Google+ To Φανάρι : Η Αννέτα Καββαδία και η παρέα των 53, ενοχλούνται από το θρήσκευμα στα απολυτήρια των μαθητών

Κυριακή 24 Ιουνίου 2018

Η Αννέτα Καββαδία και η παρέα των 53, ενοχλούνται από το θρήσκευμα στα απολυτήρια των μαθητών

Τι είπατε ότι είναι όλοι αυτοί;... Έλληνες;;
Με γοργούς ρυθμούς προχωρούν στο ξεθεμελίωμα της χώρας οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, που δυστυχώς εμείς ψηφίσαμε. Τώρα η Αννέτα Καββαδία και άλλοι 28 βουλευτές, στην πλειοψηφία τους μέλη της ομάδας των 53, θυμήθηκαν ότι στα απολυτήρια του Λυκείου αναγράφεται το θρήσκευμα. ...
Θεωρούν ότι οι θρησκευτικές πεποιθήσεις του καθενός είναι προσωπικό δεδομένο και ο ρόλος του απολυτηρίου είναι να πιστοποιεί το επίπεδο των σπουδών. Ζητούν μάλιστα από τον υπουργό Παιδείας να μεριμνήσει για την απαλοιφή του. Την ερώτηση που κατέθεσαν υπογράφουν μεταξύ των άλλων και ο Νίκος Φίλης μαζί με την πρώην ηγεσία του υπουργείου Παιδείας.

Αλήθεια τόσα χρόνια που αναγραφόταν το θρήσκευμα σε όλα τα έγγραφα διώχτηκε κανείς Έλληνας ή ξένος για τις θρησκευτικές του πεποιθήσεις; Δεν έχουμε ακούσει κάτι τέτοιο. Οι μουσουλμάνοι με την ενδυμασία τους, οι περισσότεροι, κάνουν γνωστό το θρήσκευμά τους, οι Μάρτυρες του Ιεχωβά στήνονται σε πολυσύχναστα σημεία της χώρας με τα προπαγανδιστικά περιοδικά τους και κάνουν γνωστό το τι πιστεύουν. Τους ενοχλεί κανείς; Όχι. Το πρόβλημά τους είναι να μην φαίνεται ότι η συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων αυτής της χώρας είναι Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι. Κάτι έχουν κατά νου για το μέλλον, και αυτό το κάτι σίγουρα δεν είναι καλό για την Ελλάδα.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου