Google+ To Φανάρι : Επιδημία αυτοκτονιών στην Ελλάδα!

Τρίτη 8 Μαΐου 2018

Επιδημία αυτοκτονιών στην Ελλάδα!

Κάτι δεν πάει καθόλου καλά στην χώρα μας και έχει ξεκινήσει νέος κύκλος αυτοκτονιών συνανθρώπων μας!
Μέσα σε μόλις λίγες μέρες η λίστα αυτοκτονιών σοκάρει:


  • 3/5/18 Αυτοκτόνησε ο γνωστός ζωγράφος, Θέμης Τσιρώνης, στην Ηλεία. Άφησε σημείωμα εξηγώντας το "γιατί".
  • 4/5/18 Βρέθηκε νεκρός 52χρονος κτηνοτρόφος στο Αερινό Μαγνησίας από πυροβολισμό - μάλλον πρόκειται για αυτοκτονία. Δεν άφησε σημείωμα.
  • 5/5/18 Νεκρή βρέθηκε 53χρονη στο σπίτι της από τον αδερφό της, πρόκειται για αυτοκτονία. Δεν άφησε σημείωμα.
  • 5/5/18 Συνταξιούχος δάσκαλος αυτοκτόνησε στο κέντρο της Καλαμάτας με όπλο. Άφησε σημείωμα.
  • 5/5/18 Αυτοκτόνησε ηλικιωμένη γυναίκα, σε χωριό του Ηρακλείου, κόβοντας τις φλέβες της. Υπέφερε από αναπνευστικά προβλήματα - με τόση αφρικάνικη σκόνη, πως να μην υποφέρει;
  • 6/5/18 Αυτοκτόνησε συνταξιούχος αστυνομικός στα Τρίκαλα. Άφησε σημείωμα.

Η αυτοκτονία που φυσικά οφείλεται σε βαριά κατάθλιψη, τείνει να γίνει μια από τις πιο συχνές αιτίες θανάτου. Η χώρα μας έχει την 147η θέση στην παγκόσμια αξιολόγηση αυτοκτονιών με 4.3 ανά 100 χ. κατοίκους. Μόλις πριν από μας είναι η Κύπρος.

Στην κορυφή της ευρωπαϊκής κατάταξης βρίσκεται το Βέλγιο με 20,5 αυτοκτονίες ανά 100 χ. κατοίκους. Ενώ περιέργως Αφγανιστάν, Ιράκ και Συρία που έχουν τόσα προβλήματα είναι στον πάτο της λίστας. 

Ειδικοί κάνουν λόγο ότι εκτός από τα κοινωνικά και οικονομικά αίτια, μια σοβαρή αιτία στην κατάθλιψη που οδηγεί στην αυτοκτονία, είναι και η ανάπτυξη της ασύρματης τεχνολογίας η οποία "εκπέμπει" σε συχνότητες που, ναι μεν δεν δημιουργούν εμφανείς βλάβες στο ανθρώπινο σώμα, ωστόσο η μη ιονίζουσα ακτινοβολία επηρεάζει σταδιακά και ύπουλα το νευρικό σύστημα και το DNA, προκαλώντας καρκίνο και ψυχικά προβλήματα. 

Και ίσως σε αυτόν τον περιβαλλοντικό παράγοντα βρίσκεται και η πηγή της επιδημίας. Να σημειωθεί, ότι και οι δορυφόροι, οι οποίοι σχεδόν ποτέ δεν αναφέρονται στη λίστα επικινδυνότητας της ασύρματης ακτινοβολίας, είναι ίσως από τα πιο επικίνδυνα "γκατζετάκια", εκτός ελέγχου των πολιτών. Οι δορυφόροι εκπέμπουν σε εξαιρετικά υψηλές συχνότητες.

Κάθε λεπτό που περνάει, περίπου 1.700 δορυφόροι περνούν πάνω από τη χώρα μας, όλοι με... 'καλό σκοπό' και συνήθως ελεγχόμενοι από στρατιωτικές υπηρεσίες σε συνεργασία με ιδιωτικές επιχειρήσεις.

Δείτε μόνο ένα μέρος από την πασαρέλα τους, 6/5/18 και ώρα περίπου 12 το μεσημέρι! 

 Πηγή



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου