Google+ To Φανάρι : ANTEΞΕ ΣΤΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΑΝΑ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΕΙ ΛΟΓΩ ΚΡΙΣΗΣ

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018

ANTEΞΕ ΣΤΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΑΝΑ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΕΙ ΛΟΓΩ ΚΡΙΣΗΣ

Η κρίση και στον νέο χώρο δεν άφησε να ζήσει: Το 80 ετών μαγαζί Kelebek Korse κλείνει εντελώς
Η επιχείρηση Kelebek Korse που υποχρεώθηκε να μεταφερθεί από το Μπέιογλου στην  περιοχή Κουρτουλούς, λόγω απώλειας πελατείας και των συνθηκών κρίσης, αποφάσισε να κλείσει εντελώς....

Η επιχείρηση Kelebek Korse ένα από τα σύμβολα της περιοχής Μπέιογλου-Κωνσταντινούπολης (σημ. μεταφ. : περιοχή Πέρα) που αντιμετώπισε δυσκολίες σαν την λεηλασία στην περίοδο των Σεπτεμβριανών,  κατόπιν το 2014 λόγω του Νόμου περί Χρεών, αναγκάστηκε να μετακομίσει στην περιοχή Κουρτουλούς του Σίσλι.
Η ζωή του εκεί διήρκεσε λίγο. Λόγω οικονομικών θεμάτων ανήρτησε στην πύλη του μαγαζιού επιγραφές που γράφουν ¨Κλείνουμε, ότι πάρεις 10-20-30-40-50 λίρες¨.
¨Αναγκαζόμαστε να πούμε αντίο¨
Ο Ηλίας Αβράμογλου -ιδιοκτήτης της Kelebek Korse σε δήλωση που έκανε στην ιστοσελίδα Artı Gerçek, είπε πως οι πελάτες στα δύο μαγαζιά δεν είχαν το ίδιο προφίλ και με την συνέργεια των συνθηκών της οικονομικής κρίσης, υποχρεώνεται να κλείσει το μαγαζί.
Ο Αβράμογλου περιγράφει πως δεν μπορούν να αγοράσουν προϊόντα, πως για μη κάνοντας πωλήσεις αναγκάστηκαν να κατεβάσουν τις τιμές και πως έτσι το μαγαζί  πήρε μια μη αναστρέψιμη πορεία : ¨Δυστυχώς μια ιστορία φτάνει στο τέλος, αναγκαζόμαστε να πούμε αντίο. Ή την πρωτοχρονιά ή το αργότερο τον Μάρτιο του 2019 θα υποχρεωθώ να κλείσω¨.
Kriz yeni yerinde de yaşatmadı: 80 yıllık Kelebek Korse tamamen kapanıyor
23/9/2018
Σχ: Αυτό που ξέρουμε είναι πως η Τουρκία στην Θράκη στηρίζει επιχειρήσεις ομογενών της.
Το δικό μας προξενείο στην Κων/λη τι ακριβώς κάνει ; 
Εννοούμε πέραν των κακόφημων ειδήσεων περί κυκλωμάτων βίζας που ενίοτε παράγονται… 
Θυμηθείτε και μερικές φωτογραφίες από το τι συνέβη στα Σεπτεμβριανά…
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΑΝΑ

  tourkikanea

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου