Google+ To Φανάρι : ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΜΟΥΦΤΗ ΜΕΤΕ ΣΕ 8 ΜΗΝΕΣ ΦΥΛΑΚΙΣΗ

Πέμπτη 26 Απριλίου 2018

ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΜΟΥΦΤΗ ΜΕΤΕ ΣΕ 8 ΜΗΝΕΣ ΦΥΛΑΚΙΣΗ

Ποινή 8 μηνών φυλάκισης στον μουφτή Ξάνθης Αχμέτ Μέτε

 Στις 25 Απριλίου-ημέρα Τετάρτη, ο μουφτής Ξάνθης Αχμέτ Μέτε τιμωρήθηκε σε 8 μήνες φυλάκιση σε υπόθεση που δικάστηκε στην Θεσσαλονίκη....


Μετά από καταγγελία που έκανε ο Ξανθιώτης δικηγόρος Στέργιος Γιαλάογλου, είχε ασκηθεί δίωξη κατά του μουφτή Ξάνθης Αχμέτ Μέτε, λόγω μιας έκφρασης που είχε πει για τους Εβραίους στην διάρκεια ομιλίας του στην Γλάυκη το 2014, αλλά και για τις δηλώσεις που έκανε για τον νόμο των ¨240 ιμάμηδων¨.

Στην εκδίκαση που έγινε οι δικαστές δεν έλαβαν υπόψη τους την αθωωτική πρόταση του εισαγγελέα και τιμώρησαν τον Μέτε σε ποινή 8 μηνών φυλάκισης με τριετή αναστολή.

Σε δήλωση που έκανε μέσω τω σόσιαλ μίντια ο μουφτής Ξάνθης Αχμέτ Μέτε, ανέφερε σχετικά με την δίκη πως ήταν μια πολιτική απόφαση. Έγραψε τα εξής: ¨Σήμερα στην Θεσσαλονίκη είχα δικαστήριο για προσβολή των Εβραίων και για την κριτική κατά του νόμου των 240 ιμάμηδων. Παρά την αθωωτική πρόταση του εισαγγελέα, η πολιτική δίκη κατέληξε σε 8 μήνες φυλάκιση. Ας είναι καλότυχο¨.

¨ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΟΜΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΣΟΥΝ¨

Ζούμε σε μια τέτοια πατρίδα που δεν είναι δυνατόν να μην εκπλήσσεσαι. Εγώ που είμαι εγγονός του Αχμέτ Αρνταλί που το 1941 έδωσε την ζωή του για την Ελλάδα, καλούμαι για καταθέσεις στα αστυνομικά τμήματα. Οι υπηρεσίες του δημοκρατικού κράτους ασχολούνται με μάταιες υποθέσεις. Λέω δημοκρατικού διότι έτσι θέλω να πιστεύω. Είχα λέει παρομοιάσει τον Αλιτσαβούς με τον Ντενκτάς, πρόσβαλα τους Εβραίους και είχα ασκήσει κριτική κατά του νόμου των 240 ιμάμηδων. Σε μια κοινωνία όπου ανοίγοντας την τηλεόραση, από το =πρωί ως το βράδυ, προσβάλλουν και ασκούν βαριά κριτική κατά κάποιων, τι μεγάλο το έγκλημα που δήθεν έκανα. Το θέμα δεν είναι όμως αν τέλεσα ή όχι το έγκλημα. Το θέμα είναι να τρομάξουν και να κουράσουν όλους τους αιρετούς αυτής της κοινότητας. Να γίνει μια κοινότητα τυφλή και άλαλη. Ο Αλλάχ ας μας ελεεί¨.

……………………..

http://milletgazetesi.gr/view.php?id=9802

25/4/2018

Σχ: Και εμείς συμφωνούμε με τον Μέτε, πως έχει μεγάλες ελλείψεις το ελληνικό κράτος στην Θράκη. Για παράδειγμα επιτρέπει σε άτομα που είναι καραμπινάτοι πράκτορες του τουρκικού κράτους (δεν εννοούμε τον Μέτε φυσικά) να ¨αλωνίζουν¨στην Θράκη. Και αυτό θα το πληρώσουμε ως Ελλάδα.

Μπράβο στον δικηγόρο Γιαλάογλου που για μια ακόμη φορά απέδειξε την πατριωτική του ευαισθησία.
tourkikanea

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου