Google+ To Φανάρι : ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ! “Το ΝΑΤΟ απαγόρευσε στον Στρατό μας να δράσει μαζί με την Πολιτική Προστασία στο Μάτι”

Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ! “Το ΝΑΤΟ απαγόρευσε στον Στρατό μας να δράσει μαζί με την Πολιτική Προστασία στο Μάτι”


Σε μία απίστευτη ομολογία συνενοχής στο έγκλημα της Ραφήνας προέβη σήμερα ο ανεκδιήγητος Καμμένος. Σε ερώτηση δημοσιογράφου του BBC για το αν ο κρατικός μηχανισμός ανταποκρίθηκε έγκαιρα, ο Καμμένος δήλωσε:
«We are obliged to follow the NATO schedule. We are not allow in the same time to operate with the civil services».

Δηλαδή: «Είμαστε υποχρεωμένοι να ακολουθούμε το πρόγραμμα του ΝΑΤΟ. Δεν επιτρέπεται στις Ένοπλες Δυνάμεις μας να δράσουν την ίδια ώρα με την Πολιτική Προστασία«.
Με απλά λόγια – σύμφωνα πάντα με τον Καμμένο – το ΝΑΤΟ κράτησε τις Ειδικές Μονάδες μας μακριά από τον τόπο της τραγωδίας, την ώρα που οι ψαρότρατες έσωζαν συνανθρώπους μας από πνιγμό και μωρά παιδιά χάνονταν αβοήθητα στα κύματα.
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ – ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥΣ – ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ!
Το σχετικό βίντεο δημοσιεύει η ιστοσελίδα iefimerida.gr στην διεύθυνση: https://www.youtu.be/6sDQjHfzndY με τίτλο: Καμμένος στο BBC για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΣΚΑΪ – που δήθεν κάνει αντιπολίτευση στους Σύριζα-Ανέλ – μετέφρασε «λάθος» την ομολογία Καμμένου για να καλύψει το έγκλημα που οδήγησε στην εθνική τραγωδία.
Ερώτηση σχετική με το ζήτημα κατέθεσε άμεσα ο βουλευτής μας Ηλίας Κασιδιάρης:
Δηλώσεις Υπουργού Εθνικής Άμυνας σχετικά με μη έγκυρη επέμβαση των Ενόπλων Δυνάμεων στον χώρο της τραγωδίας
Στην συνέντευξή του στο δίκτυο BBC την Πέμπτη 26 Ιουλίου, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας προέβη σε μία συγκλονιστική ομολογία. Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν ο κρατικός μηχανισμός ανταποκρίθηκε έγκαιρα, ο Καμμένος δήλωσε: «We are obliged to follow the NATO schedule. We are not allow in the same time to operate with the civil services».
Για πρώτη φορά ομολογείται ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις απαγορεύθηκε να δράσουν από κοινού με την πολιτική προστασία και να διασώσουν συμπατριώτες μας που πέθαιναν αβοήθητοι. Το σχετικό βίντεο δημοσιεύει η ιστοσελίδα iefimerida.gr στην διεύθυνση: https://www.youtu.be/6sDQjHfzndY με τίτλο: Καμμένος στο BBC για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι.
Ερωτάται ο αρμόδιος υπουργός:
1) Το ΝΑΤΟ πράγματι απαγόρευσε στις Ένοπλες Δυνάμεις μας να δράσουν από κοινού με την πολιτική προστασία με αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο δεκάδων συμπολιτών μας;
2) Ισχύουν τα λεγόμενα Καμμένου ή πρόκειται για μία ακόμη ανόητη και ανυπόστατη δήλωση, που αποδεικνύει την ανεπάρκεια και την επικινδυνότητα του εν λόγω παράγοντα;
3) Σε κάθε περίπτωση σκοπεύει να παραιτηθεί ο Υπουργός Άμυνας, που ομολόγησε κυνικά ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις δεν έδρασαν εγκαίρως για την διάσωση των συμπολιτών μας;

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου