Google+ To Φανάρι : Ειρήνη Μαρούπα: Ο Τσίπρας είναι ενεργούμενο, πάσχει από ψύχωση και νεύρωση, τον παρακολουθεί η ψυχιατρική ομάδα Στεφανή από τα 20 του χρόνια.

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018

Ειρήνη Μαρούπα: Ο Τσίπρας είναι ενεργούμενο, πάσχει από ψύχωση και νεύρωση, τον παρακολουθεί η ψυχιατρική ομάδα Στεφανή από τα 20 του χρόνια.

 Απόσπασμα  συνέντευξης
της Ειρήνης Μαρούπα στο Metropolis FM 95.5.
Είπε και άλλα "ωραία" η Ειρήνη Μαρούπα όπως:
-Να πάρουμε το προξενείο μας από Αδριανούπολη και να κλείσουμε το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής
-Αυτοί που συνεργάστηκαν με τον εχθρό θα είναι οι πρώτοι που θα φύγουν από την μέση από τα χέρια των αφεντικών που υπηρέτησαν
-Δεν είναι βλάκες, είναι προδότες και πρέπει να έχουν την ποινή του προδότη
-Η λύση δεν θα είναι πολιτική. Σε καιρό πολέμου θα μιλήσουν τα όπλα
-Αλκοολικός ο Αναστασιάδης της Κύπρου
 Όλη η συνέντευξη στο τέλος

Μαρούπα: Ακούστε τι είναι ο κ. Τσίπρας. Για να πέσει επιτέλους αυτή η μάσκα, να τραβηχτεί η κουρτίνα:
Ο κ. Τσίπρας από τα είκοσί του χρόνια παρακολουθείται από την ομάδα Στεφανή, του ψυχιάτρου, του καθηγητή της ψυχιατρικής Στεφανή. Απ’ τον πατέρα και τώρα απ’ τον υιό, απ’ την ομάδα Στεφανή. Λαμβάνει ψυχιατρική αγωγή…

Δημ.: Γιατί; Όλοι οι πολιτκοί;

Μαρούπα: Σας μιλάω για τον κ. Τσίπρα συγκεκριμένα. Ο κ. Τσίπρας δεν είναι σε θέση ούτε τον εαυτό του να διευθετεί. Παίρνει φάρμακα, ψυχοφάρμακα, και πάσχει από μία ασθένεια ψυχιατρική που λέγεται ψύχωση και νεύρωση. Αντιλαμβάνεσθε ότι αυτός ο άνθρωπος είναι ενεργούμενο…

Δημ.: Εντάξει, όλοι λίγο πολύ το έχουμε! Αυτό όλοι λίγο πολύ τό χουμε δεν το χουμε κ. Μαρούπα;

Μαρούπα: Όχι. Όχι, όχι, ακούστε. Μην τα μπερδεύουμε όλα μεταξύ τους. Όχι δεν το έχουμε όλοι.

Δημ.: Δεν είπα ότι το μπερδεύουμε, απλά λέω ότι…

Μαρούπα: Δεν το έχουμε όλοι. Ακούστε. Δεν πάει κάποιος στον ψυχίατρο για περίπατο, όπως πάει στον δερματολόγο για να βγει το σπυράκι του.

Δημ.: Μπορεί να πάει στον ψυχολόγο.

Μαρούπα: Στον ψυχίατρο πας όταν χρειάζεσαι βοήθεια από τον συγκεκριμένο γιατρό. Εγώ απ’ ότι έχω εκτιμήσει στην προσωπικότητά σας και απ’ ότι κι εσείς αισθάνεσθε.. Αισθανθήκατε ποτέ την ανάγκη να αυτοκτονήσετε, να πέσετε από.. να σκοτώσετε..

Δημ.: Όχι, όχι.

Μαρούπα: Εκτός απ’ τα λίγο παλαβούτσικα που λέτε. (χα, χα, χα)…

Δημ.: (χα, χα, χα) Λέμε και παλαβούτσικα κ. Μαρούπα τώρα;

Μαρούπα: Όχι, όχι, χαριτολογώ. Επειδή μου είπατε ότι δεν έχετε πάει σε ψυχίατρο.

Δημ.: Όχι δεν έχω πάει.

Μαρούπα: Εκτός λοιπόν απ’ τα παλαβούτσικα που λέτε, που σας ακούω κι εγώ, έχετε φτάσει στο σημείο αυτά που λέτε να .. αποτελούν κομμάτι παραισθήσεων..

Δημ.: Ε όχι, όχι.

Μαρούπα: ..να νομίζετε ότι βλέπετε ανθρώπους που δεν υπάρχουν στην πραγματικότητα..

Δημ.: Να σας πω κάτι, εδώ  στην πόλη μας το έχουμε εμείς αυτό, για τις παραισθήσεις το χουμε. Έχουμε παραισθήσεις.

Μαρούπα: Όχι, δεν έχουμε παραισθήσεις. Έχουμε παρουσίαση εικονικής πραγματικότητας σε αρραγές μέτωπο από σύσσωμο το πολιτικό προσωπικό, από όλα τα πρακτόρικα μέσα ενημέρωσης που δεν επιτρέπουνε ούτε υπόνοια, ούτε χαραμάδα φωνής που λέει την πραγματικότητα, που απεικονίζει την πραγματικότητα που ζούμε. Δεν επιτρέπεται καθόλου και σας μιλώ από προσωπική εμπειρία. Ή αλλιώς πρέπει να είναι τεσσερισήμισι η ώρα το πρωί, ούτε η μάνα σου να μην κάτσει να σε δει, οπότε το αποτέλεσμα που θα έχεις να είναι ελαχιστοποιημένο κι αν σ’ αφήσανε να τα πεις για ξεκάρφωμα. Αντιλαμβάνεσθε λοιπόν ότι η πραγματικότητα που συνηθίσαμε είναι 70 χρόνια χωρίς πόλεμο. Σήμερα έχουμε πόλεμο κανονικό και υποχωρούμε ατάκτως, σας το ξαναλέω. Οι Ελληνικές κυβερνήσεις είναι ενεργούμενα. Και η Κυπριακή κυβέρνηση, ένας μέθυσος είναι στην ηγεσία της Κύπρου αυτήν την στιγμή.

Δημ.: Της Κύπρου;

Μαρούπα: Της Κύπρου βεβαίως. Ο κ. Αναστασιάδης. Υπάρχουνε επίσημες καταγγελίες από Μητροπολίτη, από Πρόεδρο Ένωσης Πολυτέκνων, από πολίτη πρώην στρατιωτικό, ότι ο άνθρωπος αυτός είναι, όχι μέθυσος, είναι αλκοολικός..

Δημ.: Κυρία Μαρούπα να σας κάνω μία ερώτηση; Εφόσον, δηλαδή, αυτά δεν πιστεύω ότι είναι ευρέως γνωστά αλλά είναι κοινά μυστικά ανθρώπων οι οποίοι υπηρετούνε κάποιους θεσμούς. Πώς επιτρέπουν να γίνεται αυτό το πράγμα το οποίο γίνεται; Δηλαδή να υπάρχουν σ’ αυτές τις θέσεις ευάλωτοι άνθρωποι. Ίσως επειδή βολεύει θα μου πείτε το σύστημα απ’ τη μία, αλλά δηλαδή τώρα πρωτοφανές ας πούμε να ακούω τώρα ότι είναι ο Πρόεδρος της Κύπρου.. έχει πρόβλημα με το αλκοόλ, εμείς έχουμε πρόβλημα με τον ψυχίατρο. Τί συμβαίνει τελικά; Που βρισκόμαστε;

Μαρούπα: Ναι, δίκαιη η ερώτησή σας.

Δημ.: Ναι, που βρισκόμαστε; Ποιοί είμαστε εμείς τελικά εδώ πέρα; Ποιός είναι ο ρόλος τελικά όλου αυτού του λαού ο οποίος αθρόα πήγε σε δύο μεγάλες συγκεντρώσεις, σε δύο μεγάλα συλλαλητήρια, θέλει να κάνει αύριο μαθαίνω συλλαλητήριο στην Ορεστιάδα για τα δύο τα παιδιά. Βγαίνει η κυβέρνηση επίσημα, λέει, δεν ασχολούμαστε ασχολούνται η διπλωματική ομάδα μας κτλ κτλ.  ….

…..

Δημ.: ..Επιστρέψαμε κυρίες και κύριοι .. πάρα πολλές ενστάσεις υπάρχουν κατά της κ. Μαρούπα.. Ενστάσεις όσον αφορά το θέμα που είπατε για τον κ. Τσίπρα. Δηλαδή ότι αν δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία λέει γι’ αυτό το πράγμα που είπατε και αφήσατε αιχμές, καλό είναι να μην αναφέρετε κάτι τέτοιο λέει γιατί δημιουργούμε εντυπώσεις αρνητικές.

Μαρούπα: Καταρχάς δεν άφησα αιχμές, το είπα ξεκάθαρα. Σας ενημερώνω ότι τόσα χρόνια που μιλούσαν όλοι για κρίσεις πανικού, που τον κλείσανε 17 ώρες και λοιπά, δεν είχα πει ποτέ τίποτα.

Δημ.: Ναι, τώρα εσείς πως ξαφνικά προέκυψε αυτό το πράγμα;

Μαρούπα: Τώρα λέω πράγμα που γνωρίζω, αυτό σας εξηγώ.

Δημ.: Ναι, γνωρίζετε αλλά δεν αποδεικν…

Μαρούπα: Τώρα λέω πράγμα που γνωρίζω με λεπτομέρεια.

Δημ.: Ναι αλλά, με λεπτομέρεια αλλά..

Μαρούπα: Ακούστε. Ειδικά εγώ, ποτέ δεν λέω πράγμα που δεν είναι ακριβώς έτσι. Προσεγγίζω σε ακρίβεια λεπτού. Την ώρα που συνέβη κάτι, την ημερομηνία ακριβώς, το γεγονός, τα ονόματα, και τα κάνω όλα αυτά για να είναι πρόσφορη η επιβεβαίωση. Και κυρίως και πρωτίστως δεν είμαι ιδιοτελής. Δεν ζήτησα από κανέναν τίποτα, δεν με έκανε και καλό κανένας, τίποτα, και δεν θέλω απολύτως τίποτα εκτός από το να προφυλάξω την Πατρίδα μου και τον λαό στον οποίο ανήκω, τον Ελληνικό λαό. Αυτά που κάνω εγώ είναι αυτά που θα έπρεπε να τα κάνει ο Τσίπρας με τον Καμμένο σήμερα. Να λέει δηλαδή στον Ελληνικό λαό να γίνει ετοιμοπόλεμος, γιατί είναι ο πόλεμος, τώρα, σήμερα που μιλάμε. Και τα κάνω εγώ μια Ελληνίδα πολίτης που βλέπω την καταστροφή να έρχεται, να είναι ολοκαύτωμα η καταστροφή, και να αισθάνομαι την απόλυτη ανάγκη να την εμποδίσω εγώ μόνη μου…

***

Απομαγνητοφώνηση Φαίη για το ιστολόγιο ΑΒΕΡΩΦ.
 Το βίντεο το είδα στο ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου