Google+ To Φανάρι : Δεν μας απειλούν μόνο στα σύνορα – Σημεία τρόμου μέσα στην πατρίδα μας (ΒΙΝΤΕΟ)

Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

Δεν μας απειλούν μόνο στα σύνορα – Σημεία τρόμου μέσα στην πατρίδα μας (ΒΙΝΤΕΟ)


Κίμωνας Χαραλάμπους
Δεν έχουν τέλος οι συμμορίες αλλοδαπών που μετέτρεπαν σε εφιάλτη την επίσκεψη τουριστών στους αρχαιολογικούς χώρους της Ακρόπολης, αλλά και στου Φιλοπάππου και στο Θησείο, αλλά και την ζωή πολιτών σε άλλα σημεία της Αθήνας.
Η πολιτική ανοιχτών συνόρων της αριστερής κυβέρνησης έχει μετατρέψει την πρωτεύουσα σε μία επικίνδυνη πόλη,...
ενώ μάλιστα σε περίπτωση αναμπουμπούλας, μετά από κρίση στα σύνορα της χώρας, δεν αποκλείεται οι εγκληματίες να χρησιμοποιηθούν για χτυπήματα εντός των τειχών!
Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, συλλαμβάνουν συνεχώς μέλη συμμοριών από Πακιστάν, Αλγερία και άλλες ισλαμικές χώρες.
Δια πράττουν, με την χρήση και με απειλή μαχαιριών, ληστείες σε βάρος διερχόμενων πολιτών και τουριστών, στην ευρύτερη περιοχή του αρχαιολογικού χώρου.
26χρονη νοσηλεύτρια και ο φίλος της από τη Θεσσαλονίκη είχαν πάει στου Φιλοπάππου για να του δείξει τη θέα της Αθήνας την νύχτα. Η  βόλτα τους όμως είχε απρόοπτη εξέλιξη.
Τρεις αλλοδαποί, οι οποίοι δεν μιλούσαν ελληνικά τους ακινητοποίησαν και τους πήραν τα κινητά τους τηλέφωνα και όσα χρήματα είχαν.
«Μου έκλεισαν το στόμα για να μην φωνάξω», δήλωσε στην κάμερα του STAR, ενώ οι «μετανάστες» τους είχαν βάλει το μαχαίρι στο λαιμό.
Δείτε ΕΔΩ την συγκλονιστική μαρτυρία!
 «Δεν μιλούσαν ελληνικά. Μας είπαν μόνο, τα λεφτά και τα κινητά σας. Άρχισαν να μας ψάχνουν. Ο φίλος μου τους είπε πάρτε ο,τι θέλετε, μόνο μη μας κάνετε κακό. Μας πήρανε τα κινητά τηλέφωνα και όσα χρήματα είχαμε πάνω μας».
Όμως ο εφιάλτης δεν είχε τελειώσει. Αν και οι τρεις δράστες είχαν πάρει τόσο τα χρήματα όσο και τα κινητά τηλέφωνα των δυο νέων, δεν τους άφησαν αμέσως να φύγουν.
«Μου έκλεισαν το στόμα με τα χέρια τους γιατί νόμιζαν ότι μόλις με άφηναν θα φώναζα σε βοήθεια. Τότε ο φίλος μου τους είπε να μη με πειράξουν γιατί δήθεν ήμουν έγκυος. Έπειτα από λίγα λεπτά και αφού σιγουρεύτηκαν ότι δεν θα φωνάξω, πήραν τα πράγματά μας και άρχισαν να τρέχουν προς την έξοδο», λέει η Μάγδα Ελευθεριάδη.
Η νεαρή γυναίκα δύσκολα θα ξεχάσει τον τρόμο που έζησε. Ήταν ένα από τα πολλά περιστατικά των τελευταίων εβδομάδων!
Την ίδια ώρα που ένα άλλο μέρος στο Κέντρο της Αθήνας έχει μετατραπεί σε χώρο «άνθισης» της εμπορίας των ναρκωτικών και των συμμοριών. Η ίδια κατάσταση και στην Πλατεία Βικτωρίας!
Η Αθήνα οδηγείται στο απόλυτο χάος! Ένα χάος και μία αναρχία, την οποία θα εκμεταλλευτεί η όποια εξουσία, προκειμένου να επιβάλλει «τάξη και ασφάλεια».
Ένα χάος που έχει πλέον την δική του σημαία στον Βύρωνα.
Δείτε τα παρακάτω βίντεο και τα σχόλια δικά σας:











Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου