Google+ To Φανάρι : Η "καθυστέρηση" του συστήματος εξουσίας "έκαψε" την Αριστερά και αυτό θα είναι η καταστροφή τής Δεξιάς....Ο λαός θα μάθει επιτέλους τι σημαίνει "Δεξιστερά".

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018

Η "καθυστέρηση" του συστήματος εξουσίας "έκαψε" την Αριστερά και αυτό θα είναι η καταστροφή τής Δεξιάς....Ο λαός θα μάθει επιτέλους τι σημαίνει "Δεξιστερά".

Ο σωστός τίτλος θα ήταν: "Κακομαθημένο Χιπστεράκι είπε τον Μεγαλέξανδρο ο πρώην υπάληλλος του Ωνάση και του Στριπτιζάδικου στο Σόχο"! Oχι και ... "Αριστερός" ο ... κακομαθημένος γόνος δύο μεγαλογιατρών του Κολωνακίου συντρόφια!!!...
Δείτε λοιπόν ποιο είναι αυτό το "αριστερό μαργαριτάρι" που τα βάζει με τον Μέγα Αλέξανδρο:
Επειδή έχω αποφασίσει εδώ και χρόνια να βγάζω τ’άπλυτα των … απλυταριών και των νεοφιλελέρων στη φόρα, σήμερα θα σας πω για τον Πουλικάκο! Αυτόν που αποκάλεσε "κακομαθημένο χιπστεράκι" τον Μεγαλέξανδρο για να καταλάβετε ΠΟΙΟΣ είναι ο κακομαθημένος τελικά! Μια δήλωση που λάτρεψαν, οι αριστεράντζες και τον λανσάρουν σε όλους ως "το παιδί του λαού που πάλεψε με την κιθάρα στην ζωή του όπως εκατομμύρια Ελλήνων!!!

Ο πατέρας του Πουλικάκου ήταν ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ. Η μητέρα του Πουλικάκου ήταν ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΣ. Και οι δύο ιατροί γονείς του, διατηρούσαν ιατρείο στο ΚΟΛΩΝΑΚΙ !!!

Η αδελφή του πατέρα του Πουλικάκου, ήταν σύζυγος του Παναγιώτη Κανελλόπουλου που διετέλεσε ΔΥΟ φορές ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ της χώρας!!!

Η Αμαλία- Μεγαπάνου, ήταν ανιψιά του Κανελλόπουλου, συνεπώς ξαδέλφη του Πουλικάκου παντρεύτηκε με τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, κι έτσι ο Πουλικάκος έγινε ξάδελφος του … Εθνάρχη!!!

Οι γονείς του έμαθαν πέντε γλώσσες και τον σπούδασαν. Δούλεψε στην Ο.Α. του Αριστοτέλη Ωνάση!

Προηγουμένως εργαζόταν σε στριπτιζάδικο στο Λονδίνο όπου «ψάρευε» πελάτες από τον δρόμο στο Σόχο!

Επί Χούντας, έκανε αγώνα κατά της δικτατορίας, αλλά από τα … Μάταλα! Εκεί είχε βρει … καταφύγιο(χαχαχα) με άλλους 300 αλλοδαπούς και πέρασε ζωή και κότα! Σήμερα οι αριστεροί λένε ότι ζούσε σε μια σπηλιά, αλλά όλοι γνωρίζουμε τι ακριβώς συνέβαινε τότε με τους ΧΙΠΙΣ στα Μάταλα!!! Ετσι δεν είναι αδέρφια;;;
Ευτυχώς δηλαδή που δεν άκουσε τους γονείς του να γίνει διπλωμάτης κι έγινε ροκάς, τραγουδιστής και ηθοποιός! Κοινώς,,, γνήσιος ΑΕΠΑΠ(*)…

Κι αυτός τώρα, στην δύση της ζωής του, αποφάσισε να … «αναμετρηθεί» με την μεγαλύτερη προσωπικότητα που ανέδειξε ο Πλανήτης, τον Μ.Αλέξανδρο και να τον αποκαλέσει "κακομαθημένο Χιπστεράκι"!!! Ακούτε; "Κακομαθημένο"!!! Και χρησιμοποιεί αυτή λέξη για ... κάποιον άλλον ο Πουλικάκος κι όχι για τον εαυτό του!

Η ξευτίλα στο μεγαλείο της! Η θολοκουλτούρα της Αριστεράς, οριζόντια και κάθετα! Ένα «κόλπο» που πιάνει, πολύ απλά διότι σε τούτον εδώ τον τόπο, ΔΥΣΤΥΧΩΣ, δεν γνωρίζουμε διόλου ΠΟΙΟΙ είναι αυτοί που μιλάνε!!! Καιρός είναι λοιπόν να τους … μάθουμε!!!

Αυτάαααααα ! Ααα, και καλό Σ/Κ συντρόφια και να με συμπαθάτε που σας την χάλασα την δουλίτσα με τον Πουλικάκο ε;;;


ΥΓ 

(*) ΑΕΠΑΠ σημαίνει, Αριστερος Εκμεταλευτής ΠΑτρικής Περιουσίας !!! Χαχαχααα! Ρε τι έχουμε πάθει σε … τούτον εδώ τον τόπο!!!


ΥΓ2.
Το ξέρω αδέρφια ότι σας κούφανα πάλι, αλλά τι να κάνω; Δεν μπορώ να κρατηθώ !!!
http://www.press-gr.com/2018/03/blog-post_183.html


Αυτοί, οι οποίοι έχουν εκπαιδευτεί να "πολεμούν" τη Δεξιά, αυτοεξευτελίζονται καθημερινά λόγω της εξουσίας. Οι αριστεροί ρολίστες, οι οποίοι έπαιρναν τα πλούσια "μεροκάματά" τους σαν αντιδεξιοί "επαναστάτες", κάθονται τώρα να τους "φτύνει" ο κόσμος ως καθεστωτικούς μόνο και μόνο για να κλέψουν καμιά επιπλέον μέρα στις θέσεις εξουσίας. Ούτε καν την αισθητική αυτών των κρατικοδίαιτων επαγγελματιών φτωχομπινέδων δεν ανέχεται ο κόσμος. Γραβάτες μπορεί να μην φοράει ο "επαναστάτης" Τσίπρας, αλλά έμαθε γρήγορα τα ακριβά κουστούμια τής μπουρζουαζίας ως γνήσιος εκπρόσωπος της μπουρτζοβλαχίας. Φόρεσε και ο ξυπόλητος Καρανίκας Hogan και κανείς πλέον δεν ξέρει τι είναι διατεθειμένος να κάνει για να τα διατηρήσει.


Αυτός είναι ο "θρίαμβος" της Αριστεράς ...Οι αριστεροί χαφιέδες τής Δεξιάς κατόρθωσαν επιτέλους και έγιναν πλέον ίσοι με τους Δεξιούς. Τώρα είναι και οι ίδιοι χαφιέδες των ξένων αφεντικών ...Τους κοιτάνε στα "μάτια". Δεν θα μιλάνε μόνον οι Καραμανλήδες, οι Μητσοτάκηδες και οι Παπανδρέου απευθείας με την Αμερικανική Πρεσβεία ...Δεν θα είναι οικοδεσπότες των Αμερικανών Προέδρων μόνον οι Δεξιοί εξουσιαστές ...Θα μιλάνε και οι Τσιπραίοι, απευθείας - οι οποίοι πρόσφατα έμαθαν και κάτι κουτσοαγγλικά - με το "αφεντικό" ...Συνάδερφοι, και άρα όλοι μαζί "απέναντι" στον κόσμο. Τώρα θα "υποδέχονται" κι αυτοί ως "σωτήρες" τους πρώην "φονιάδες των λαών Αμερικάνους". Τώρα θα "ξεκατινιάζονται" κι αυτοί για μια "καρέκλα" επίσημου δείπνου δίπλα στο αφεντικό ...Τώρα θα είναι κι αυτοί μέλη του φαν κλαμπ τής Χίλαρι ...Επιτέλους απαλείφθηκαν οι διαφορές μεταξύ τους ...Επιτέλους όλοι αυτοί "ενώθηκαν" μεταξύ τους στην "παράταξη" της Δεξιστεράς ...Την ενιαία Δεξιστερά των προδοτών, των χαφιέδων, των δωσίλογων και των πρακτόρων.
Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣΗ πλάκα η μεγάλη είναι με τον Κούλη ...Άλλη πικραμένη ιστορία ...Μειωμένης αντίληψης είναι ο αγοραφοβικός φουκαράς, γιατί διαφορετικά δεν θα επεδίωκε αυτά τα οποία επιδιώκει. Τώρα, που έρχεται η ώρα τής "σφαλιάρας" και όλοι διακριτικά την "κάνουν" με τον άλφα ή βήτα τρόπο, αφήνοντας τα "κλειδιά" τού "μαγαζιού" τής Δεξιάς στον "κομμουνιστοφάγο" Γεωργιάδη, τώρα ο Κούλης διεκδικεί την Πρωθυπουργία ...Τώρα, που οι πιο απεχθείς προδότες τής Δεξιάς δεν βγαίνουν ούτε στις ταβέρνες τής Ραφήνας, βγαίνει ο Κούλης στην πρώτη "γραμμή" ...Ούτε ψύλλος στον κόρφο του. Με εξουδετερωμένη την Αριστερά - και άρα με "ξεδοντιασμένο" από άμυνες σύστημα - πάει να διεκδικήσει την εξουσία τής Δεξιάς στην πιο δύσκολη μεταπολεμικά "ώρα" τής Ελλάδας και μάλιστα με το όνομα που διαθέτει ...Την διεκδικεί μάλιστα, κάνοντας "σημαία" του την απόλυτη υποταγή στην Τρόικα και τις δεσμεύσεις απέναντι στους δολοφόνους τού ελληνικού λαού.


Άποψή μας είναι ότι κάπου εδώ τελειώνει η "παράσταση" της Μεταπολίτευσης ...Μια "παράσταση", η οποία γνώρισε μεγάλη "επιτυχία" μεταπολεμικά, αλλά στο τελευταίο της remake είχαμε "ανατροπές", τις οποίες κανένας δεν περίμενε. Δυστυχώς γι' αυτούς έγινε το λάθος και άναψε το "φως" ...και είδε ο κόσμος ότι το περίφημο "φάντασμα" της Αριστεράς είναι ένα απλό βρόμικο "σεντόνι" και έτσι κάπως σχόλασε το "θρίλερ" ...Δεν μπορούν πλέον οι Δεξιστεροί να "δουλεύουν" τον κόσμο με τα "σώβρακα" του Ζαχαριάδη και τα πουκάμισα του Τσίπρα ...Δεν μπορούν οι σηκωμένες γροθιές να κρύψουν τα κατεβασμένα παντελόνια ...Δεν μπορούν να απειλούν τον λαό με εμφύλιους και με διχασμούς, για να ξαναφέρουν τους Καραμανλήδες σαν "εθνάρχες". Με ρυθμούς καταιγιστικούς πλέον οι εξελίξεις "ξεγυμνώνουν" το μεταπολεμικό πολιτικό "σκηνικό". Σαν να υπάρχει πάνω από την Ελλάδα ένα μαγικό "χέρι", το οποίο διαλύει την πολιτική "ομίχλη" και αρχίζουν να φαίνονται όσα δεν φαίνονταν ποτέ. 
Η Ελλάδα αρχίζει πλέον και απελευθερώνεται από τα προτεσταντικά "δεσμά", τα οποία την παγίδευαν μέχρι θανάτου...
Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ

Γίνεται πλέον αντιληπτό απ' όλους ότι ένας ολόκληρος λαός υποφέρει από μια συμμορία επαγγελματιών Δεξιών κι Αριστερών ...Μια συμμορία, η οποία ελέγχεται από μερικές οικογένειες και η οποία πρόδωσε τον ελληνικό λαό για τον δικό της πλουτισμό ...Μια συμμορία αδίστακτη, η οποία, όταν το επέβαλαν τα συμφέροντά της, δεν δίστασε ακόμα και να εγκληματήσει εις βάρος τού λαού ...Δεν δίστασε να τον βυθίσει στον Εμφύλιο, στη Χούντα και σήμερα στα Μνημόνια .
Δυστυχώς γι' αυτούς τα πράγματα θα γίνουν πολύ δύσκολα. Λογικό είναι αυτό. Η Νέα Τάξη βυθίζεται ως νέος "Τιτανικός" ...και, θα γλιτώσουν οι "καμπίνες"; Οι ΗΠΑ κλονίζονται και περιχαρακώνονται πίσω από τα εθνικά τους σύνορα ...και, θα επιβιώσουν οι "λαθρολάγνοι" διεθνιστές τής πλάκας; Οι ίδιες οι ΗΠΑ ετοιμάζονται να "πυροβολήσουν" τους πιστωτές τους 
Οι όροι του Τραμπ για συνάντηση με τον Κιμ Γιονγκ Ουν...Είναι δυνατόν να πληρώσουν τα απεχθή δάνειά τους οι "μπατίρηδες" των Βαλκανίων; Αν κρίνουμε από τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις στις ΗΠΑ, τα πράγματα εξελίσσονται πολύ άσχημα και - δυστυχώς για κάποιους - πολύ γρήγορα. Αν κινδυνεύουν οι "σκηνοθέτες" τής "παράστασης" σε τι μπορούν να ελπίζουν οι "κομπάρσοι"; Πώς είπε σε ανοικτή επιστολή ο αριστερός Θεοδωράκης της παλαιάς "παράστασης" στον αριστερό Τσίπρα τού remake της; ...Καλή αντάμωση στα γουναράδικα ...Εκεί μάλλον θα βρεθούμε όλοι μαζί. ...και σύντομα. Έτσι κι αλλιώς για κάποιους από εμάς αυτό είναι το πιο εύκολο ραντεβού.
Τραϊανού Παναγιώτης
Δημιουργός της θεωρίας του Υδροχόου
http://eamb-

ydrohoos.blogspot.com/2016/12/dexistera.ht

ml
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου