Google+ To Φανάρι : Εγκαταλείπει την Ουγγαρία το ίδρυμα του Σόρος.......

Κυριακή 20 Μαΐου 2018

Εγκαταλείπει την Ουγγαρία το ίδρυμα του Σόρος.......

Το ίδρυμα του ουγγρο-αμερικανού δισεκατομμυριούχου Τζορτζ Σόρος που χρηματοδοτεί σειρά μη κυβερνητικών οργανώσεων, ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την Ουγγαρία, όπου είναι παρόν εδώ και πολλές δεκαετίες και μεταφέρει τις δραστηριότητές του στο Βερολίνο αντιδρώντας στις «κατασταλτικές» πολιτικές της κυβέρνησης του Βίκτορ Ορμπάν...

«Αντιμέτωπο με ένα πολιτικό και δικαιικό περιβάλλον όλο και περισσότερο κατασταλτικό στην Ουγγαρία, το Ιδρυμα Open Society (OSF) μεταφέρει τις διεθνείς του δραστηριότητες και το προσωπικό του από την Βουδαπέστη στην γερμανική πρωτεύουσα», ανακοίνωσε το ίδρυμα που ιδρύθηκε από τον Τζορτζ Σόρος.

Εδώ και έναν χρόνο, και κατά κλιμακούμενο τρόπο καθώς πλησίαζαν οι βουλευτικές εκλογές της 8ης Απριλίου, ο Βίκτορ Ορμπάν στράφηκε εναντίον του Τζορτζ Σόρος και τον ανήγαγε σε Νο. 1 εχθρό της χώρας.

Σύμφωνα με τον ούγγρο πρωθυπουργό, ο οποίος επανεξελέγη θριαμβευτικά στην ηγεσία της χώρας, ο Τζορτζ Σόρος «επιδιώκει να πλημμυρίσει την Ουγγαρία και την Ευρώπη με μετανάστες και οι οργανώσεις που χρηματοδοτεί σε ολόκληρο τον κόσμο, κυρίως στην ανατολική Ευρώπη, είναι το εργαλείο του για την επίτευξη αυτού του στόχου ».

Δουλεύει την κοινωνία ο Βίκτορ Ορμπάν.  Ο Κομμουνιστής που ντύθηκε εθνικιστής. Ο υπερασπιστής του Ερντογάν. Αυτός που δεν έχει θέμα αν οι χώρες του νότου έχουν πρόβλημα με τους λάθρο..

Το 1989 o Βίκτορ Ορμπάν έλαβε υποτροφία από το Ίδρυμα του σιωνιστή Σόρος και έζησε για 4 μήνες στην Οξφόρδη, όπου σπούδασε πολιτικές επιστήμες στο Κολέγιο Πεμπρόουκ. Ο προσωπικός του καθηγητής ήταν ο Χεγκελικός πολιτικός φιλόσοφος Zbigniew Pelczynski. Τον Ιανουάριο του 1990 έφυγε από την Οξφόρδη και επέστρεψε στην Ουγγαρία για να κερδίσει μια έδρα στο πρώτο κοινοβούλιο της μετακομουνιστικής Ουγγαρίας. Έτρεξε να πιάσει θέση στην Νέα Τάξη.

Σε ηλικία 14 και 15 ετών, ήταν γραμματέας στον κομμουνιστικό οργανισμό νεολαίας KISZ. Ο Όρμπαν ανέφερε σε κάποια συνέντευξη ότι οι πολιτικές του απόψεις άλλαξαν δραματικά κατά την στρατιωτική του θητεία προηγουμένως θεωρούσε τον εαυτό του ως έναν "αφελή και αφοσιωμένο υποστηρικτή" του κομμουνιστικού καθεστώτος.

'Ένας κομμουνιστής, με υποτροφία του Σόρος ανακάλυψε τι?? Τον καπιταλισμό χωρίς όμως την παρουσία μεταναστών από την Αφρική-Μέση Ανατολή. θέλει όμως στην χώρα του μετανάστες από την νότια Ευρώπη.... Συγκεκριμένα Ιταλούς, Ισπανούς και Έλληνες. Μα τόσο ενδιαφέρον;

 Η όλη φάση θυμίζει τα
2.000.000 Ρουμάνων που ζούνε στην μαρξιστική Ιταλία μαζί με τις χιλιάδες των νοτιοαφρικάνων. Τους Ιταλούς που φεύγουν και ανεβαίνουν βόρεια Ευρώπη ,μην αντέχοντας την κατρακύλα..
Σχετική εικόνα
Να πούμε ότι ο Βίκτορ Ορμπάν πρόσφατα τίμησε τον ιδρυτή και πατέρα του σιωνισμού Τέοντορ Χερτσλ παρέα με τον Νετανιάχου στην Βουδαπέστη της Ουγγαρίας μέσα σε ένα πανηγυρικό κλίμα. Είναι δυνατόν να κυνηγάς τον σιωνιστή Ουγγροεβραίο Σόρος και να αποδίδεις τα εύσημα στον πατέρα του σιωνισμού; Πως γίνεται αυτό;

Για να διαβάσουμε κάτι....

  Υπάρχει η "μετακίνηση" των Εβραίων από τις ΗΠΑ προς την Ευρώπη. Μέσω του ευρώ προσπαθούν να "μετακινήσουν" το δικό τους πλέον πρώην αμερικανικό κεφάλαιο στην Ευρώπη. Οι Εβραίοι με τον έλεγχο του ευρώ προσπαθούν να καταφέρουν δύο διαφορετικά πράγματα, τα οποία βασίζονται πάνω σε μια πολύ βασική ανάγκη τους. Η ανάγκη τους είναι να μετακινηθούν από τις ΗΠΑ. Δεν τους συμφέρει να παραμείνουν στις ΗΠΑ, γιατί τους κοστίζει παραπάνω να ελέγχουν από εκεί την παγκόσμια οικονομία και επιπλέον στις ΗΠΑ αισθάνονται πλέον ανασφαλείς. Θα έφευγαν από εκεί ακόμα κι αν δεν είχαν αυξημένο κόστος να ελέγχουν την παγκόσμια οικονομία.

Ο πρώτος λόγος, δηλαδή, είναι θέμα οικονομικής "γεωμετρίας". Η Ευρώπη είναι η πιο πλούσια αγορά στον Κόσμο και βρίσκεται πλέον στο κέντρο του, εφόσον τα δύο άκρα της Ανατολής και της Δύσης καλύπτονται από την Κίνα και τις ΗΠΑ αντίστοιχα. Δεν συμφέρει πλέον τους Εβραίους να "απομονωθούν" σε κάποιο από αυτά τα άκρα. Δεν τους συμφέρει ούτε σε χρόνο ούτε σε χρήμα. Είναι μεγάλες οι μετακινήσεις και αντίστοιχα μεγάλα και τα έξοδα. Οι Εβραίοι είναι άνθρωποι της αγοράς και η αγορά γίνεται πάντα στην πλατεία. Στην κεντρική πλατεία είναι πάντα η καλύτερη αγορά. Στη Μεσόγειο βρίσκεται η Πλατεία του Πλανήτη και όχι στις ακτές τους Ειρηνικού, είτε από δυτικά είτε από ανατολικά.

Αποτέλεσμα εικόνας για jews america
Ο δεύτερος λόγος είναι πιο σημαντικός. Οι Εβραίοι έκλεψαν στην κυριολεξία το κεφάλαιο των Αμερικανών και αναγκαστικά σκέφτονται ως κλέφτες. Τον κλέφτη, όσο πονηρός και ισχυρός κι αν είναι, δεν τον συμφέρει να παραμένει μαζί με τα κλοπιμαία του στον χώρο του εγκλήματος και άρα μαζί με το θύμα του. Φοβάται ότι σε κάποια στιγμή θα αντιδράσει και θα του τα ζητήσει πίσω. Γι' αυτό ακριβώς θέλουν το ευρώ. Για να "κλειδώσουν" τα κλοπιμαία στο όνομά τους. Για να μην τους απειλούν οι πρώην ιδιοκτήτες του. Για όσο διάστημα το κεφάλαιό τους και άρα το σύνολο των πολυεθνικών συνδέεται με το αμερικανικό νόμισμα, αυτοί κινδυνεύουν. Αν για τον οποιονδήποτε λόγο χάσουν τον έλεγχο της FED, μπορούν να απειληθούν από τους Αμερικανούς. Μπορούν οι Αμερικανοί να κάνουν εις βάρος τους ό,τι έκαναν οι ίδιοι εις βάρος τους.

Αν δηλαδή δεν υπάρχει η άμυνα του ευρώ και οι Αμερικανοί αποφασίσουν να συγκρουστούν με τους Εβραίους, μπορούν ν' αρχίσουν το "τύπωμα" δολαρίων και να εξαγοράζουν και πάλι με "χαρτιά" το κεφάλαιο που έχασαν. Για όσο διάστημα το εθνικό τους νόμισμα είναι πανίσχυρο και μοναδικό στη διεθνή αγορά, μπορούν να το κάνουν. Αυτό απειλεί τους Εβραίους. Σ' αυτό τους εξυπηρετεί η μετακίνησή τους στο ευρώ. Αν οι Εβραίοι προλάβουν να "θωρακίσουν" το κλεμμένο κεφάλαιό τους με το ευρώ, οι Αμερικανοί χάνουν τη δυνατότητα να το διεκδικήσουν. Γιατί; Γιατί έχουν τεράστιο χρέος και αυτό εξασθενεί το νόμισμά τους.

Αν επιχειρήσουν να "τυπώσουν" χρήματα, αυτά θα χάσουν ακόμα πιο πολύ την αξία τους. Ελέγχοντας οι Εβραίοι τις ισοτιμίες μεταξύ των κυρίαρχων νομισμάτων, μπορούν να "εξασθενούν" το κάθε νέο "κύμα" δολαρίου πολύ πριν αυτό φτάσει στην "πόρτα" τους. Πάντα δηλαδή θα υπάρχει η επιθυμητή ισοτιμία, που θα τους προστατεύει. Όσα πιο πολλά δολάρια τυπώνουν οι Αμερικανοί, τόσο πιο πολύ θα πέφτει η αξία τους.

Με αυτόν τον τρόπο η υπερχρεωμένη πλέον αμερικανική οικονομία δεν θα μπορεί με κανέναν τρόπο να ανακτήσει το κεφάλαιο που έχασε. Δεν θα μπορεί να αγοράσει από τα νέα κέρδη της τις πρώην δικές της πολυεθνικές. Ακόμα και η ίδια θα αναγκάζεται —για να διασφαλίζει αυτά τα κέρδη— να τα "κλειδώνει" σε ευρώ. Αν το χρέος της σταδιακά "αποτιμηθεί" σε ευρώ, θα αναγκαστεί να το κάνει αυτό, γιατί το δολάριο με τη μόνιμη εξασθένισή του διαρκώς θα ισχυροποιεί το ευρώ και άρα και την άμυνα των Εβραίων. Η αμερικανική οικονομία με τον τρόπο αυτόν θα υποχωρήσει από το προσκήνιο και θα γίνει μια περιφερειακή οικονομία.
Σχετική εικόναΤο Κονέκτικατ και η Καλιφόρνια, που για μισό αιώνα ήταν στο "κέντρο" του Πλανήτη, θα βρεθούν ξαφνικά κοντά στη Βενεζουέλα και το Περού. Η Νέα Ορλεάνη ποτέ δεν θα βγει από τις "λάσπες" που τη σκέπασαν. Τα "κόκκινα χαλιά" του Χόλυγουντ θ' αρχίσουν να γίνονται "ρετάλια". Η Νέα Υόρκη θα γευτεί την εγκατάλειψη που αιώνες πριν γνώρισαν πόλεις όπως η Κωνσταντινούπολη ή η Βενετία. Το "μεγάλο μήλο" θα αρχίσει να "σαπίζει". Οι Εβραίοι, ως κυρίαρχοι του σκληρού ευρώ, θα διασφαλίσουν την κλεμμένη ιδιοκτησία τους σε νέους τόπους και από εκεί θα ελέγχουν απόλυτα την παγκόσμια αγορά. Το πανάκριβο ευρώ θα κάνει απρόσιτη την περιουσία τους και θα την προστατεύσει από τα εβραϊκού τύπου παιχνίδια του "πέτσινου" χρήματος.

Εγκαταλείποντας όμως τις ΗΠΑ, θα πρέπει να λύσουν και ένα άλλο πρόβλημα. Πρέπει να διασφαλίσουν και την ασφάλεια του Ισραήλ, η οποία μέχρι τώρα εξασφαλιζόταν από τις ΗΠΑ. Άρα; Άρα, από τη στιγμή που επιστρέφουν στην Ευρώπη, θα πρέπει να "χρεώσουν" στην Ευρώπη την ασφάλεια του Ισραήλ. Πρέπει να αρχίσουν να μεθοδεύουν τα πράγματα κατ' αυτόν τον τρόπο, ώστε η Ευρώπη να "καλέσει" το Ισραήλ στην "αυλή" της.

Οι πιο διάσημοι μαστροποί του Πλανήτη έπρεπε να βρουν κάποιον να "προσκαλέσει" το Ισραήλ στην Ευρώπη. Να βρουν κάποιον γνωστό τους ν' ανοίξει την "κουβέντα", για να τους εξυπηρετήσει. Τι γνωστούς όμως μπορεί να έχει ένας μαστροπός πέρα από τους πελάτες του; Τι γνωστούς μπορεί να έχει πέρα από κάποιους ανώμαλους, πόρνους και γεροντολάγνους; Μόνον τέτοιους ανθρώπους γνωρίζουν οι μαστροποί και οι Εβραίοι και τέτοιους ανθρώπους χρησιμοποιούν, για να τους κάνουν τις εξυπηρετήσεις. Ανθρώπους όπως …ο Μπερλουσκόνι.

Με την άνεση που καλεί "βίζιτες" στη βίλα του κάλεσε και το Ισραήλ για "βίζιτα" στην Ευρώπη. Μιλάμε για υψηλή πολιτική, υψηλών προσώπων. Επιβεβαιώνεται για μια ακόμα φορά ο κανόνας, που θέλει για τον καθέναν από εμάς να παίρνει αυτό που του αξίζει από αυτόν που του αξίζει. Το Ισραήλ το "προσκάλεσε" στην Ευρώπη αυτός που του άξιζε. Ο πιο διάσημος υπόδικος της Ευρώπης. Ο αγαπημένος "χορηγός" όλων των νταβατζήδων της γηραιάς Ηπείρου. Κανένας άλλος.

Είναι βέβαιον ότι μετά τις δηλώσεις του "Καβαλιέρε" οι χαρούμενοι νταβατζήδες έκαναν μεγάλο πάρτυ για να τον τιμήσουν, όπως του άξιζε και όπως θα ήθελε και ο ίδιος. Πρέπει να επιστράτευσαν όλες τις "εργαζόμενές" τους στο King David. Σε μια λαμπρή τελετή, όπου η σαμπάνια έρεε σαν "ποτάμι" και τα Viagra σκορπίζονταν σαν κόκκοι της "άμμου", πρέπει να του έδωσαν το παράσημο του τάγματος του κώλου.
Τέτοια κάνει ο Μπερλουσκόνι και γι' αυτό την επόμενη φορά θα "φάει" ολόκληρο τον Καθεδρικό στο κεφάλι και όχι απλά ένα δείγμα μινιατούρα.

Η Μεσόγειος τρομάζει τους Εβραίους. Τους γνωρίζει η Μεσόγειος και αυτό τους τρομάζει. Δεν μπορούν να επιστρέψουν σ' αυτήν, παριστάνοντας τους οικονομικούς "φωστήρες" —όπως έκαναν στις ΗΠΑ— ή τους άσπιλους "μάρτυρες" —όπως έκαναν στη Βόρεια Ευρώπη— ή τους αγνούς "επαναστάτες" —όπως έκαναν στη Ρωσία—. Εκεί ξεγέλασαν τους λαούς, γιατί απλά εκείνοι δεν τους γνώριζαν. Η Μεσόγειος όμως είναι μια διαφορετική περίπτωση. Στη Μεσόγειο βρίσκεται η Αίγυπτος του Φαραώ, ο οποίος, μετά από έναν πολύ γρήγορο και εποικοδομητικό "περίπατο" στην έρημο, τους "χάρισε" τον Μωϋσή. Στη Μεσόγειο βρίσκεται η Ελλάδα του Αντιόχου, ο οποίος, μετά από μια εξόχως δημιουργική περίοδο ανταλλαγής πολιτισμικών προϊόντων, τους "χάρισε" άπειρες Χανουκά.

Αποτέλεσμα εικόνας για traianos ancient greece
Στη Μεσόγειο βρίσκεται η Ρώμη του Τραϊανού, ο οποίος —πολλούς αιώνες πριν από το Χόλυγουντ— "χάρισε" σε άπειρους Εβραίους τον πρώτο μεγάλο πρωταγωνιστικό τους ρόλο —δυστυχώς γι' αυτούς όχι αυτόν των λιονταριών— στο μεγάλο "θέατρο" του Κολοσσαίου. Στη Μεσόγειο βρίσκεται η Ισπανία της Ισαβέλλας, η οποία τους "χάρισε" την πρώτη μεγάλη οργανωμένη και δωρεάν "κρουαζιέρα" στην ιστορία τους. Στη Μεσόγειο τέλος βρίσκονται οι Φιλισταίοι ή Παλαιστίνιοι, οι οποίοι, κάθε φορά που τους βλέπουν, θέλουν να τους "χαρίσουν" θαυμάσια αυτοσχέδια πυροτεχνήματα. Όλοι όσοι προσπάθησαν πραγματικά να τους εξαλείψουν ως λαό και όχι απλά να συμμετέχουν στα προβοκατόρικα και κερδοφόρα "παιχνίδια" τους, βρίσκονται γύρω από τη Μεσόγειο.


Αυτό είναι το πρόβλημά τους και η ασφαλής μετακίνησή τους στην Ευρώπη είναι το ζητούμενο όλων αυτών των φαινομενικά άσχετων κερδοσκοπικών παιχνιδιών εις βάρος του ευρώ. Εκμεταλλεύονται για τελευταία φορά το δολάριο, ώστε να μονιμοποιηθούν στην Ευρώπη. Τι σημαίνει πρακτικά αυτό; Οι Εβραίοι, για να είναι ασφαλείς στην Ευρώπη, θα πρέπει ν' αλλάξουν τα χαρακτηριστικά των κρατών της. Φοβούνται την εθνική ομοιογένεια των κρατών της και κυρίως αυτών της Μεσογείου. Άρα επιδιώκουν την "αμερικανοποίησή" της. Επιδιώκουν την απεθνικοποίησή της. Βασικός τους στόχος είναι τα PIGS της Μεσογείου, όπως "χιουμοριστικά" λένε όταν αναφέρονται στην Ελλάδα, την Ιταλία, την Ισπανία και την Πορτογαλία. Τα "γουρούνια" της Μεσογείου.

Επιδιώκουν να χαρίσουν τη Μεσόγειο σ' αυτούς που δεν τους γνωρίζουν και τους οποίους ελέγχουν εις βάρος αυτών που τους γνωρίζουν και τους τρομάζουν. Θέλουν να στείλουν Έλληνες στις πεδιάδες της Βόρειας Ευρώπης και να "κατεβάσουν" Γερμανούς στην Πελοπόννησο. Να στείλουν Ισπανούς στη Μολδαβία και Τσέχους στη Καταλονία. Δανούς στην Κορσική και Ιταλούς στη Λετονία. Γιατί; Για να δημιουργήσουν τόσο περίπλοκα και πολυσύνθετα συμφέροντα στην Ευρώπη, τα οποία θα λειτουργούν σαν "κουβάρι" που δεν ξεμπλέκεται. Συμφέροντα συλλογικά και ιδιωτικά.

Θέλουν ξένους λαούς να προοδεύουν ως λαοί με κεφάλαια ξένων λαών, όπως θέλουν και ξένους ιδιώτες να προοδεύουν ως ιδιώτες σε ξένους τόπους. Γιατί; Γιατί αυτό τους συμφέρει ως ξένους και τους ίδιους. Ξένους ως λαό, εφόσον ως λαός επωφελούνται εις βάρος άλλων λαών και ξένους ως ιδιώτες, εφόσον οι Εβραίοι είναι διάσπαρτοι σε όλα τα κράτη της Ευρώπης. Θέλουν να δημιουργήσουν τεράστια συμπλέοντα συμφέροντα με "διαπλοκές" κρατικών συμφερόντων και εκατομμύρια μετανάστες και λαθρομετανάστες, ώστε να έχουν μια πανίσχυρη γραμμή άμυνας, η οποία δεν θα διασπάται με τίποτε και από κανέναν.

Αυτό είναι το ζητούμενο αυτής της πολιτικής. Στριμώχνουν στα όρια τα κράτη της Μεσογείου, για να τους αποσπάσουν το κεφάλαιό τους. Προσπαθούν ν' αρπάξουν το ιδιωτικό και δημόσιο κεφάλαιό τους, ώστε να το έχουν στη διάθεσή τους να το μοιράσουν κατά βούληση. Αφήνουν αυτά τα κράτη στο έλεος της διεθνούς κερδοσκοπίας, προκειμένου να τα αναγκάσουν να "υποθηκεύσουν" και στη συνέχεια να "ξεπουλήσουν" το κεφάλαιό τους. Σχεδιάζουν τη μεγαλύτερη ανακατανομή εγγείου κεφαλαίου από την εποχή που η Ρώμη κατέκτησε την Ευρώπη και τη μοίραζε στους "γαλαζοαίματους" και τους εποίκους της. Έχουν ανάγκη αυτήν την ανακατανομή, γιατί θέλουν ν' αλλάξουν τα πληθυσμιακά χαρακτηριστικά των χωρών της Μεσογείου, προκειμένου να τις ελέγχουν απόλυτα. Προκειμένου να μετατρέψουν τους επίφοβους λαούς τους σε μειονότητες μέσα στις ίδιες τους τις πατρίδες.

Γι' αυτόν τον λόγο παίζουν τα κερδοσκοπικά παιχνίδια εις βάρος των μεσογειακών κρατών και βέβαια χρηματοδοτούν με τόνους χρημάτων τις διάφορες διασπαστικές ΜΚΟ. Δεν θέλουν με τίποτε να βρεθούν ως λαός αντιμέτωποι με άλλον ομοιογενή λαό, ο οποίος θα εχθρεύεται σε κρατικό επίπεδο τις μεθοδεύσεις τους. Δεν θέλουν ως μεμονωμένοι ιδιώτες να βρεθούν στο στόχαστρο κάποιου ομοιογενούς λαού και να κινδυνεύουν με διωγμό τους. Δεν θέλουν έπ’ ουδενί να συναντηθούν με κάποιο από τα "γουρούνια" της Μεσογείου. Έχουν συναντηθεί με αυτά στο παρελθόν και δεν έχουν καλές αναμνήσεις ώστε να το ξαναδοκιμάσουν.

Για να το καταφέρουν αυτό, χρησιμοποιούν το πιο ισχυρό "τανκ" της Ευρώπης. Χρησιμοποιούν τους Γερμανούς. Τους Γερμανούς τους έχουν του "χεριού" τους. Τους Γερμανούς, τους οποίους από την εποχή του Χίτλερ και εντεύθεν τους ελέγχουν απόλυτα. Στην προπολεμική περίοδο με τα αμερικανικά χρήματα και στη μεταπολεμική με τη συστηματική καλλιέργεια συλλογικών ενοχών. Ενοχών, που —μέσα από μια πρωτοφανούς εντάσεως συλλογική "πλύση" εγκεφάλου— έχουν δημιουργήσει τις επιθυμητές συμπεριφορές των Γερμανών. Ενοχές, τις οποίες, προκειμένου να μονιμοποιήσουν, τις έχουν "θωρακίσει" με ένα μεγάλο πλήθος αυθαίρετων και παράλογων νόμων, οι οποίοι "αγιοποιούν" τους Εβραίους και καθιστούν παράνομο όποιον τους αμφισβητεί.
Αποτέλεσμα εικόνας για viktor orban merkel

Στην πραγματικότητα δεν υπάρχει καν ελεύθερη Γερμανία. Από το 1945 η Γερμανία είναι μια υποδουλωμένη χώρα. Υποδουλωμένη από τους Αμερικανούς και άρα και από τους Εβραίους συνεταίρους τους. Από την ενοποίησή της και έπειτα —με την ταυτόχρονη υποχώρηση των Αμερικανών από το προσκήνιο— η Γερμανία είναι υποδουλωμένη αποκλειστικά από τους Εβραίους. Οι Γερμανοί με τους Εβραίους δεν είναι συνέταιροι, όπως ήταν οι Αμερικανοί με τους Εβραίους. Οι Γερμανοί είναι υπάλληλοι των Εβραίων. Οι Εβραίοι μόνοι τους αποφασίζουν από τα πιο σημαντικά μέχρι και τα πιο ασήμαντα θέματα που αφορούν τη Γερμανία. Αυτοί ψάχνουν στον "σκουπιδοτενεκέ" της Γερμανίας και τοποθετούν τους ηγέτες της στους θρόνους τους. Από τότε, που το πέτυχαν με τον αγράμματο και άστεγο δεκανέα, δεν έπαψαν να έχουν επιτυχία μέχρι τη σημερινή κακοντυμένη χαφιέ της Στάζι.

Όλο το μυστικό της "επιστροφής" των Εβραίων στην Ευρώπη βρίσκεται στη Γερμανία. Η δύναμή τους στη Γερμανία μετατρέπεται σε δύναμή τους στην Ευρώπη, εξαιτίας της Γερμανίας. Χρησιμοποιούν τα ένστικτα του πιο ισχυρού λαού της Ευρώπης και κρύβονται πίσω από αυτόν. Κάνουν στους Γερμανοσάξονες αυτά, τα οποία έκαναν πριν στους Αγγλοσάξονες. Τους υπόσχονται κέρδη εις βάρος άλλων λαών. Τους κάνουν δήθεν συμμέτοχους στη νομή των κερδών του κλεμμένου πλέον αμερικανικού κεφαλαίου και τους παρασέρνουν στη συνενοχή για νέες αρπαγές εις βάρος και άλλων λαών.

Όπως και οι Αμερικανοί παλαιότερα έτσι και οι Γερμανοί σήμερα τούς παραδίδουν τη διαχείριση του εθνικού τους κεφαλαίου, χωρίς να τους ελέγχουν. Από τη στιγμή που οι Εβραίοι "ξέρουν" και φέρνουν τα κέρδη, τι τους νοιάζει πώς και εις βάρος ποιου τα φέρνουν; Τα ασφαλιστικά ταμεία της Γερμανίας να είναι γεμάτα και δεν τους νοιάζει πώς γεμίζουν. Τα εργοστάσια της Γερμανίας να δουλεύουν και δεν τους νοιάζει ποιοι θα φορτώνονται τις παραγωγές τους. Στη Γερμανία να μην φτάνουν οι λαθρομετανάστες και ας "ξεβράζονται" κατά χιλιάδες στις ακτές των μεσογειακών χωρών της Ευρώπης.


Μέσα σε όλα αυτά γεμίσαμε και "εθνικιστές"…που 

έχουν 

αγάπη με τον Χίτλερ!!!
Τώρα έχουν αλλάξει και τα tag της εποχής. Τώρα δεν τους απειλεί ο "κομμουνιστής", ο οποίος ζητάει "δικαιώματα" ή "ελευθερίες" ή απειλεί με "επαναστάσεις" ...Τώρα τους απειλεί ο εθνικιστής, ο οποίος συγκινείται με τη σημαία της πατρίδας του ...Αυτός, ο οποίος αισθάνεται πατριώτης και θέλει ελεύθερη την πατρίδα του ...Αυτός, ο οποίος καταγγέλλει τη λεηλασία της πατρίδας του. Αυτά έγιναν τώρα το "πακέτο", που θα το αποδώσουν στο "φάντασμα". Πριν λοιπόν οι πραγματικοί πατριώτες βγουν απειλητικοί στους δρόμους και διεκδικήσουν την εξουσία, φρόντισαν να "κατασκευάσουν" οι ίδιοι τους δικούς τους "εθνικιστές".
Σχετική εικόνα

Τους "εθνικιστές", οι οποίοι είναι ταυτόχρονα και ναζιστές. Τους Έλληνες "εθνικιστές", οι οποίοι για κάποιον ανεξήγητο λόγο - εκτός κι αν μιλάμε για το σύνδρομο της Στοκχόλμης - είναι "ερωτευμένοι" με τον παλιό κατακτητή και φονιά των Ελλήνων Χίτλερ. Μιλάμε για απίστευτα πράγματα. Μιλάμε για ταυτίσεις εννοιών απολύτως εχθρικών μεταξύ τους. Η αγάπη για την πατρίδα ή το έθνος ή την εθνική κυριαρχία θα αποδοθούν στο "φάντασμα" του ναζισμού. Γιατί; Για να απομονώσουν και στη συνέχεια να εξοντώσουν τους εχθρούς τους. Ο πραγματικός πατριώτης τώρα θα εμφανίζεται σαν "κρυπτοναζιστής" και αυτοί, οι οποίοι θα εκφράζουν τη συμπάθειά τους προς το πρόσωπό του, θα αντιμετωπίζονται σαν "πέμπτη φάλαγγα". Σαν "πατριώτης" θα εμφανίζεται ο καραγκιόζης νεάντερταλ, που χαιρετά ναζιστικά τον νεόκοπο Φύρερ. Όπως κάποτε εμφανιζόταν σαν "δημοκράτης" ο φασίστας ο κουτβής, που υποτασσόταν στον Ζαχαριάδη.

Όλα αυτά θα τα εξασφαλίσουν με τη Χρυσή Αυγή. Οι χρυσαυγίτες τώρα θα είναι αυτοί, οι οποίοι θα σώσουν τους σημερινούς δωσίλογους. Αυτοί θα γίνουν οι "χρήσιμοι" χαφιέδες, που θα κονομήσουν. Οι χρυσαυγίτες θα είναι αυτοί, οι οποίοι θα χαφιεδίζουν στην Ασφάλεια του Κολεγιόπαιδα Δένδια τους πραγματικούς πατριώτες, προκειμένου να απολαμβάνουν τα όσα απολαμβάνουν ...Θα χαφιεδίζουν στον δικηγόρο του Ρότσιλντ στην Κέρκυρα ποιοι είναι αντισιωνιστές και αμφισβητούν τον νέο αντιτρομοκρατικό νόμο ...Θα χαφιεδίζουν στον "μάντη" Δένδια, που "κατάλαβε" αμέσως ότι η δολοφονία των χρυσαυγιτών στο Νέο Ηράκλειο ήταν πράξη αντεκδίκησης των "Αριστερών" για τη δολοφονία του Φύσσα.

Εδώ εύλογα θα αναρωτηθεί ο αναγνώστης για την ορθότητα των όσων λέμε. Αφού τους είναι τόσο χρήσιμη η Χρυσή Αυγή, τότε γιατί την "διαλύουν"; Γιατί την χαρακτήρισαν εγκληματική οργάνωση και την έβαλαν σε περιπέτειες; Δεν υπάρχει αντίφαση σ' αυτά τα οποία λέμε; ...Όχι βέβαια ...Τη "διαλύουν", γιατί αυτό προβλέπεται στη δεύτερη φάση ...Τη "διαλύουν", για να την κάνουν ακόμα πιο χρήσιμη ...Τη "διαλύουν" φαινομενικά, γιατί "πήραν" από αυτήν εκείνο το οποίο μέχρι τώρα ήθελαν και θέλουν να συνεχίσουν να παίρνουν από αυτήν και στο μέλλον.

Ό,τι ήταν να τους δώσει με τη νομιμότητά της, τους το έδωσε. Από αυτό το σημείο και πέρα η νομιμότητα μόνον ζημιά θα τους προσφέρει. Επιβεβαιώνεται αυτό, το οποίο είπαμε σε άλλο σημείο. Ακολουθείται πανομοιότυπη τακτική με αυτήν που ακολουθήθηκε με το ΚΚΕ. Ελλείψει "δηλητηρίου", χρησιμοποιούν για τον ίδιο στόχο το δηλητηριώδες "αντίδοτο". Ελλείψει αυθεντικού "φαντάσματος", θα χρησιμοποιήσουν ό,τι υπάρχει πιο "πρόχειρο" και είναι η προβοκατόρικη Χρυσή Αυγή των αφελών οπαδών.


Μελετημένα ήταν όλα. Γνώριζαν από την αρχή τι έπρεπε να κάνουν. Γνώριζαν το πόσο "φάντασμα" είναι αυτό το μόρφωμα. Γνώριζε το σύστημα ότι η Χρυσή Αυγή δεν έχει καθόλου δυνάμεις. Γνώριζε το σύστημα ότι τα νούμερα των δημοσκοπήσεων ήταν "πειραγμένα", εφόσον το ίδιο το σύστημα τής τα "χάριζε". Πριν λοιπόν "ξεφουσκώσει" το - ελέω Προτεσταντών και πληρωμένων δημοσκόπων - "παραμύθι" της "πανίσχυρης" Χρυσής Αυγής, έπρεπε να λάβουν τα μέτρα τους. Γι' αυτόν τον λόγο - όσο ακόμα το επέτρεπαν τα φαινόμενα - ήθελαν να την "αποσύρουν" και να την βάλουν στον χώρο του ασαφούς "μύθου". Από εκεί και πέρα θα εισπράξουν και κέρδος και από το "ξήλωμά" της ...Αυτοί, οι οποίοι την "γέννησαν", επιζητούν και τα κέρδη της "ταφής" της ...Τους δικούς τους ανθρώπους θα κάνουν "ήρωες".

Τώρα "λέρωσαν" τους Έλληνες με τη Χρυσή Αυγή και αυτό αρκεί για την προπαγάνδα των "ευαίσθητων" Προτεσταντών ......


Και μόνον να τα σκεφτεί κάποιος όλα αυτά, θα πρέπει να αηδιάσει. Μιλάμε για παιχνίδι πρωτοφανές, το οποίο έχει στηθεί στη Βουλή προκειμένου να δουλεύουν το πόπολο. 

Αποτέλεσμα εικόνας για italian nazi
Στις χώρες του νότου εμφανίζεται  μόνο ο ναζισμός....Στην Ιταλία έχουν πάθος με τα κρασιά Μουσολίνι και Χίτλερ...Στην Ισπανία αγαπάνε τον Φράνκο. Μιλάμε για μια παραγωγή εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ!!! Sites, blogs, περιοδικά, Tattoo shops, ναζιστικά εγχειρίδια, ρούχα, σημαίες, γραφεία. Τα πάντα όλα. Τα τελευταία χρόνια οι λαοί της μεσογείου έχουν "πάθος" με ξεχασμένες δικτατορίες.

Αποτέλεσμα εικόνας για ιταλια ναζι

Ο νότος είναι τέρμα ναζιστικός και πρέπει να αλλάξει. Είναι τέρμα φασιστικός...και βλέπει με καχυποψία τους "μετανάστες"....οι οποίοι "μετανάστες" εντελώς τυχαία είναι μουσουλμάνοι..

 Ο βορράς έχει απλά εθνικιστές. Παρεξηγημένους εθνικιστές. Παραδοσιακούς εθνικιστές. Σχολαστικούς και φιλότιμους εθνικιστές όπως ο Ορμπάν......


Επιδιώκουν να χαρίσουν τη Μεσόγειο σ' αυτούς που δεν τους γνωρίζουν και τους οποίους ελέγχουν εις βάρος αυτών που τους γνωρίζουν και τους τρομάζουν. Θέλουν να στείλουν Έλληνες στις πεδιάδες της Βόρειας Ευρώπης και να "κατεβάσουν" Γερμανούς στην Πελοπόννησο. Να στείλουν Ισπανούς στη Μολδαβία και Τσέχους στη Καταλονία. Δανούς στην Κορσική και Ιταλούς στη Λετονία. Γιατί; Για να δημιουργήσουν τόσο περίπλοκα και πολυσύνθετα συμφέροντα στην Ευρώπη, τα οποία θα λειτουργούν σαν "κουβάρι" που δεν ξεμπλέκεται. Συμφέροντα συλλογικά και ιδιωτικά.

http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/03/blog-post_7781.html

http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2013/06/antiratsistikos-nomos.html



Θέλουν να ακυρώσουν το σφάλμα τής ίδρυσης του ελληνικού κράτους. Το σφάλμα της υποβοήθησης της Ελληνικής Επανάστασης και της δρομολόγησης της Μικρασιατικής Καταστροφής, μέσω των οποίων δημιούργησαν έναν ισχυρό εθνικό κορμό. Προσπαθούν να διώξουν τους Έλληνες από τη γη στην οποία οι ίδιοι με πολλές προβοκάτσιες και πολύ ελληνικό αίμα μάζεψαν.

Προσπαθούν να καταστρέψουν το "ωάριο" και να το αποκολλήσουν από τη "μήτρα" του. Με τα "μνημόνια" προσπαθούν να αρπάξουν την Ελλάδα από τα χέρια των Ελλήνων, για να τους "ξεκολλήσουν" από αυτήν ...Να τους αρπάξουν δημόσια και ιδιωτική περιουσία, προκειμένου να "χαλαρώσουν" τη σχέση τους με τη "μητέρα" τους. Στόχος τους είναι να κάνουν δύσκολη την επιβίωση των νέων Ελλήνων στην Ελλάδα, ώστε σταδιακά να εγκαταλείψουν την πατρίδα τους για μια καλύτερη τύχη στο εξωτερικό. Με τους εξαρτώμενους από τις δικές τους χρηματοδοτήσεις συνταξιούχους, θεωρούν ότι θα μπορούν να ελέγχουν τις εσωτερικές αντιδράσεις ...Να την γεμίζουν με τους δικούς τους συνταξιούχους, οι οποίοι θα πηγαίνουν εκεί και με την μόνιμη παρουσία τους θα δίνουν μονιμότητα στις δικές τους επιλογές.

Αυτό είναι το σχέδιο. Νομίζουν οι εθνικοί "γίγαντες" ότι θα έχουν την ευκαιρία να κατασπαράξουν εκ νέου τον Ζαγρέα. Με την οικονομική κρίση θέλουν να διώξουν τους νεαρούς Έλληνες από την Ελλάδα και όταν την μετατρέψουν σε μια αδύναμη και εξαρτώμενη χώρα, η οποία δεν παράγει τίποτε και δεν μπορεί να επιβιώσει με τα δικά της "χέρια" …Από εκεί και πέρα αυτήν την χώρα των γερόντων —η οποία εξαρτάται από τις συντάξεις και άρα από τις δικές τους χρηματοδοτήσεις— θέλουν να την "πλημμυρίσουν" με εκατομμύρια ισλαμιστών μεταναστών …Να "σκεπάσουν" πάλι τη γη των Ελλήνων με "άμμο", ώστε να μην μπορεί να τους απειλήσει …Να αγωνίζεται για την επιβίωση στην εχθρική "έρημο" και να μην έχει δυνάμεις να στραφεί εναντίον τους.
Αποτέλεσμα εικόνας για μουσουλμανοι εικονεσ

Για να το καταφέρουν αυτό, μιμούνται τις πρακτικές του Θεού. Παριστάνοντας τους θεούς, θέλουν να "ξανασκεπάσουν" τη Γυναίκα με την "έρημο" …Θέλουν να τραβήξουν την "έρημο", όπως τραβάει κάποιος το "σεντόνι", για να σκεπάσει κάποιον …Θέλουν να σκεπάσουν τουλάχιστον τη μεσογειακή "κοιλιά" της. Πώς θέλουν να το κάνουν αυτό; …Μα με την ISIS …Με το "Χαλιφάτο" που δημιούργησαν, χρηματοδότησαν και στηρίζουν οι ίδιοι. Πώς το κάνουν; …Με τον μοναδικό τρόπο που επεκτείνεται μια έρημος στον χώρο …Μέσω της αμμοθύελλας …Μέσω της εισβολής της άμμου, η οποία σκοτώνει τη ζωή στα εύφορα μέρη. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι οι πληρωμένοι τζιχαντιστές με τις καταστροφές που προκαλούν —με πολύ θεαματικό και ιντερνετικό τρόπο— προσπαθούν να προκαλέσουν "κύματα" μεταναστών …Ισλαμιστών μεταναστών, για τους οποίους γνωρίζουν ότι δεν ενσωματώνονται ποτέ και για κανέναν λόγο στις κοινωνίες που τους φιλοξενούν. Αυτούς τους απελπισμένους μετανάστες θέλουν να κάνουν κόκκους της "άμμου", που θα σκεπάσουν τη Γυναίκα.

Καλό το σχέδιό τους, αλλά όχι ωραίο …Έξυπνο, αλλά όχι ωραίο. Ωραίο είναι αυτό, το οποίο γίνεται στην ώρα του και αυτοί απλά άργησαν πολύ …Too little too late, όπως θα έλεγαν οι προτεστάντες. Γιατί το λέμε αυτό; …Γιατί άργησαν …Γιατί η Γυναίκα δεν είναι απλά εγκυμονούσα …Η Γυναίκα είναι πλέον ετοιμόγεννη. Προσπαθούν να κάνουν "απόξεση" στο "ωάριο" των Ελλήνων την ώρα που η χριστιανή Περσεφόνη είναι έτοιμη να "γεννήσει". Νομίζουν ότι με την παγκόσμια δυσφημιστική εξουσία που εξαπέλυσαν εναντίον των Ελλήνων θα τους αποβάλλουν από το χριστιανικό σώμα και στη συνέχεια με την "απόξεση" θα απαλλαχθούν από τον κίνδυνο που αυτοί αντιπροσωπεύουν. Προσπαθούν να τους αποκόψουν από την πανίσχυρη Περσεφόνη βιαίως και στη συνέχεια, βρίσκοντάς τους αδύναμους, να τους εξοντώσουν. Προσπαθούν να κάνουν αυτό, το οποίο ομολογεί στον Οδυσσέα ο Ευρύμαχος ότι προσπάθησε να κάνει ο Αντίνοος …Προσπαθούν να σκοτώσουν έναν "Τηλέμαχο", ο οποίος είναι σχεδόν έτοιμος να γίνει όμοιος με τον πατέρα του. Ο Αντίνοος = 40 = Εβραίοι. Το θηριώδες βρέφος είναι έτοιμο να βγει στον κόσμο και τους παρακολουθεί και αυτοί προσπαθούν με μια "ξύστρα" να το σκοτώσουν.

Απομόνωσαν και πέταξαν την Ελλάδα στην "άβυσσο", αλλά η "άβυσσος"

ταιριάζει  στην Ελλάδα. Απομονωμένη στην "άβυσσο" μπορεί να "γεννήσει" η Ελλάδα και αυτό δεν θα αρέσει στους εχθρούς της. Στην "άβυσσο" η ίδια η Ελλάδα μπορεί να μεταμορφωθεί σε Περσεφόνη. Άλλωστε δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε ότι η Περσεφόνη πάντα βρίσκεται εκεί όπου βρίσκεται η Ελλάδα και οι Έλληνες. Η Περσεφόνη είναι αυτή, η οποία έχει ανάγκη την Ελλάδα για να πάρει τα χαρακτηριστικά της και όχι το αντίθετο. Αυτό είναι που δεν γνωρίζουν αυτοί, οι οποίοι την απομόνωσαν, νομίζοντας ότι με τον τρόπο αυτόν την εξασθενούν. Αν η Ελλάδα, εξαιτίας των συκοφαντιών, "αποκολληθεί" από τη χριστιανική κοινωνία, αυτή λαμβάνει τον ρόλο της Περσεφόνης και η χριστιανική κοινωνία τον χάνει. ΄

Το "ωάριο" είναι αυτό που κάνει τη Γυναίκα πανίσχυρη και όχι το αντίθετο. Οι Έλληνες είναι η Σελήνη, η οποία δίνει στην Περσεφόνη τη δυνατότητα να αποκτήσει τη δύναμη της Πανσελήνου. Αν μέσα στον χριστιανισμό δεν υπάρχουν οι Έλληνες, η Περσεφόνη δεν έχει φως. Το "ωάριο" την φωτίζει και αυτή μεγιστοποιεί το φως. Το "ωάριο" είναι το σημαντικό, γιατί αυτό συνδέει τη Γυναίκα με το "βρέφος" …Το Θείο Βρέφος. Το "ωάριο" είναι οι Έλληνες και αν αποκολληθούν από τους χριστιανούς, λόγω της βλακώδους πολιτικής τής Ρώμης, η ίδια η Ελλάδα γίνεται Περσεφόνη, πράγμα πολύ επικίνδυνο. Αυτήν την Περσεφόνη προσπαθούν οι νεοταξίτες να σκεπάσουν με την ισλαμική άμμο …Το θηρίο γρυλίζει και αυτοί τού πετάνε κόκκους άμμου …Το θηρίο κρατάει στα χέρια του το Κεφάλι της Μέδουσας και αυτοί κάνουν τους πονηρούς.

Η Ελλάδα είναι από τη φύση της ένα θηρίο και τα θηρία ποτέ δεν τα στριμώχνεις …Ειδικά τα θηλυκά και ειδικά αυτά τα οποία εγκυμονούν. Ποτέ δεν τα αναγκάζεις να δώσουν τη μάχη τής επιβίωσης, γιατί θα κλάψεις …Ειδικά όταν βρίσκονται κοντά στον "τοκετό" και ετοιμάζονται να "γεννήσουν" και άρα να δώσουν τη μάχη της επιβίωσης τόσο για τους εαυτούς τους όσο και για τους γόνους τους. Με την ηλιθιότητά τους, δηλαδή, κάνουν τα ακριβώς αντίθετα από αυτά που τους συμφέρουν …Πιέζουν την Ελλάδα σε βαθμό "ασφυξίας" και στην πραγματικότητα επιταχύνουν την "ωρίμανσή" της …Προκαλούν τεχνητούς πόνους στην "έγκυο" και νομίζουν ότι με τον τρόπο αυτόν θα αποτρέψουν τον "τοκετό". Λειτουργούν σαν να θέλουν να σκοτώσουν ένα "ωάριο", ενώ έχουν μπροστά τους ένα "βρέφος" έτοιμο να γεννηθεί και άρα επικίνδυνο.

Αντί να χαλαρώσουν την πίεση στην ελληνική κοινωνία, ώστε να μην ακολουθεί κανέναν πέρα από τους ευεργέτες της —και άρα τους ίδιους—, την πιέζουν και την αναγκάζουν να ψάχνει να βρει λύσεις εκεί όπου δεν τους συμφέρει. Αυτό θα προκαλέσει τον "τοκετό". Το βρέφος, όταν συμπληρωθούν οι μήνες της κύησης, αναγκαστικά θα πρέπει να γεννηθεί. Δεν μπορεί να επιβιώσει μέσα στην κοιλιά τής μητέρας του. Το μέγεθός του και οι ανάγκες του δεν του επιτρέπουν να συντηρείται από τους "πόρους" τής μητέρας του. Θέλει να αναπνεύσει πραγματικό αέρα με πραγματικά πνευμόνια. Θέλει να φάει πραγματική τροφή. Αυτό το αναγκάζει να κινηθεί βίαια απέναντι στο περιβάλλον που το φιλοξενεί. Το βρέφος, πάνω στην αγωνία του να επιβιώσει, θα σπάσει τον αμνιακό σάκο, για να απελευθερωθεί.

Σχετική εικόναΌταν αυτό το "βρέφος" είναι μια ολόκληρη κοινωνία, είναι θέμα χρόνου η καταστροφή γι' αυτόν που το πιέζει. Όταν με την πολιτική σου πιέζεις την ελληνική κοινωνία πέρα από τα όριά της, θα την πατήσεις. Δεν είναι ένα μεμονωμένο άτομο, ώστε να μπορείς να το απειλείς, να το εκβιάζεις ή στην ανάγκη ακόμα και να το σκοτώσεις. Είναι μια κοινωνία ολόκληρη και ως εκ τούτου αθάνατη. Μπορεί να πονάει, αλλά θα "γεννήσει". Μπορεί να αιμορραγεί, αλλά αυτό είναι πρόσκαιρο. Οι ηλίθιοι όμως δεν καταλάβαιναν αυτές τις ιδιομορφίες και ήθελαν να κάνουν εξυπνάδες …Ήθελαν να παραστήσουν τους θεούς και να ακυρώσουν το ίδιο το Θεϊκό Σχέδιο …Ήθελαν να αναβάλουν ή να καθυστερήσουν μια "γέννηση", η οποία ήταν μεθοδευμένη Άνωθεν

Πίεζαν σε βαθμό εγκληματικό. Πίεζαν σε βαθμό να έχει η ελληνική κοινωνία χιλιάδες αυτοκτονίες απελπισμένων ανθρώπων. Αυτά όλα, εκτός από σφάλματα στρατηγικής, είναι και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Σε τι μπορούν να ελπίζουν όλοι αυτοί, αν τα πράγματα εξελιχθούν όπως προβλέπει το Σχέδιο του Θεού; Σε τι μπορούν να ελπίζουν αν γυρίσει στο τέλος ο "τροχός" και ο ελληνισμός θριαμβεύσει; Πόσο τυχαίο είναι που τα κεφάλια των Σφιγγών βρέθηκαν πίσω από το ψηφιδωτό τής Περσεφόνης; …Πίσω από το ψηφιδωτό της Θεάς, η οποία πάντα αμύνεται με ένα ασώματο κεφάλι φύλακα; …Γιατί αυτές οι φύλακες έχουν αυτό το ελαφρώς ειρωνικό μειδίαμα προφανώς απέναντι σ' αυτούς που τις απειλούν; Γιατί οι Μακεδόνες, όταν έθαβαν τον Ναό για να τον σώσουν, τοποθέτησαν τα κεφάλια των Σφιγγών μπροστά από μια απαγορευμένη είσοδο;

http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2014/10/blog-post_24.html

«Σε όλους τους μουσουλμάνους στη χώρα μας και όλο τον κόσμο, εύχομαι ένα ευτυχές και ειρηνικό ραμαζάνι. Ramadan Mubarak» αναφέρει ο πρωθυπουργός.


Σε όλους τους μουσουλμάνους στη χώρα μας και όλο τον κόσμο, εύχομαι ένα ευτυχές και ειρηνικό ραμαζάνι. Ramadan Mubarak
  Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου