι : Μιλάμε για κανονική "παράσταση". Αυτήν τη στιγμή η Ελλάδα είναι "σιδηροδέσμια" και φυσικά ξεπουλιέται στην ψύχρα. Με ένα μεγάλο κομμάτι του λαού να ζει υπό το μηδέν! Όλα αυτά δεν έγιναν τυχαία. Όλα αυτά έγιναν απολύτως οργανωμένα.

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018

Μιλάμε για κανονική "παράσταση". Αυτήν τη στιγμή η Ελλάδα είναι "σιδηροδέσμια" και φυσικά ξεπουλιέται στην ψύχρα. Με ένα μεγάλο κομμάτι του λαού να ζει υπό το μηδέν! Όλα αυτά δεν έγιναν τυχαία. Όλα αυτά έγιναν απολύτως οργανωμένα.


Η λεηλασία είναι αυτοσκοπός!

Eίναι πολλά τα λεφτά. Είναι αμύθητα τα λεφτά από το ξεπούλημα της χώρας. Στα χρόνια τής αντιπολίτευσης, το ΥπερΤαμείο ήταν ο κακός δράκος τού παραμυθιού. Κατόπιν, έγινε ο καλύτερος σύμμαχός των κομμουνιστών στην προσπάθεια να "απαλλαγούμε" από τα μνημόνια.  Άρα;....
Η λεηλασία είναι αυτοσκοπός. Aπό την στιγμή που έχει βρεθεί ο κατάλληλος «λαϊκός ηγέτης»,  όλα τα άλλα είναι εύκολα.


Αυτό που είδαμε στην Θεσσαλονίκη ήταν μια προειδοποίηση. Θα παραμείνουμε μέχρι τέλους, μιας και έχουμε δώσει υποσχέσεις στα ξένα αφεντικά μας. Αν τους ρωτήσεις για εκλογές πολύ απλά ταράζονται μιας και βρίσκονται ακόμα στα μισά. Μια δράκα λοιπόν από ασήμαντα ως χτες ανθρωπάκια, κατά κανόνα αμόρφωτα και άξεστα,  θέλουν να καρπωθούν κρατική περιουσία ύψους εκατοντάδων δισεκατομμυρίων δολαρίων μαζί με αμερικανούς και γερμανούς. Να κάνουν τα περιβόητα deals...άλλωστε υπάρχουν μπόλικα γίδια που μασάνε ακόμα το σανό που τους δίνουν περί αλλαγής...και ανάπτυξης...

Να γίνουν τέρμα βαθύπλουτοι. Να κόβουν βόλτες στο παραμυθένιο Μονακό και να σκάνε στα γέλια με τα κορόιδα στην Ελλάδα που θα αργοπεθαίνουν στα νοσοκομεία.  Βαθύπλουτοι κάτι σαν τους  "σπουδαίους" ρώσους κομμουνιστές του Γιέλτσιν όπως οι  Βάγκιτ Αλεκπερόφ, Ρομάν Αμπραμόβιτς, Αλεκσάντρ Αμπραμόφ, Βικτόρ Βέκσελμπεργκ, Βλάντιμιρ Λιτβινιένκο, Λεονίντ Μίχελσον, Λεόναρντ Μπλαβάτνικ, Αλιέκ Ντεριπάσκα, Άλισερ Ουσμανόφ, Μιχαήλ Πρόχιεριεφ, Βλάντιμιρ Βινιογκραντόφ, Βλάντιμιρ Γκουσίνσκυ και αρκετά άλλα κατακάθια. Ένα παράδειγμα. Η Sibneft νυν Gazprom Neft εξαγοράσθηκε από Μπερεζόφσκι και Αμπράμοβιτς το 1995 έναντι $100 εκ. όταν τότε η αξία της εκτιμάτο σε $3 δις! Η εξαγορά έγινε με δανεικά! Tο 2005 η κυβέρνηση Πούτιν έδωσε $13,1 για να επαναφέρει στο δημόσιο μόνο ένα τμήμα της..

Αν γίνεται λοιπόν γρήγορα μιας και ο χρόνος είναι εχθρός, μέσα σε ελάχιστο χρόνο ρεκόρ να κάνουν την δουλειά. Οι λεγόμενοι αριστεροί πιστεύουν σε έναν αριστερό φιλελευθερισμό. Δεν είναι οι "σκληροί" κομμουνιστές. Δεν είναι τυχαίο πως όλα τα λαμόγια του Κολωνακίου, της Εκάλης, εφοριακοί, μεγαλογιατροί, μεγαλοφαρμακοποιοί,  μεγαλοεργολάβοι, Τραπεζίτες και ΜΜΕ ψηφίζουν τον Τσίπρα! Στην φωτογραφία ο κομμουνιστής Γιαβρόγλου με τον Σπύρο Λάτση. Παλιοί φίλοι..Η οικονομική ελίτ ψηφίζει Τσίπρα, δηλαδή... όσοι μας κατέστρεψαν βρίσκονται δίπλα στον αδίστακτο απατεώνα.

Τα θανατηφόρα πλεονάσματα που με τόση χάρη διαφημίζουν δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένας μεγάλος πυροσβεστήρας στην κοινωνική φωτιά που πάει να αρπάξει.  Στάχτη στα μάτια του φτωχοποιημένου λαού με εντολή της γερμανίας. Εννοείται ότι δεν αγάπησαν ξαφνικά μια μεγάλη μερίδα του λαού δίνοντας γερά επιδόματα αφήνοντας την άλλη να πεθαίνει. Είναι σκηνοθετημένο από τους τοκογλύφους. Τιμωρούν μια συγκεκριμένη κάστα ανθρώπων, με σκοπό να προκαλέσουν σοκ σε αυτή που  παρακολουθεί. Η κρίση επηρεάζει τους ανθρώπους με τρόπο τρομακτικό. Οχι μόνο αντικειμενικά, περισσότερο από όλα συναισθηματικά, ψυχολογικά..

Ο θεός είναι έλληνας; Μπορεί και να είναι μιας και ακόμα δεν μας έχουν χτυπήσει βάναυσα θανατηφόρες αρρώστιες. Μόνο ο ιός του δυτικού νείλου φάινεται να μας ζορίζει. Σε όλη την Αμερική όλα τα κρούσματα για το 2018 είναι ασθενείς 2002 για την Ελλάδα 28.000!! Είναι απίστευτος αριθμός και αυτό γιατί δεν υπάρχουν πλέον νοσοκομεία να διαχειριστούν κατάλληλα τον ιό αλλά ούτε και σωστές υγειονομικές μονάδες.

Ο Μητσοτάκης ΔΕΝ είναι το μέλλον. Δεν έχει όραμα. Δεν έχει τίποτα.  ΔΕΝ μπορεί να προσφέρει. Δεν διαθέτει καθαρό  και πειστικό λόγο.  Μπορεί να κερδίσει τις εκλογές αλλά θα απογοητεύσει τον κόσμο.  Η αλήθεια είναι ότι και ο Τσίπρας θα του αφήσει καμένη γη, οπότε ο ίδιος δεν θα μπορεί να δώσει τίποτε και οι υποσχέσεις του θα μείνουν στα χαρτιά. Μίλησε για τον ΕΝΦΙΑ και για την απόδοσή του στους Δήμους. Οι δήμοι είναι ικανοί να παίρνουν τα χρήματα και να τα αποδίδουν με καλές υπηρεσίες στους πολίτες; Μα η αυτοδιοίκηση είναι τέρμα διεφθαρμένη. Αυτό δεν το ξέρει; Το ξέρει αλλά....δεν έχει σχέδιο... Στο Μακεδονικό;  Έπρεπε ξεκάθαρα να δηλώσει ότι δεν δέχεται κανένα όνομα που περιέχει τον όρο Μακεδονία , Το εκανε;  Όχι..Φοβάται τους Γερμανούς. Τρέμει μην τυχόν και τον απορρίψουν. Διστάζει να γίνει ΤΕΡΜΑ αδίστακτος όπως ο Alexis...

Στον Τσίπρα οι Αμερικανοί και οι Γερμανοί δεν θα βρουν τίποτα κακό να προσάψουν. Αυτά που λέγονται σε διάφορα sites ότι δήθεν κάποιοι είναι δυσαρεστημένοι με την πολιτική Τσίπρα, είναι ένα μεγάλο ψέμα. Το όνομα είναι Τσίπρας έγινε συνώνυμο με το άνοιγμα σαμπανιών για εβραίους, γερμανούς και αμερικανούς. Μέχρι το τέλος της δεκαετίας θα έχουν μπει όλα τα απαραίτητα θεμέλια για την απρόσκοπτη δράση τού κεφαλαίου και θα έχει ολοκληρωθεί πανηγυρικά  η διαδικασία καταλήστευσης μιας ολόκληρης χώρας...Η ζωή θα είναι δύσκολη για αυτούς που πίστεψαν σε ένα καλύτερο μέλλον....θα είναι αναγκασμένοι να ζήσουν σε ένα κράτος της μαφίας.


Από αριστερά ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας Στέργιος Πιτσιόρλας, ο επικεφαλής της ONEX, Πάνος Ξενοκώστας, ο  πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο αμερικανός υπουργός εμπορίου Γούιλμπουρ Ρος και ο αμερικανός πρέσβης Τζέφρεϊ Πάιατ  στη ΔΕΘ κατά την ανακοίνωση της πρότασης εξαγοράς Σκαραμαγκά-Ελευσίνας. 
Ο Τσίπρας ήταν τελικά ο κρυφός άσσος. Ο άνθρωπος πίσω από τις κουρτίνες.  Αυτός που θα αφόπλιζε τον Ελληνικό λαό με ψέματα, πάντα με το ίδιο ζαβό χαμόγελο στα χείλη. Αυτός που δεν αναγνωρίζει οίκτο...
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου