Google+ To Φανάρι : Βίκτορ Ορμπάν: «η Ευρώπη είναι υπό πολιορκία!»

Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018

Βίκτορ Ορμπάν: «η Ευρώπη είναι υπό πολιορκία!»

Ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Βίκτορ Ορμπάν, δήλωσε ότι η Ευρώπη είναι «υπό πολιορκία» από τους μετανάστες και πως πολλά μέρη της ηπείρου γίνονται «προορισμοί των μεταναστών»....

Στη συνέντευξη που έδωσε σε ένα τοπικό τηλεοπτικό σταθμό, ο Orban έδωσε επίσης κάποιες συμβουλές για τις εκλογές της χώρας τον Απρίλιο. Είπε ότι «η Ουγγαρία πρέπει να σωθεί από το να γίνει ένας μεταναστευτικός προορισμός» και οι ψηφοφόροι πρέπει «να εξετάσουν προσεκτικά αυτούς τους οποίους θα ψηφίσουν» στις 8 Απριλίου.

Σύμφωνα με τον Ορμπάν οι εκλογές της χώρας θα κάνουν τη διαφορά μεταξύ της κίνησης  προς τα εμπρός και της κίνησης προς τα πίσω. "Εάν βοηθήσουμε όλους όσοι βρίσκονται στην εξουσία και προσπαθούν να αποσυναρμολογήσουν το περίφραγμα (των συνόρων)  και να επιτρέψουν τους μετανάστες να μπούν στην χώρα, οι προσπάθειες για την ανάπτυξη θα γίνουν μάταια. δεν θα υπάρξει πρόοδος, αλλά θα πισοπατήσουμε και πάλι ", είπε.
Οι δημοσκοπήσεις λένε ότι το Fidesz το κόμμα του Viktor Orban θα μπορούσε να κερδίσει 53 τοις εκατό των ψήφων, πράγμα που θα σήμαινε την απόλυτη κοινοβουλευτική πλειοψηφία μετά τις εκλογές.


Στην ομιλία του προς τον λαό την Κυριακή, ο Πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Βίκτορ Ορμπάν δήλωσε ότι «ο Χριστιανισμός είναι η τελευταία ελπίδα της Ευρώπης».
Ο Orban δήλωσε ότι θα συνεχίσει να αντιτίθεται στην ΕΕ και τα σχέδια των Ηνωμένων Εθνών για την μετανάστευση σε όλο τον κόσμο διότι «το Ισλάμ θα χτυπήσει σύντομα τις πόρτες της Κεντρικής Ευρώπης».
«Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, το ποσοστό των μεταναστών θα αυξηθεί με επιταχυνόμενο ρυθμό στις ευρωπαϊκές χώρες δυτικά από εμάς», είπε ο Ορμπάν.
«Δεν θα πω τίποτα για τη Γαλλία και την Ολλανδία, αλλά ακόμη και οι  Γερμανοί αναγκάζονται να φύγουν από τις περισσότερες μεγάλες πόλεις της Γερμανίας, γιατί οι μετανάστες καταλαμβάνουν πρώτα πάντα μεγάλες πόλεις », πρόσθεσε.
Στην ίδια ομιλία, ο Όρμπαν κατηγόρησε τους πολιτικούς στις Βρυξέλλες, το Βερολίνο και το Παρίσι ότι συμβάλοπυν στην «παρακμή του χριστιανικού πολιτισμού και την προώθηση του Ισλάμ.»
Ο Orban ελπίζει να επανεκλεγεί ως πρωθυπουργός της Ουγγαρίας τον Απρίλιο. Αυτή τη στιγμή το κυβερνών κόμμα Fidesz του είναι μπροστά στις δημοσκοπήσεις περίπου στο 50 τοις εκατό.

Επιμέλεια Δημοσθένης Το Φανάρι /πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου