Google+ To Φανάρι : Sihamosaurus Tsifoutius Chrimatistirious

Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018

Sihamosaurus Tsifoutius Chrimatistirious

Το επικίνδυνο είδος ερπετού, το οποίο, αν δεν σεντραριστεί άμεσα σε Ειδικό Δικαστήριο, καταστρέφει χώρες
H ελληνική διαστημική υπηρεσία ΜΑΣΑ κάνει και έρευνες εδάφους. Γήινου εδάφους. Σε μία από αυτές που έγιναν στην ελληνόφωνη πολιτική πανίδα, ανακάλυψε ένα ον παμπόνηρο, αδίστακτο και από ιδεολογικής άποψης πιο αηδιαστικό και από πρασινοκίτρινη γλίτσα που τρέχει από τη μύτη του Αλιεν (του εξωγήινου τέρατος, που όλο κυνηγά τη Σιγκούρνι Γουίβερ).....
Ο Σιχαμόσαυρος τσιφούτιος χρηματιστήριος είναι δίποδο ερπετοειδές και ανήκει στη συνομοταξία των ασπόνδυλων πρασινοφρουρών εκσυγχρονιστών.
Για να κυριαρχήσει στην πανίδα δεν πολλαπλασιάζεται εν σώματι, αλλά εν πνεύματι! Χρησιμοποιεί σώματα τρίτων ως ξενιστές του βδελύγματός του και πείθει τα θύματά του να φιλοξενήσουν το δαιμόνιο του Μαμμωνά εντός τους, δίνοντάς τους χρήμα δανεικό, ευρωπαϊκό. Ταυτόχρονα, από πίσω του συνωστίζονται σκοτισμένοι πανεπιστημιακοί, που ψέλνουν σκοτεινούς ύμνους προς δόξαν της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας σαν επωδούς εξορκισμού της ελληνικότητας. Κι αυτό συνεχίζει να απλώνεται σαν πανώλη στην πληττόμενη περιοχή, η οποία θα εξακολουθήσει να μαστίζεται από την πνευματική πανούκλα μέχρι το μίασμα να εξαγνιστεί από την πύρινη ρομφαία της Δικαιοσύνης.

Για να ανακεφαλαιώσουμε: ο Κώστας Σημίτης ήταν ο πρωθυπουργός των Ιμίων. Αντί την επομένη του αίσχους να βρίσκεται στη Βουλή, να ευχαριστεί τους Αμερικανούς και να προσβάλλει το έθνος και τη μνήμη των αξιωματικών που σκότωσαν οι Τούρκοι, θα έπρεπε να είναι σιδηροδέσμιος και να αναμένει να περάσει Ειδικό Δικαστήριο για εσχάτη προδοσία.

Ο Κώστας Σημίτης όχι μόνο δεν τιμωρήθηκε για την πράξη του, αλλά εξελέγη πρωθυπουργός το 1996 και ξανά το 2000. Και μας άλλαξε το νόμισμα, τα ήθη και τα φώτα, και δεν έμεινε στην Ελλάδα λίθος επί λίθου. Και έγιναν κρατική ιδεολογία ο ενδοτισμός και η υπεράσπιση του «δικαίου» των εχθρών της χώρας. Και πήραν μια φορά θάρρος οι Σκοπιανοί και δυο και τρεις οι Τούρκοι, και εκεί που ήμασταν Ρωμιοί θα γίνουμε Σελτζούκοι.

Πού τον θυμηθήκαμε τον Κώστα Σημίτη; α) Δεν ξεχνιέται. Ποτέ. β) Σήμερα είναι η ημέρα των ερωτευμένων. γ) Είχαμε πάλι ντράβαλα στα Ιμια. δ) Χθες ο Παρασκευάς Αυγερινός ομολόγησε ότι επί ημερών Σημίτη το ΠΑΣΟΚ πήρε χρήματα από τη Siemens.
Παναγιώτης Λιάκος

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου