Google+ To Φανάρι : Μυτιλήνη…ποιοι δρουν ανεξέλεγκτα

Δευτέρα 23 Απριλίου 2018

Μυτιλήνη…ποιοι δρουν ανεξέλεγκτα

Στην Λέσβο αλωνίζουν αρκετές ΜΚΟ και κάποιες απ αυτές ειναι Ισραηλινών συμφερόντων
Που ακούστηκε αυτό άτομα άλλου κράτους να είναι πάνω σε ελληνικό έδαφος και να υποδέχονται λαθρομετανάστες. Μόνο πάνω στην Λέσβο δρουν μεταξύ 80 και 100 ΜΚΟ. Δεν τα λέω εγώ, κατά καιρούς αυτά έχουν δημοσιευτεί στο τύπο και στο διαδίκτυο...

Τα αληθινά τους κίνητρα όμως όπως και η δράση τους είναι άγνωστα. Οι κάτοικοι έχουν φωνάξει
αμέτρητες φορές, όπως τώρα αλλά και ποιό παλιά, αλλά τα ΜΜΕ όμως που εκτελούν εντεταλμένη υπηρεσία «θάβουν» το θέμα ή δεν το παρουσιάζουν στην πραγματική του διάσταση.Κι ενώ οι καταγγελίες που φτάνουν από την Λέσβο για τη δράση τους είναι δεκάδες αυτοί τα αποσιωπούν εσκεμμένα. Η απουσία του κράτους και η οδηγία για εξαφάνιση κάθε ελέγχου στα θαλάσσια σύνορα, έχει δώσει στις ΜΚΟ καθεστώς «κράτους εν κράτει».
Στις αρχές (όταν είχε πρωτοξεκινήσει το εν λόγω πρόβλημα) ένας δημοσιογράφος του CNN για την κατάσταση στη Λέσβο είχε πει «Όταν μία κυβέρνηση συμπεριφέρεται ως ΜΚΟ, τότε οι ΜΚΟ συμπεριφέρονται ως κυβερνήσεις».Και αυτό ακριβώς συμβαίνει στην Ελλάδα σήμερα. Περιοχές νησιών (Κω Λέσβος Χίος Σάμος) έχουν καταληφθεί και έχουν μετατραπεί σε φέουδα, σε no-go-zones. Εκεί στήνουν δικούς τους καταυλισμούς «υποδοχής και περίθαλψης μεταναστών».
Στο βορειοανατολικό τμήμα της Λέσβου, που βρίσκεται στο επίκεντρο των αφίξεων, οι ακτές είναι γεμάτες σωσίβια και προσωπικά αντικείμενα των αλλοδαπών. Εκεί νέες ΜΚΟ ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια εν μιά νυκτί με εξοπλισμό εκατομμυρίων καταλαμβάνοντας δημόσιο χώρο, χωρίς καμία άδεια, χωρίς κανένας να μπορεί να εισέρχεται στους αυτοσχέδιους αυτούς καταυλισμούς, και χωρίς έλεγχο του προσωπικού που απασχολείται εκεί.Κοινό μυστικό αποτελεί δε το γεγονός (το αναφέρουν οι ίδιοι οι κάτοικοι και όχι εγώ) ότι ο δήμαρχος της Λέσβου κ.Γαληνός έχει αποκομίσει από αυτό το «αλισβερίσι» πάρα πολλά λεφτά συν του ότι έχει τακτοποιήσει και τα παιδιά του σε ΜΚΟ. Ο κόσμος δεν λαμβάνεται υπ όψιν όσο κι αν αντιδρά.
Πολλοί απ τους παράτυπους μετανάστες που έρχονται στο νησί πριν μπουν στα ελληνικά χωρικά ύδατα πετάνε τα νόμιμα επίσημα έγγραφά τους για να καταγραφούν ως Σύριοι.
Για μένα θα έπρεπε σε όλες αυτές τις ΜΚΟ να πέσει σκούπα. Δρουν ανεξέλεγκτα, δρουν κατασκοπευτικά και το λέω συνειδητά αυτο. Για πηγαίνετε εσείς σε κάποιο άλλο κράτος πχ. Ισραήλ να καθίσετε σε μια παραλία του και να υποδέχεστε μετανάστες;Εν ριπή οφθαλμού θα σας συνελάμβαναν και θα σας φυλάκιζαν ως κατάσκοπο και προδότη.Εκτελεστικό απόσπασμα θα σας πηγαίναν. Αρα τις πταίει???
Η Ελληνική κυβέρνηση που με την πολιτική των ανοικτών συνόρων (μπάτε σκύλοι κι αλέστε) έφερε αυτή την κατάσταση.Και για να σας δώσω κάποια παραδείγματα η ΜΚΟ ΜΟAS (Migrant Offshore Aid Station) η οποία ανήκει στον Αμερικανό πολυεκατομμυριούχο Κρίστοφερ Κατραμπόνε (Christopher Catrambone), με δραστηριότητες σε Ιράκ και Αφγανιστάν, έφθασε στην Λέσβο στις 19 Δεκεμβρίου του 2015. Κύριος τομέας δραστηριότητάς της το νεότευκτο πλοίο έρευνας και διάσωσης “Topaz Responder”.
Το σκάφος με μεσολάβηση του πρώην υπουργού Αριστοτέλη Παυλίδη κατέπλευσε στο Αγαθονήσι στα μέσα Ιανουαρίου 2016. Σε αυτό ο Βρετανός δημοσιογράφος Patrick Kingsley του Gurdian μέσω tweeter έκανε γνωστή τη θέση του σκάφους.
Αυτό έχοντας δύο μεγάλους προβολείς αναμμένους λειτουργούσε ως σημείο αναφοράς για την ναυτιλία των πλωτών προσφύγων και παράνομων μεταναστών!Καταλαβαίνετε τώρα το μέγεθος της της κατάντιας του ελληνικού κράτους??
Μια άλλη ΜΚΟ η οποία επίσης δραστηριοποιείται στη Λέσβο είναι η One Nation. Με σαφή ισλαμικό προσανατολισμό έχει ως έδρα της τη Βρετανία και σήμα της τον υψωμένο δείκτη του χεριού – χαρακτηριστική χειρονομία της οργάνωσης ISIS. Η οργάνωση έχει αναφερθεί ότι προχωρά από μόνη της στην κατόπιν συνεννόησης καθοδήγηση των προσφύγων και των παράνομων μεταναστών στη Λέσβο.
Βλέποντας και διαβάζοντας κανείς όλα αυτά τι να υποθέσει.Πως ένα νησί να τα βάλει με όλους αυτούς,όταν όλα έχουν ξεκινήσει από άνωθεν.Απλά κάποιοι από μας κάποια στιγμή βρίζανε τους Μυτιληνιούς και λέγανε Καλά να πάθουν αφου ψήφισαν Συριζα, λες και Συριζα βγήκε μόνο απ την Λέσβο, άλλα μέρη της Ελλάδος δεν τον ψήφισαν???
Ο κ. Τσίπρας βγήκε από την αποχή των δυσαρεστημένων, και όσων ψήφισαν λευκά… πήγαν και ψήφισαν οι ολίγοι και μέσω αυτών βγήκε.Στην Ρόδο έχετε αναρωτηθεί που είναι δίπλα στα Μικρασιατικά παράλια γιατί δεν βγαίνουν???κοινό μυστικό λοιπόν είναι(από τους ίδιους τους Ροδίτες έχει ακουστεί) ότι οι ξενοδόχοι τους πληρώνουν αδρά τους Τούρκους δουλεμπόρους για να μην τους βγάζουν από κει τους λαθροεποίκους. Φανταστείτε που έχουμε φτάσει.Αν αυτό αληθεύει τότε είμαστε για κλάματα ως λαός. Είναι πολύ εύκολο λοιπόν να κατηγορούμε κάποιον άλλον και να τον διαπομπεύουμε (βλ.Λέσβο) γιατί πολύ απλά το να κατηγορήσουμε τον εαυτό μας δεν μας παίρνει. Ο αναμάρτητος λοιπόν πρώτος τον λίθον βαλέτω. Όλοι μας στρουθοκαμιλίζουμε…
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ λοιπόν σε όλους μας.Λυπούμαι πάρα πολύ και στεναχωριέμαι για ότι συμβαίνει στην χώρα μου, το εν λόγω πρόβλημα δεν εστιάζεται μόνο στο συγκεκριμένο νησί, το εν λόγω πρόβλημα μας αφορά όλους. Είναι πανεθνικό και πανελλήνιο, γιατί όταν καίγεται το σπίτι του γείτονά σου (βλ.Λέσβο) και συ χαίρεσαι ή αδιαφορείς περίμενε όταν αλλάξει φορά ο άνεμος να δεις τι ωραία που θα καεί και το δικό σου.
Έχουν καταφέρει οι πολιτικοί που μας κυβερνούν να μας έχουν, ακόμα και τώρα διαιρεμένους και χωρισμένους σε μπλε πράσινους κόκκινους και πορτοκαλί κόκκους άμμου.Και γράφω «κόκκους άμμου» γιατί σε ένα φύσημα αέρα μας έχει πάρει και μας έχει σηκώσει, ενώ αν είμαστε βράχοι τίποτε δεν θα μας κουνούσε αλλά και δε θα μας κουνάει.Ο κομματισμός και ο χρωματισμός σε όλο του το μεγαλείο καλά κρατεί.
Πρέπει να ξυπνήσουμε και να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας πριν να είναι πολύ αργά.Η Ελλάδα εάλω εκ των έσω.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου