Google+ To Φανάρι : Κίνημα γυναικών κατά της κακοποίησης από «μουσουλμάνους» – Τις προπηλακίζουν ως «ναζί» (ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ)

Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018

Κίνημα γυναικών κατά της κακοποίησης από «μουσουλμάνους» – Τις προπηλακίζουν ως «ναζί» (ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ)

Του Κίμωνα Χαραλάμπους
Ξεκινά αντίδραση μέσα στην Ευρώπη απέναντι στον κίνδυνο ισλαμοποίησης, ο οποίος προέρχεται από την ανεξέλεγκτη μετανάστευση!
Ανέλαβαν δράση οι γυναίκες!...
Συγκεκριμένα, την Δευτέρα, γυναίκες, οι οποίες αποκαλούν τον εαυτό τους ως «προστάτριες των γυναικών», διέκοψαν στο Βερολίνο συζήτηση με θέμα «Σεξουαλική Παρενόχληση στην Βιομηχανία των Ταινιών».
«Εισέβαλαν» στο βήμα, κρατώντας ένα πανό που έγραφε «Η φωνή των ελεύθερων γυναικών».
Φυσικά, οι ακτιβίστριες χλευάστηκαν από το υποκριτικό κοινό ως «ναζί», ενώ τις κάλεσαν να βγουν έξω με αποδοκιμασίες.
Εκείνη την ώρα οι θαρραλέες γυναίκες κρατούσαν μία φωτογραφία με την 11χρονη, θύμα της ισλαμικής τρομοκρατίας στην Στοκχόλμη, Ebba Akerlund.
Η ηθοποιός, Jasmin Tabatabai, που βρισκόταν στο πάνελ χαρακτήρισε τις ακτιβίστριες ως «νεοναζί που σαμποτάρουν το πρόγραμμα» και πως «δεν έχει νόημα να συζητάμε με τέτοιους ανθρώπους.
Μέσα ενημέρωσης τις αποκαλούν «ακροδεξιές φεμινίστριες»! Ναι το διαβάσαμε και αυτό!
Με ανάρτηση στο facebook, ανακοίνωσαν πως θα συνεχίσουν τον αγώνα τους!
Η Freya από την Δρέσδη τόνισε:
«Η κίνηση #120db στοχεύει  στο να τραβήξει την προσοχή πάνω στην (σεξουαλική) βία εναντίον των Ευρωπαίων γυναικών, κυρίως, από μουσουλμάνους μετανάστες».
Φυσικά, αυτό δεν ενδιαφέρει του «φαρισαίους» της πολυπολιτισμικότητας, παρά το γεγονός πως το θέμα της εκδήλωσης ήταν η «γυναικεία κακοποίηση».
Το μήνυμα που στέλνουν σε όλες τις γυναίκες του πλανήτη:

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου