Google+ To Φανάρι : Είστε έτοιμοι για αυτά που έρχονται; Η αστυνομία της σκέψης, δεν θα σταματήσει στον Άλεξ Τζόουν

Πέμπτη 9 Αυγούστου 2018

Είστε έτοιμοι για αυτά που έρχονται; Η αστυνομία της σκέψης, δεν θα σταματήσει στον Άλεξ Τζόουν

Ο δημοσιογράφος Άλεξ Τζόουνς έχει πολύ μεγάλη απήχηση στο κοινό και μάλιστα ήταν ο άνθρωπος που βοήθησε τον Τραμπ να γίνει πρόεδρος....

Τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, πήραν την απόφαση να απαγορεύσουν τον Τζόουνς να υπάρχει μέσα στις πλατφόρμες τους.
Επίσης, έχει αποφασιστεί να γίνει ακύρωση των πιστωτικών καρτών του δημοσιογράφου και όλα αυτά, επειδή τους «μπήκε στο μάτι»

ΠΡΟΣΟΧΗ

Αφού μπορούν να κάνουν ότι θέλουν σε έναν άνθρωπο που τον ακούνε πολλά εκατομμύρια, σκεφτείτε τι μπορούν να κάνουν σε ΕΣΑΣ, τους απλούς καθημερινούς ανθρώπους.
Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνει η Νέα Τάξη σε όλη την ανθρωπότητα, αλλά και στην Παλαιά Τάξη.

Σημείωση

Έχουμε να δούμε πολλά γιατί, μέχρι στιγμής η Παλαιά Τάξη την οποία εκπροσωπούν Τραμπ και Πούτιν, έχει μείνει σιωπηλή αλλά είναι σίγουρο ότι ετοιμάζει την απάντησή της.

Τι έχουμε να περιμένουμε

Η αστυνομία της σκέψης είναι εδώ. Όποιος τολμά να σκέφτεται τα αντίθετα από αυτά τα «προοδευτικά» που θέλει το Παγκόσμιο Κράτος, έχει πρόβλημα.
Το σύστημα ή η Ελίτ αν θέλετε που κυβερνά τον κόσμο, μπορεί για πλάκα να θέσει έναν άνθρωπο εκτός κοινωνίας.
Μπορούν να του πάρουν όλα του τα περιουσιακά στοιχεία, το όνομά του, την ταυτότητα του και να σκοτώσουν τον χαρακτήρα του.

Υποτίθεται ότι είμαστε ελεύθεροι, αλλά αυτό δεν ισχύει σε καμία περίπτωση και αυτό είναι το μήνυμα που έστειλε η Νέα Τάξη σε όλους μέσω του Άλεξ Τζόουνς!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου