Google+ To Φανάρι : Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ: YES WE CAN-NABIS - Ζητούν την νομιμοποίηση της μαστούρας

Κυριακή 22 Απριλίου 2018

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ: YES WE CAN-NABIS - Ζητούν την νομιμοποίηση της μαστούρας

Κάποιοι δεν κατάλαβαν, ή έκαναν ότι δεν κατάλαβαν, ότι με την νομιμοποίηση της ιατρικής κάνναβης οι κόκκινες γραμμές έγιναν ροζ, και τώρα γίνονται διακεκομμένες που ξεθωριάζουν. Εξάλλου, στο βάθος-βάθος, αυτό ήταν και το ζητούμενο...
Με το σύνθημα «YES WE CAN-NABIS» πραγματοποιείται η πρώτη επίσημη εκδήλωση με τη σφραγίδα του ΣΥΡΙΖΑ για τα οφέλη της ιατρικής αλλά... και της «ψυχαγωγικής» κάνναβης στη χώρα.

​"Μπροστάρης" η Νεολαία του κόμματος που διοργανώνει διημερίδα με τη συμμετοχή υπουργών, βουλευτών και ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, ακτιβιστών, επιχειρηματιών και δεκάδων ομιλητών από τον «ελληνικό κόσμο της κάνναβης».
Την ψυχαγωγική διάσταση της κάνναβης προωθεί η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ προσδίδοντας δυναμική στο «πρότζεκτ Καρανίκα» για την καλλιέργεια και χρήση της ως φαρμακευτική ουσία που ξεκίνησε τον περασμένο Νοέμβριο από την Ημαθία και ολοκληρώθηκε με την ψήφιση του νομοσχεδίου για την αποποινικοποίηση. Με μια εκδήλωση που περιβάλλεται από τον κομματικό μανδύα, το Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Απριλίου με τίτλο «YES WE CAN–NABIS» στον Πολυχώρο ΣΠΟΥΤΝΙΚ, η κυβέρνηση δείχνει για μια ακόμη φορά πως ιεραρχεί πολύ ψηλά στην ατζέντα της τα ζητήματα των πολλαπλών χρήσεων τόσο της ιατρικής αλλά πλέον και της ευφορικής κάνναβης.
Μεταξύ των επιφανών στελεχών του κόμματος που θα δώσουν το «παρών» είναι η υπουργός Εργασίας, Εφη Αχτσιόγλου, η οποία θα αναλύσει διεξοδικά τον «ρόλο της βιομηχανικής κάνναβης στο νέο μοντέλο παραγωγικής ανασυγκρότησης», ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός που θα μιλήσει για «το δικαίωμα στο φάρμακο και την αξιοπρεπή πρόσβαση των ασθενών στη θεραπεία», ο βουλευτής Λέσβου και φαρμακοποιός Γιώργος Πάλλης, γνωστός και από τη συμμετοχή του στο τηλεοπτικό σποτ της κυβέρνησης για την κάνναβη. «Την εποχή που κάποιοι επιλέγουν να βλέπουν ακόμα τον πλανήτη επίπεδο, εμείς επιλέγουμε να είμαστε στο πλευρό της επιστήμης, στο πλευρό των ασθενών», σημείωνε στο σποτ, ενώ αναφερόμενος στα στερεότυπα που υπάρχουν στην ελληνική κοινωνία, ο βουλευτής τόνισε ότι «οφείλουμε να τα σπάσουμε και οι ασθενείς θα πρέπει να γνωρίζουν ότι η υγεία τους προέχει πάνω απ' όλα».
Ιδιαίτερη αναφορά στη Διημερίδα στο ΣΠΟΥΤΝΙΚ θα γίνει για πρώτη φορά στην ψυχαγωγική κάνναβη, με βασικό ομιλητή τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Μάκη Μπαλαούρα και θέμα συζήτησης «Η απαγόρευση του δαίμονα και ο δαίμονας της απαγόρευσης - Μια συζήτηση για την ψυχαγωγική κάνναβη». Να υπενθυμίσουμε ότι από το 2016 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, με επικεφαλής τον κ. Μπαλαούρα, είχαν ζητήσει εκπόνηση «εθνικού σχεδίου» για την ιατρική κάνναβη. ​

Θρησκεία vs μαστούρας

Σε έναν ”άκαρδο κόσμο” οι άνθρωποι συχνά αναζητούν παρηγοριά στον επέκεινα κόσμο
​Στο κείμενο που δημοσίευσε στα Γερμανογαλλικά Χρονικά του 1844 ο Μαρξ διατυπώνει την περίφημη φράση ότι... ”η θρησκεία είναι το όπιο του λαού”.
 
Σύμφωνα με τον Μαρξ:
Η θρησκεία είναι η φαντασιακή πραγμάτωση της ανθρώπινης ουσίας, αφού η ανθρώπινη ουσία δεν έχει αληθινή πραγμάτωση”.
Ο αγώνας ενάντια στη θρησκεία, για τον Μαρξ, είναι αγώνας ενάντια στις αυταπάτες.

”Η θρησκευτική οδύνη είναι έκφραση της πραγματικής οδύνης και συνάμα διαμαρτυρία ενάντια στην πραγματική οδύνη. Η θρησκεία είναι ο στεναγμός του καταπιεσμένου πλάσματος, η καρδιά ενός άκαρδου κόσμου, η ψυχή άψυχων συνθηκών. Η θρησκεία είναι το όπιο του λαού. Η κατάργηση της θρησκείας ως απατηλής ευτυχίας του λαού σημαίνει αξίωση της πραγματικής του ευτυχίας. Η αξίωση να εγκαταλειφθούν οι αυταπάτες γα την υπάρχουσα κατάστασή του σημαίνει αξίωση να εγκαταλειφθεί μια κατάσταση που έχει ανάγκη τις αυταπάτες. Η κριτική της θρησκείας είναι λοιπόν εμβρυωδώς η κριτική της κοιλάδας των δακρύων που φωτοστέφανό της είναι η θρησκεία” ...

Οι "αριστεροί" Συριζαίοι, λοιπόν, θέλουν να καταργήσουν την θρησκεία γιατί θεωρούν ότι προσφέρει μια προσωρινή και απατηλή ανακούφιση, όπως και το όπιο, αλλά να νομιμοποιήσουν την κάνναβη; Θα γίνει η νεολαία πιο πολιτικοποιημένη και πιο επαναστατική ώστε να ξεπεράσει τις πραγματικές οδύνες ενός εντελώς αβέβαιου μέλλοντος, αλλά και παρόντος, που τους προσφέρουν τα μνημόνια και η λιτότητα; Εύγε στο μυαλό της νεολαίας με γκλομπαλιστική ατζέντα!
Φαίνεται πως η Athens Cannabis Expo 2018, η πρώτη έκθεση κάνναβης στη χώρα μας που έγινε λίγο πριν την ψήφιση του νομοσχεδίου για την αποποινικοποίηση την οποία στήριξαν εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου όπως ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννης Τσιρώνης, ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου και ο σύμβουλος του πρωθυπουργού Νίκος Καρανίκας ήταν μόνο η αρχή καθώς ήδη έχουν προγραμματιστεί άλλες δύο σημαντικές εκδηλώσεις μέσα στους επόμενους μήνες. Η BALKANNABIS EXPO 2018 είναι η μεγαλύτερη εμπορική έκθεση κάνναβης στα Βαλκάνια και θα διεξαχθεί από τη 1 έως τις 3 Ιουνίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

Δεύτερη προγραμματισμένη έκθεση είναι η «Salonica Cannabis Expo» που θα λάβει χώρα από τις 28 έως τις 30 Σεπτεμβρίου στη συμπρωτεύουσα και αναμένεται να γεμίσει από επιχειρηματίες βιομηχανικής και ιατρικής κάνναβης.

Τα συγχαρητήρια μας στη νεολαία ΣΥΡΙΖΑ, στο τσιράκι Τσιρώνη και τον αρχιερέα της Εκκλησίας της Κάνναβης, Γιώργο Παπανδρέου: Αυτός βρίσκεται πίσω από την ατζέντα της παγκόσμιας μαστούρας!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου