Google+ To Φανάρι : ΟΙ ΑΦΑΝΕΙΣ υποστηρικτές και οι στόχοι! ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ ανακοινώνει ο Δημ. Καμμένος...

Κυριακή 1 Ιουλίου 2018

ΟΙ ΑΦΑΝΕΙΣ υποστηρικτές και οι στόχοι! ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ ανακοινώνει ο Δημ. Καμμένος...

Από τον Στάθη Παλαιολόγο. 
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
Εξελίξεις επιχειρείται να δρομολογηθούν στον απόηχο των αντιδράσεων και ανακατατάξεων που προκαλεί η συμφωνία των Πρεσπών για το θέμα των Σκοπίων....
Σύμφωνα με πληροφορίες του Press-Gr,  ο βουλευτής Δημήτρης Καμμένος, που διεγράφη από τους ΑΝΕΛ ύστερα από την υπερψήφιση της πρόσφατης πρότασης μομφής της ΝΔ, ετοιμάζει άμεσα τη δημιουργία και ανακοίνωση νέου κόμματος μαζί με άλλους όπως ο (στρατηγός) Φραγκούλης Φράγκος, ο (πρώην γραμματέας της κυβέρνησης Σαμαρά) Τάκης Μπαλτάκος κ.α.
Το νέο κόμμα, που θα επιχειρήσει να εκμεταλλευτεί εκλογικά τη μεγάλη αντίθεση που υπάρχει στην εκχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας, θα κινηθεί στα "δεξιά" της ΝΔ αλλά απώτερος στόχος, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, είναι να συνεργαστεί μαζί της και να τη στηρίξει -εφόσον μπουν στην Βουλή- μετά τις εκλογές, αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν εξασφαλίσει αυτοδυναμία. 
Οι πρωταγωνιστές της κίνησης έχουν ήδη αρχίσει επαφές και διατείνονται μάλιστα ότι έχουν τη στήριξη του αμερικάνικου παράγοντα, χωρίς όμως να προκύπτει από πού θα ενισχυθεί οικονομικά. Πάντως το εγχείρημα φαίνεται ότι έχει και την -αφανή μέχρι τώρα- στήριξη του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά ο οποίος δια του τρόπου αυτού θέλει να ενισχύσει και τη δική του παρουσία στο πολιτικό και εσωκομματικό παιχνίδι της ΝΔ ενόψει εξελίξεων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου