Google+ To Φανάρι : Σχέδιο Einstein: Η Ευρώπη αλλάζει, η Ελλάδα αλλάζει (ΒΙΝΤΕΟ)

Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

Σχέδιο Einstein: Η Ευρώπη αλλάζει, η Ελλάδα αλλάζει (ΒΙΝΤΕΟ)

 Του Κίμωνα Χαραλάμπους
Στο πλαίσιο του «Σχεδίου Άινσταϊν» παραδίδονται σε μουσουλμάνους «πρόσφυγες και μετανάστες» μαθήματα επιχειρηματικότητας! Αφού… ενσωματωθούν στην Ευρώπη, θα πρέπει να δουλέψουν!...

Η Ντίμα Κάντρε, μουσουλμάνα από την Συρία, μαθαίνει εδώ τα ολλανδικά, ενώ εδώ προετοιμάστηκε για να κάνει αίτηση στο πανεπιστήμιο.
Η κοινωνική λειτουργός, Μάικε Βιτ, που δουλεύει πάνω στο σχέδιο αυτό, εξηγεί στο euronews:
«Μιλάμε με τους συμμετέχοντες, βλέπουμε τι χρειάζονται για τις επαγγελματικές τους φιλοδοξίες κι έχουμε: εργαστήρια, καθοδήγηση, προσπαθούμε να διευρύνουμε τον επιχειρηματικό τους κύκλο, φέρνοντας τους σπουδαστές ιατρικής σε επαφή με ένα τοπικό νοσοκομείο ή άλλους σπουδαστές με τοπικούς επιχειρηματίες και έτσι τους βοηθάμε. Το πρόγραμμά μας δεν έχει περιορισμούς για το μέλλον, συνεπώς δεν έχει σημασία αν ζει κανείς στην Ολλανδία. Ό,τι μαθαίνει κανείς εδώ, θα του χρησιμεύσει παντού στον κόσμο».
Από την πλευρά της, η Ντίμα Κάντρε από τη Συρία, περιγράφει τι ένιωσε από τη στιγμή που έφτασε στην Ολλανδία:
«Για να είμαι ειλικρινής τις δύο πρώτες ημέρες εδώ…ένιωσα λίγη μοναξιά, επειδή ζούσα σε ένα δωμάτιο και σε ένα χώρο όπου δεν γνώριζα πολύ κόσμο. Συνεπώς φοβόμουν λίγο, αλλά μετά άρχισα να γνωρίζω κάθε μέρα νέο κόσμο και γίναμε σαν μια οικογένεια».
Μια οικογένεια! Όλοι μαζί σε μία Ευρώπη που αλλάζει! Προς το Ισλάμ!
Και φυσικά κανένα πρόβλημα δεν έχουμε με το συμπαθέστατο κοριτσάκι του παρακάτω βίντεο αλλά με δηλώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη ότι το δημογραφικό θα το λύσουν οι μουσουλμάνοι που κατακλύζουν όσες χώρες μπορούν και ιδιαίτερα την χώρα μας.
Όπως επίσης μας κρύβουν, πίσω από το γλυκό πρόσωπο της κοπέλας, τι πραγματικά συμβαίνει με τους μουσουλμάνους «μετανάστες» των τελευταίων ετών σε όλη την Ευρώπη!













Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου