Google+ To Φανάρι : ΧΕΙΡΑ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

Σάββατο 21 Ιουλίου 2018

ΧΕΙΡΑ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

Οι διανοούμενοι σε ρόλο τυφεκιοφόρου του εχθρού και η «φαρσοκωμωδία» του επεισοδίου με Ρωσία
Από τον Φαήλο Μ. Κρανιδιώτη*
Διάβασα το κείμενο και τα ονόματα των υποτιθέμενων 320 υπέρ του κουρελόχαρτου των Πρεσπών. Και λέω «υποτιθέμενων», διότι ακόμη έχουμε να ξεσκαρτάρουμε κάτι πεθαμένους, κάτι διαψεύσεις. Καλό να ξεκαθαρίσει το πράγμα, ώστε, όταν έρθει η ώρα, να μην τραβολογάμε στα έκτακτα δικαστήρια αθώους ανθρώπους. Τους υπόλοιπους θα τους θυμόμαστε. ..


Ανάμεσά τους υπάρχει το μπούγιο, μηδενιστικός κατιμάς από διάφορους εξωφυλαρούχες της πνευματικής ζωής του τόπου. Ο σκύλος μου είναι πιο διανοούμενος από αυτούς, επίδοξοι ιντελιγκέντσηδες, που στον υπέροχο ορισμό του Μίκη απέχουν από την αληθινή διανόηση, τον αληθινό λαϊκό πολιτισμό «όσο μία γάτα από ένα λιοντάρι». Ούτε η μάνα τους δεν τους ξέρει, αλλά η λίστα έπρεπε να είναι τουλάχιστον τριψήφια, έστω και με σαβούρα στον πάτο του καλαθιού.

Υπάρχουν βέβαια και οι άλλοι ιντελιγκέντσηδες, επιφανείς απόστολοι του μαρασμού, που από τα πρώτα χρόνια του ’80, με τον νόμο της ΠΑΣΟΚάρας το 1985, γκραμσικά και σαν τερμίτες τρύπωσαν στα πανεπιστήμια, ώστε, κρατικοδίαιτοι όντες, με χρήματα του έθνους να επιτεθούν στο έθνος.
Ολα αυτά που βλέπετε με τα βιβλία της Ιστορίας και όχι μόνο, με την ολομέτωπη επίθεση στην Παιδεία, κουρελιάζοντας το πνεύμα και το γράμμα του άρθρου 16 του Συντάγματος, είναι δουλειά αυτών των καλόπαιδων και μερικών άλλων, που τους ανέχτηκαν και υπέθαλψαν, με τεράστια ευθύνη και της Ν.Δ. Η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ το είπε και το ξαναλέει, πρέπει να διώξουμε κλοτσηδόν από την εκπαίδευση, κάθε βαθμίδας, και από το υπουργείο Παιδείας, που πρέπει να ξαναγίνει «Εθνικής», τους αποστόλους του μαρασμού, τους «τυφεκιοφόρους του εχθρού», που χαϊδεύουν και δικαιολογούν κάθε ξένο σοβινισμό, των Αλβανών, Σκοπιανών, Τούρκων, που υπηρετούν τον ισλαμικό εποικισμό Ελλάδας και Ευρώπης και αρνούνται να υπηρετήσουν τον όρκο τους και το Σύνταγμα, να ανατρέψουν πνευματικά Ελληνες.

Ιντελιγκέντσηδες που πρώτα έγιναν λιποτάκτες των αγώνων του έθνους, που δεν έχουν γράψει μία λέξη να υπερασπιστούν τη διαχρονία του Ελληνισμού, τον Βορειοηπειρώτικο και Κυπριακό Ελληνισμό, που σαν τον Κοτζιά «ξεχνούν» τον Ελληνισμό των Σκοπίων. Τώρα δεν αρκούνται στη λιποταξία, ούτε στην αποδόμηση της ίδιας της έννοιας του ελληνικού έθνους.

Τώρα προσφέρουν ενεργητικά χείρα βοηθείας στην ανήκεστο βλάβη των εθνικών συμφερόντων, επικαλούμενοι μάλιστα και τον... πατριωτισμό. Υποθέτω μετά θα έπλυναν το στόμα τους που το λέρωσαν με τέτοιες «φασιστικές» λέξεις. Ατέλειωτα, φαίνεται, τα γραμμάτια στο ΣΝΟΦ και το ΝΟΦ, που το διαδέχθηκε. Απωθημένο σε όλες τις παραφυάδες της Αριστεράς η υλοποίηση της απόφασης της 5ης Ολομέλειας. Ετσι είμαστε κομπλέ. «Φασίστες» και «πράκτορες» των Ρώσων όσοι αντιδρούμε, δηλαδή η συντριπτική πλειονότητα, και ανάμεσά της πάνω από τους μισούς ψηφοφόρους και του ίδιου του ΣΥΡΙΖΑ!

Ερχονται τώρα και οι «διανοούμενοι» να πιστοποιήσουν τη μεγάλη πατριωτικοδιεθνιστική πετυχεσιά. Είναι τόσο «διανοούμενοι», που κι οι πιο διαβαστεροί από σας, αν στύψετε το μυαλό σας, για να θυμηθείτε μία ιδέα της προκοπής, κάτι καινούργιο που συνεισέφεραν και θα επιβιώσει στον χρόνο, δεν θα βρείτε τίποτα, nada, nichts, nothing. Οταν τα κακαρώσουν, μόνο θα κλαίτε τα δεντράκια που κόπηκαν, για να γίνει το χαρτί για τα βιβλία τους. Οι δε των άλλων τεχνών είναι ήδη στη λήθη. Θα μείνουν μόνο τα ονόματά τους σε μία δυσώδη υποσημείωση μαζί με αυτά ενός άλλου μετώπου λογικής, που έλεγαν κάποτε σε μία πάλι άμυαλη πλειονότητα, πως ο αγώνας είναι μάταιος, οι Γερμανοί πιο δυνατοί και θα νικούσαν.

Τα ονόματα πολλών από τους υπογράφοντες θα τα βρείτε σε διάφορα κείμενα, υπέρ των βομβαρδισμών κατά της Σερβίας, υπέρ του Σχεδίου Ανάν και της πλήρους άλωσης της Κύπρου, υπέρ της Ρεπούση, των δικαιωμάτων της παρδαλής διεμφυλικής κουτσής μαϊμούς κ.λπ. Αν θέλετε να τους βρείτε είναι πανεύκολο, δείτε πού είναι το εθνικό συμφέρον και κοιτάξτε απέναντί του. Θα είναι πάντα εκεί, απέναντι στην Ελλάδα και στους Ελληνες.

Οσον αφορά τη φαρσοκωμωδία που τινάζει ανοήτως στον αέρα τις σχέσεις μας με τη Ρωσία, μη δένετε και ψιλό μαντίλι πως ο σεναριογράφος είναι Αμερικανός. Η ψευτοελίτ μας συχνά ενεργεί σύμφωνα με την «εικαζόμενη βούληση της υπερδύναμης». Κάνουν και λένε αυτά που νομίζουν πως θα ήθελαν οι Αμερικανοί.
Η Βάλερι Πλέιμ, στέλεχος της CIA, υπηρέτησε στην Αθήνα τη δεκαετία του 1990. Στο βιβλίο της «Fair game» περιγράφει την έκπληξή της από το πλήθος των ελληνόφωνων πιθήκων που την πολιορκούσαν προσφερόμενοι εθελοντικά να ρουφιανεύουν για την υπηρεσία και τη χώρα της. Πριν από λίγα χρόνια ένας Ελληνοαμερικανός φίλος μου και αδιάλλακτος πατριώτης είχε προσκληθεί την 4η Ιουλίου στην αμερικανική πρεσβεία για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της μεγάλης μας συμμάχου.
Με θυμηδία μου περιέγραφε έναν συρφετό από ανακυκλωμένους αριστερούς δημοσιογράφους και πολιτικούς, που με το ποτήρι και τη χαρτοπετσέτα στο χέρι ακολουθούσαν στο γρασίδι τον Αμερικανό πρέσβη με τη δουλοφροσύνη ψωριάρικων πεινασμένων σκυλιών...
*Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ
www.neadexia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου