Google+ To Φανάρι : Ξεπουλάνε την χώρα, βυθίζουν στην φτώχεια ένα μεγάλο κόμματι γιατί έχουν πλάτες....

Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018

Ξεπουλάνε την χώρα, βυθίζουν στην φτώχεια ένα μεγάλο κόμματι γιατί έχουν πλάτες....

....έχουν πλάτες από τους Rothschild....Παρέα με τους Rothschild φώναζαν τα Go Back κυρία Μέρκελ. "Στημένος" από τους τοκογλύφους ο προεκλογικός "τσαμπουκάς" των "Αριστερών". Εδώ μιλάμε για σκουπιδαριό ...Μιλάμε για κτήνη, που όμοιά τους δεν έχουν ξαναϋπάρξει στην ιστορία αυτής της έρμης χώρας. Ρήμαξαν την αγορά με τα capital controls απλά και μόνο για να ξεπουληθούν ή να κλείσουν ελληνικές επιχειρήσεις με το πρόσχημα της δήθεν διαπραγμάτευσης, μιας διαπραγμάτευσης με τους Rothchild να δίνουν συμβουλές...

Για να προωθήσει διεθνώς το κυβερνητικό έργο και τον πρωθυπουργό, Γαλλίδα οικονομική σύμβουλος προσελήφθη από τον υπουργό Οικονομικών κ. Ευκλείδη Τσακαλώτο με μισθό 90.000 ευρώ εφάπαξ και μπόνους 1,5 εκατ. έως 2,5 εκατ. ευρώ κάθε φορά που η χώρα θα βγαίνει στις αγορές, με αντικείμενο κάτι σαν δημόσιες σχέσεις (το λεγόμενο… lobbying – παρασκηνιακή πολιτική πίεση, σε μετάφραση) της κυβέρνησης και του ίδιου του πρωθυπουργού.

Πρόκειται για την Anne-Laure Kiechel, τρίτη στην ιεραρχία του οίκου Rothschild, «ένα από τα μεγαλύτερα ανεξάρτητα γκρουπ οικονομικών συμβούλων στον κόσμο», όπως αυτοπεριγράφεται στο επίσημο site του.

Δουλειά του οίκου της Rothschild εξάλλου είναι να φέρνει σε επαφή με όσους συνεργάζεται τους επικεφαλής των οικονομικών κολοσσών πρωτίστως της Γαλλίας και εν συνεχεία όλου του κόσμου. Η εταιρεία αυτή ήταν που διοργάνωσε το ταξίδι του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο Παρίσι (τότε που είχε συναντήσει και στελέχη της L’Oreal).

Μάλιστα η Anne-Laure Kiechel είναι αυτή που τον Νοέμβριο του 2017 διοργάνωσε τη βράβευση του πρωθυπουργού από το περιοδικό «Politique Internationale» και από τον Δικηγορικό Σύλλογο του Παρισιού.

Η Γαλλίδα οικονομική σύμβουλος δεν ήταν άγνωστη στην ελληνική κυβέρνηση. Είχε αρχικώς (πριν δύο χρόνια) προσληφθεί στον Οργανισμό Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους (ΟΔΔΗΧ) και… προτιμήθηκε τώρα, επειδή η Rothschild ήταν πολύ πιο φθηνή από τη Lazard (αμειβόταν με 25 εκατ. ευρώ), την οποία είχε προσλάβει ο Γιάνης Βαρουφάκης για να πετύχει μείωση του χρέους.

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Παρασκήνιο

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου