Google+ To Φανάρι : Απίστευτη καταγγελία του δημοσιογράφου κ. Γιώργου Οικονομίδη για το συλλαλητήριο στις Πρέσπες: Διοργανωτές, Ιερατείο και Αστυνομία έπαιξαν το παιχνίδι της κυβέρνησης. (βίντεο)

Σάββατο 23 Ιουνίου 2018

Απίστευτη καταγγελία του δημοσιογράφου κ. Γιώργου Οικονομίδη για το συλλαλητήριο στις Πρέσπες: Διοργανωτές, Ιερατείο και Αστυνομία έπαιξαν το παιχνίδι της κυβέρνησης. (βίντεο)

σ.σ. Ο κ. Γεώργιος Οικονομίδης του PIERIA.TV βρέθηκε με την κάμερα εκεί που δεν τόλμησαν να πάνε τα Μέσα Μαζικής Αλλοτρίωσης. Στο 40άλεπτο βίντεο που ακολουθεί o κ. Οικονομίδης καταγράφει όλα όσα συνάντησε στην προσπάθειά του να φτάσει στο Πισοδέρι....


Οργανωμένο σχέδιο παραπλάνησης του κόσμου από την κυβέρνηση με βασικούς εκτελεστές την αστυνομία, το Ιερατείο και τους διοργανωτές. Σκοπός; «Να εμποδίσουν πάση θυσία τους διαδηλωτές να φτάσουν στην ώρα τους στο καθορισμένο σημείο» για να τραβηχτούν τα ‘ειδυλλιακά’ πλάνα την ώρα της προδοσίας.

 Η αστυνομία είχε κλείσει τους κεντρικούς δρόμους και έστειλε χιλιάδες ανθρώπους στα βουνά να χαθούν. Όσοι τελικά έφτασαν σε ένα σημείο, το Ιερατείο τους «κρατούσε εκεί ως ομήρους» με ομιλίες «για να μην πάνε στο Πισοδέρι» που ήταν αρκετά χιλιόμετρα παρακάτω [χαρακτηριστική εδώ είναι η αναφορά ενός εκ των ομιλητών που λέει στους διαδηλωτές «καλώς ορίσατε στο Πισοδέρι», ενώ το Πισοδέρι, όπως θα δείξει η κάμερα αργότερα, βρίσκεται χιλιόμετρα παρακάτω].


Επιπλέον, «από την Παμμακεδονική Ένωση καμμιά βοήθεια η πληροφορία δεν υπήρξε, τέτοια ερασιτεχνική διοργάνωση δεν ξαναείδαμε. Πολλοί παραπονούνταν λέγοντας ότι όλα έγιναν επί τούτου και εις βάρος των διαδηλωτών, ενώ Παμμακεδονική και Ιερατείο ξεπουλήθηκαν στην κυβέρνηση». ΔΕΙΤΕ ΤΟ.


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου