Google+ To Φανάρι : ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΕ CNN, FOX, NYT, ΣΚΑΪ….

Δευτέρα 23 Απριλίου 2018

ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΕ CNN, FOX, NYT, ΣΚΑΪ….

Δολοφονήθηκε στο Περού η τοπική λαϊκή ηγέτης Αρεβάλο Τόμας (89)...

Η 89 ετών Αρεβάλο Τόμας που αγωνιζόταν στην περιοχή της για τα δικαιώματα των αυτοχθόνων, δολοφονήθηκε.
Την Πέμπτη 19 Απριλίου η 89 ετών Ολίβια Αρεβάλο Τόμας-τοπική ηγέτης των Σιπιμπο Κονίμπο, δέχθηκε δολοφονική επίθεση. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες , ένας άντρας πλησίασε το σπίτι της και αφού πυροβόλησε μερικές φορές, μετά απομακρύνθηκε με μηχανή.
Η δολοφονία πραγματοποιήθηκε στην περιοχή Βικτόρια Γκράτσια που βρίσκεται στα 20 λεπτά απόσταση από την κωμόπολη Γαρίνατζόχα.
Στην ανακοίνωση που έκανε μέσω των σόσιαλ μίντια, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Τοπικών Κοινοτήτων, ζήτησε να προστατευτούν  οι υπόλοιποι ηγέτες των Σιπιμπο Κονίμπο, που επίσης δέχονται απειλές από το κράτος του Περού.
Η Αρεβάλο Τόμας επί πολλά χρόνια αγωνιζόταν για τα δικαιώματα των αυτοχθόνων της περιοχής και ταυτόχρονα ήταν θεραπεύτρια.

22/4/2018
Σχ: Δολοφονήθηκε μια 89χρονη (!!!) και φυσικά αυτή η είδηση, δεν θα παίξει στα πορνοκάναλα του τύπου CNN, FOX, κ.α. , ούτε και στους ελληνόφωνους αναμεταδότες τους. Σκεφτείτε τι είχαν να γράψουν αν γινόταν κάτι τέτοιο στην Βενεζουέλα… Αλλά προφανώς επειδή το Περού είναι ¨υπάκουη¨ χώρα, ε ας σκοτώσει και καμιά 89χρονη Ινδιάνα, δεν πειράζει…

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου