Google+ To Φανάρι : Μέτωπο Παλιάνθρωπων στο Ξέφωτο

Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018

Μέτωπο Παλιάνθρωπων στο Ξέφωτο

«Το τέλος των μνημονίων αποτελεί και μια νέα αφετηρία για μια μεγάλη κοινωνική συμμαχία, για μια προοδευτική συστράτευση, για να κλείσουμε το δρόμο στην ακροδεξιά και τη συντηρητική παλινόρθωση, για τις αναγκαίες μεγάλες αλλαγές σε Ελλάδα και Ευρώπη» τόνισε ο διεφθαρμένος Αντιπρόεδρος γνωστός και ως πατήρ της πρεζούς. ...

Ο Ψηφιακός υπουργός, ως μάγος με τα δώρα υποσχέθηκε στους πελάτες του , «διεύρυνση των αναδιανεμητικών πολιτικών» , «Κοινωνικό εισόδημα αλληλεγγύης», «καθολική πρόσβαση στην υγεία», συλλογικές διαπραγματεύσεις, «αύξηση των μισθών» και «κοινωνικό μέρισμα». 



Υπόσχονται στους διεφθαρμένους και τους τεμπέληδες του προοδευτικού κύκλου, περισσότερες απολαβές από το έλλειμμα και περισσότερη «αναδιανομή». Ο Αντιπρόεδρος υποσχέθηκε περισσότερα μνημόνια για το καλό της Cia του Σόρος και των «μεταρρυθμίσεων». 

Οι «αναγκαίες μεγάλες αλλαγές σε Ελλάδα και Ευρώπη» είναι η ατζέντα ης χούντας των τραπεζιτών. 

Οι έμποροι αφορολόγητης Ελπίδας, ξέρουν καλά ότι οι παλιάνθρωποι κολλάνε μεταξύ τους σαν σάπιες σταφίδες. Αυτό σημαίνει προοδευτική συστράτευση. Όλες οι σάπιες σταφίδες μαζί. Μέτωπο Παλιάνθρωπων στο Ξέφωτο.

 Οι αριστεροί δολοφόνοι, στρίβουνε τιμόνι, και περιμένουν τα διαφθαρμένα κουρέλια, πρεζάκηδες, πουτάνες, πουστάρες, χασικλήδες, συνδικαλιστές, χαραμοφάηδες, τεμπέληδες, οικολόγους, σωματέμπορους, ΑντίΦΑ, Ρουβίκωνες, στο ξέφωτο, (στα Καμμένα), για προοδευτική Κοινοπραξία, Κλεπτών και Λωποδυτών.

 Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου