Google+ To Φανάρι : Είναι εφιάλτης, ξυπνήστε μας! Θέλουν τουρκικό κόμμα σε όλη την Ελλάδα με… ψήφους μουσουλμάνων

Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018

Είναι εφιάλτης, ξυπνήστε μας! Θέλουν τουρκικό κόμμα σε όλη την Ελλάδα με… ψήφους μουσουλμάνων

Μετά το Σκοπιανό και την Β. Ήπειρο και η ελεύθερη Θράκη στον χορό των άσχημων εξελίξεων για την Ελλάδα σε σχέση με τα εθνικά θέματα. 
 Όπως διαβάζουμε στο evros24, πρωτοβουλία που εκδηλώνεται στην Θράκη από τον πρόεδρο της αυτοαποκαλούμενης «Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Τούρκων Δυτικής Θράκης» γεννά τεράστια ερωτήματα για τις επιδιώξεις και τα παιχνίδια που φέρονται έτοιμοι να παίξουν τουρκικοί κύκλοι στην Δυτική Θράκη, βλέποντας «χρυσή ευκαιρία» και πρόσφορο πολιτικό έδαφος....

Συγκεκριμένα, πρόκειται για το έγγραφο – κάλεσμα του Χαλίτ Χαμπίπογλου (υπογράφει ως «πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Τούρκων Δυτικής Θράκης») που εστάλη στα μέσα ενημέρωσης.

Σε αυτό το κείμενο ο υπογράφων, αφού πλέκει το εγκώμιο στον εκλιπόντα εθνικιστή Αχμέτ Σαδίκ, εξαπολύει επίθεση στην ελληνική πολιτεία αναφέροντας: «Η χώρα μας, η Ελλάδα, δεν έχει σωφροσύνη και καλή θέληση απέναντι στους Τούρκους της Δυτικής Θράκης. Η χώρα μας, η οποία χαρακτηρίζει τους Τούρκους της Δυτικής Θράκης ως απειλητικό στοιχείο, αγωνίζεται να εφαρμόσει μια πολιτική που είναι πάντα αναληθής και παραπλανητική».
Ο Χαλίτ Χαμπίπογλου διερωτάται αν ήρθε η ώρα για «πιο τολμηρά βήματα» κι έτσι προχωρά ένα βήμα ακόμα, απευθύνοντας κάλεσμα για την έναρξη νέας διαδικασίας στην Θράκη για να καταφέρουν οι «Τούρκοι» (όπως αναφέρει) «να αλλάξουν την παρούσα κατάσταση υπέρ τους»!
Τι σημαίνει αυτό;
Με στόχο να γίνει η μειονότητα «ορατή», ο Χαλίτ Χαμπίπογλου προτρέπει τα μέλη της να λάβουν μέρος σε όλες τις πολιτιστικές εκδηλώσεις ώστε να εισαγάγουν τα στοιχεία του «τουρκικού» πολιτισμού σε όλη την ελλαδική επικράτεια, συμπεριλαμβανομένων πόλεων όπως η Αθήνα, η Καβάλα, η Θεσσαλονίκη και γιατί όχι νησιά του Αιγαίου, με σαφή στόχο το μουσουλμανικό στοιχείο από την παράνομη μετανάστευση.


Ο Χαμπίπογλου δεν μένει όμως εκεί, αλλά προαναγγέλλει την κάθοδο «τουρκικού» κόμματος στις επερχόμενες εκλογές, όπως έγινε στις ευρωεκλογές του 2014.
«Θα ήθελα να υπενθυμίσω ότι το κόμμα μας Ισότητα – Ειρήνη και Φιλία (ΚΙΕΦ) συμμετέχοντας στις εκλογές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου τον Ιούνιο του 2014 με το σύνθημα “Ευρώπη, Ευρώπη, άκου τη φωνή μας!” και στις εκλογές στη Ροδόπη και στην Ξάνθη βγήκε το πρώτο κόμμα και ήταν τρίτο γενικά στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης» αναφέρει και συμπληρώνει: «Και τώρα πρέπει να κάνουμε το ίδιο. Πρέπει να λάβουμε μέρος μαζί με το κόμμα μας τόσο στις περιφερειακές όσο και στις γενικές εκλογές. Έχουμε τη δυνατότητα να είμαστε τρίτοι, ίσως και δεύτεροι, στις περιφερειακές εκλογές».
Οι τουρκόφρονες της Θράκης, λοιπόν, θέλουν ένα τουρκικό κόμμα που θα απλωθεί σε όλη την Ελλάδα και θα φέρει μια «νέα διαδικασία» για την Θράκη υπέρ του τουρκικού στοιχείου, το οποίο στοχεύει στο να παρουσιάσει ως τουρκική ολόκληρη την μουσουλμανική μειονότητα (Πομάκοι, Ρομά, «μαύροι» Έλληνες), συμβάλλοντας στην ανεξαρτητοποίηση της ελεύθερης Θράκης με το βλέμμα σε προσάρτηση στα υπόλοιπα υπό τουρκική κατοχή εδάφη των Ελλήνων.
Πέραν τούτου, σίγουρα μια τέτοια κίνηση θα στοχεύσει στους παράνομους μουσουλμάνους μετανάστες, που έχει φροντίσει η Άγκυρα να κατακλύσουν την Ελλάδα από Αιγαίο και Θράκη και τους δίνεται ακόμα και δικαίωμα ψήφου.


el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου