Google+ To Φανάρι : "ΠΡΟΚΟΠΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ!" Συνεχίζεται κάθε βράδυ η διαμαρτυρία έξω από το Προεδρικό Μέγαρο...

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

"ΠΡΟΚΟΠΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ!" Συνεχίζεται κάθε βράδυ η διαμαρτυρία έξω από το Προεδρικό Μέγαρο...

 ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ και συλλήψεις για να "προστατεύσουν" τον Παυλόπουλο...

Διέξοδος Ελλάς  στην τοποθεσία Ηρώδου Αττικού

ΤΩΡΑ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΑΣ ΖΗΤΑΝΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΝΟ Κ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ..



Παραμένουμε και θα συνεχίσουμε να παραμένουμε στην Ηρώδου Αττικού και Βασιλίσσης Σοφίας, καθημερινά, διεκδικώντας την ακύρωση αυτής της κατάπτυστης, για την χώρα μας, συμφωνίας.
Η σημερινή συγκέντρωση, με την μεγάλη προσέλευση πολιτών, αποδεικνύει πως η συνεχής παρουσία μας εδώ μπορεί να μετατραπεί σε τεράστια δύναμη ακύρωσης αυτής της συμφωνίας.
Δεν θα σταματήσουμε μέχρι να κερδίσουμε.



ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ και συλλήψεις για να "προστατεύσουν" τον Παυλόπουλο...




Άγριο γιουχάισμα στον Πρ. Παυλόπουλο απόψε έξω από τη λέσχη Αξιωματικών. Προσαγωγές και συλλήψεις σημειώθηκαν μέχρι που τελείωσε η εκδήλωση. Προκλητική η διοικητής της Τροχαίας, λειτουργώντας ως κομματική εγκάθετος επιτέθηκε σε διαμαρτυρόμενη Ελληνίδα.
"Δεν μας τρομοκρατούν οι συλλήψεις και ο εκφοβισμός. Όλοι κάθε βράδυ Ηρώδου Αττικού και Βασ. Σοφίας μέχρι να πέσει το καθεστώς.Είμαστε αποφασισμένοι να κρατήσουμε τη θέση μας μέχρι να παραιτηθεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και να προκηρυχτούν εκλογές. Έντυσαν μέχρι και την διοικήτρια της τροχαίας με πολιτικά ρούχα για να προβοκάρει τον αγώνα μας.
 Δείτε και τα δύο αποκαλυπτικά βίντεο για να καταλάβετε τον πανικό τους και τον φόβο τους. Όλοι κάθε βράδυ στης Ηρώδου Αττικού μέχρι να πέσουν!" αναφέρουν οι συγκεντρωμένοι.


Ο Kazakos Alexandros είναι με την Giorgia Bitakou.
Όταν είσαι τόσο επικίνδυνος, που σε περικυκλώνουν 20 αστυνομικοί.
Τόσο πολύ φοβούνται!!


Προσαγωγή ΑΤ Συντάγματος αφού είχαμε φωνάξει στον Προκόπη Παυλόπουλο να παραιτηθεί επίθεση από τη διορισμένη υπάλληλο του Διοικητή Τροχαίας
Αυτή είναι και η φώτο της διοικήτριας της Τροχαίας που είχε μεταμφιεστεί σε τουρίστρια αλλά αποκαλύφτηκε με τον ασύρματο...

Kazakos Alexandros

Σήμερα, σε μία προσπάθεια τρομοκράτησης, από τις άπειρες που έχουν δεχτεί τα κινήματα των πολιτών, το οποία διαμαρτύρονται, απέναντι στο σύγχρονο καθεστώς, μας έγινε επίθεση, επειδή διαδηλώναμε κατά του Προκόπη Παυλόπουλου.
Η Αξιωματικός που μας έκανε την επίθεση, φτάνοντας στο σημείο να χειροδικήσει, μετά μας παρακαλούσε, να μην της κάνουμε μήνυση.
H τρομοκρατία και η αστυνομική βία δεν θα μας σταματήσει από το να αγωνιζόμαστε για μία καλύτερη χώρα και μια καλύτερη Ελλάδα.
Όσες προσαγωγές και ας μας κάνουν, όσες χειροπέδες και αν μας περάσουν.
Συνεχίζουμε, ακόμα, πιο δυνατά.
Άλλοι, κάποτε, έδωσαν την ζωή τους για την Δημοκρατία και την πατρίδα.
Οι τρείς ώρες που μας παίδευαν στο αστυνομικό τμήμα είναι μηδαμινό απέναντι σε αυτό.


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου