Google+ To Φανάρι : Ξεπουλιούνται εδάφη; Τα συγκλονιστικά λόγια που αφορούν τον ΠτΔ (ΒΙΝΤΕΟ)

Τρίτη 6 Μαρτίου 2018

Ξεπουλιούνται εδάφη; Τα συγκλονιστικά λόγια που αφορούν τον ΠτΔ (ΒΙΝΤΕΟ)

Του Κίμωνα Χαραλάμπους
 Υπό την αφόρητη πίεση των νέων δεδομένων στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, μετά και τη σύλληψη των δύο Ελλήνων στρατιωτικών στον Έβρο από τις τουρκικές αρχές και την παράταση της κράτησής τους, συνεδριάζει το άτυπο κυβερνητικό συμβούλιο στο Μέγαρο Μαξίμου, υπό τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα....
Οι Τούρκοι, βλέποντας απέναντί τους χαλαρές έως μηδαμινές αντιδράσεις τα θέλουν όλα σε Αιγαίο, Θράκη και όχι μόνο!
Οι Σκοπιανοί ζητούν την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης έξω από το Δημαρχείο της συμπρωτεύουσας.
Οι Τσάμηδες ζητούν την ελεύθερη Ήπειρο.
Τι γίνεται; Μας αρπάζουν εδάφη όλοι;
Ζητάμε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να ακούσει τα λόγια, τα οποία είχε ακούσει ο προκάτοχός του, Κάρολος Παπούλιας από την Άννα Ψαρούδα-Μπενάκη!
Η ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση, ενδεχομένως, και της συνταγματικής συνθήκης, τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στην διευρυμένη Ευρώπη, τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές, καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως, η δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης.


Έχουμε και λέμε:
Τα εθνικά σύνορα θα περιοριστούν
Το ζούμε; Δεν γίνεται μαζική προσπάθεια αυτή την στιγμή να περιορισθούν τα εθνικά σύνορα της Ελλάδας;
Χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στην διευρυμένη Ευρώπη
Άρα γίνονται με «ευλογίες» της Ευρώπης. Για ποιόν λόγο λοιπόν οι: Πρόεδρος της Δημοκρατίας, υπουργός Εξωτερικών, Υπουργός Άμυνας και φυσικά ο πρωθυπουργός ενημερώνουν την Τουρκία για τις όποιες κινήσεις κατά της Ελλάδας;
Ο Πάνος Καμμένος δήλωσε για το θέμα σύλληψης των δύο Ελλήνων στον Έβρο:
«Στην επικοινωνία μου με την κυρία Μογκερίνι σήμερα, στο συμβούλιο των Υπουργών Άμυνας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, προ ημερησίας διάταξης θα θέσω το θέμα της κράτησης των δύο Ελλήνων, των δύο Ευρωπαίων στρατιωτικών σε φυλακές υψίστης ασφαλείας στην Τουρκία. Είναι θέμα το οποίο απασχολεί και την Ευρωπαϊκή Ένωση».
Τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές
Το ζούμε; Η αριστερή κυβέρνηση μέσω των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, των capital controls που έχουν δεσμεύσει τα χρήματα των Ελλήνων, της υπερφορολόγησης του ελεύθερου επαγγέλματος, της υποχρεωτικής εκπαίδευσης των παιδιών από 4 ετών, τις αλλαγές στην διδασκαλία της ιστορίας, γλώσσας και πίστης ακόμα και της βιολογίας (έμφυλες ταυτότητες) δεν παραβιάζουν τα δικαιώματα των ανθρώπων;
Όπως όλα δείχνουν βρέθηκε το πιο «εύφορο» πολιτικό έδαφος για τα προαναφερθέντα!
Εδάφη απειλούνται, η ιδιωτική οικονομία διαλύεται, δικαιώματα παραβιάζονται, ενώ η χώρα παραδόθηκε για 99 χρόνια στο Υπερταμείο των δανειστών.
Αν μάλιστα λάβουμε σοβαρά υπόψη την φράση του πρωθυπουργού πως η «διαλυμένη» Ελλάδα θα είναι το θα είναι «the next big thing» για τους επενδυτές και τις αγορές, δηλαδή τους «παγκόσμιους τοκογλύφους», τότε τα μαντάτα είναι πάρα πολύ άσχημα.
Είναι στο χέρι του Προέδρου της Δημοκρατίας αν αντιληφθεί πως τα πράγματα οδηγούνται στην απόλυτη εθνική ταπείνωση, να πράξει, σύμφωνα με το Σύνταγμα και να βάλει «φρένο».




Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου