Google+ To Φανάρι : Το μεγάλο πρόβλημα...

Δευτέρα 7 Μαΐου 2018

Το μεγάλο πρόβλημα...

Το μεγάλο πρόβλημα στην Ελλάδα είναι η αριστερά. Τα άτομα δεν καταλαβαίνουν απολύτως τίποτα. … Είναι οι απόλυτοι πρωταγωνιστές των εθνικών μας συμφορών και προδοσιών...To  απόλυτο εργαλείο των τοκογλύφων..

Αν βάλουμε  και το ΚΚΕ  η αναπηρία  θερίζει. Η πνευματική αναπηρία πιάνει ταβάνι…

Τι λέει αυτός ο τύπος παρακάτω; Την αλήθεια λέει...Κάπως αργά, αλλά είδε το μεγάλο αδιέξοδο. Είδε τον πραγματικό φασισμό  και τρόμαξε άσχετα αν δεν θέλει να διχάσει όπως μας λέει...γιατί πολύ απλά φίλες και φίλοι. Αν συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο δεν πρόκειται να κάνει καριέρα ΠΟΤΕ του!!! Από το 1974 τα πάντα έχουν την ταυτότητα της αριστεράς...…Μέχρι και οι "αγωνιστές" τρανς διεμφιλικοί, για να είναι "πιστοποιημένοι", θα πρέπει να έχουν περάσει για κάποιο "φεγγάρι" από τα επιμορφωτικά "θρανία" τού ΚΚΕ......Tα πάντα βρωμάνε και ζέχνουν αριστερά σε μια χώρα διαλυμένη. Από τον δημόσιο υπάλληλο στην Εθνική Τράπεζα που αγοράζει διαμέρισμα μέσω πλειστηριασμού και διαμαρτύρεται για τα φασιστικά μνημόνια, μέχρι τον απλό υπάλληλο του ΤΑΙΠΕΔ τα πάντα ανήκουν στην αριστερά!! Από τον συνδικαλιστή της Δ.Ε.Η με την γαμάτη βίλα, μέχρι τον οικοδόμο συνδικαλιστή σε ένα χωριό του Έβρου που καλωσορίζει λαθρομετανάστες και ψηφίζει Νέα Δημοκρατία. Aπό τα αμφιθέατρα στα διάφορα Πανεπιστήμια ( εκεί γίνεται μεγάλη ζημιά) μέχρι τις εκλογές των ελλήνων κυνηγών!  όχι τώρα!! ανέκαθεν!! 

Ένα σκληρό, εφιαλτικό, αδίστακτο κύκλωμα που όμοιό του δεν υπάρχει στην Ευρώπη.....Πήρε τέτοια  άθλια μορφή η χώρα που αναρωτιέσαι αν ζεις σε ψυχιατρείο...Τα μυαλά από την επέλαση της μαρξιστικής αριστεράς έχουν γίνει μαρμελάδα. Ο μέσος πολίτης δεν μπορεί να αποφασίσει σωστά ούτε για το σπίτι του, πόσο μάλλον για το έθνος. 
Χρειάστηκε 8 χρόνια να καταλάβει ο σύντροφος ένα λάθος του. Χρειάστηκε 8 χρόνια να καταλάβει κάποια απλά πράγματα. Φαντασθείτε πόσα χρόνια θα χρειασθούν οι σύντροφοι που μας κυβερνούν τώρα να καταλάβουν τα δικά τους...Με αφορμή την επέτειο οκτώ ετών από την τραγωδία της Marfin, ο τραγουδοποιός Στάθης Δρογώσης, που ήταν εκείνη την ημέρα στην πορεία, έκανε μια ιδιαίτερα αιχμηρή ανάρτηση....


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου