Google+ To Φανάρι : θα στο ξαναδείξουμε μπας και το εμπεδώσεις.. «ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΡΧΕΤΑΙ» και εσύ κοιμάσαι

Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018

θα στο ξαναδείξουμε μπας και το εμπεδώσεις.. «ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΡΧΕΤΑΙ» και εσύ κοιμάσαι


Όσο εμείς γεμίζουμε τις καφετέριες και πίνουμε freddo, κάποιοι μιλάνε για αλλαγή συνόρων. Η χθεσινή δήλωση του Ειτρόπου της της Ευρωπαικής Ένωσης Χαν, για αναδιάρθρωση των συνόρων τάραξε τα νερά....

Κάποιοι θορυβήθηκαν και τρόμαξαν συνηδητοποιώντας ότι πλέον τα πράγματα μπήκαν σε επικίνδυνους ατραπούς.
Μετά την προδοσία της Μακεδονίας , όπου εκεί θα δούμε άλλα πράγματα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, όπως μακεδονικές μειονότητες κτλπ, τώρα μιλάνε ξεκάθαρα για αλλαγή συνόρων με την Αλβανία. Ακολουθεί η Θράκη.. σύντομα, η όπως λένε οι αμερικάνοι.. soon.
Κάποιοι κοροιδεύανε όταν δημοσιεύαμε τις πληροφορίες από τον Καθηγητή Κιτσίκη για τον διαμελισμό της Ελλάδος ξανά και ξανά. Λοιπόν, θα τα ξαναδημοσιεύσουμε για έκτη η έβδομη φορά γιατί φαίνεται ότι ο προοδευτισμός έχει κολλήσει σαν λίπος στα μυαλά τους και τους απαγορεύει να δούνε την αλήθεια.
Δημοσιεύαμε αυτές τις πληροφορίες, γιατί αν τα σχέδια των μεγάλων δυνάμεων γινόνταν πραγματικότητα θα καταλήγαμε σε πόλεμο και διαμελισμό. Δυστυχώς όμως πλέον αυτό που ζούμε είναι η επόμενη φάση, δηλαδή η υλοποίηση των σχεδίων.
Θυμάται κανείς τις δηλώσεις της Μπενάκη; Τυχαίο; Δεν νομίζω
Δες το βίντεο δημοσιεύθηκε αρχικά ολόκληρο το 2013 – Ο καθηγητής γεωστρατηγικής Κιτσίκης σου ανοίγει τα μάτια.. οι μεγάλες δυνάμεις έχουν στόχο να διαμελίσουν την Ελλάδα....
Ο ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ..
Δελτίο STAR 24.4.2017 Επικίνδυνο Αλβανικό παιχνίδι στα σύνορα μας
Δείτε στο 1:02 λεπτό όπου ο Ράμα με τον θάτσι, λένε.. θα ΑΛΛΑΞΟΥΝ τα σύνορα στην γειτονιά μας
Κάτι ξέρει.. κάτι ξέρει.. ο επίτροπος Χαν
Tilemachos......
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου