Google+ To Φανάρι : Σφαίρα στο κρανίο

Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018

Σφαίρα στο κρανίο

Ο Μεχμέτ Μπουγιουκεκσί δεν είναι κάποιος λούμπεν τραμπούκος, κάποιος παρακρατικός δολοφόνος, κάποιο ισλαμανθρωποειδές της γείτονος. Είναι ο αξιότιμος Πρόεδρος του Συμβουλίου Εξαγωγέων Τουρκίας (ΤΙΜ) και από το εργοστάσιο της Τογιότα στην...
Σακάρια στις 1-2-2018 σε συνέντευξη Τύπου δήλωνε (www.sondakika.com/…/haber-buyukeksi-ulkeye-kazandiracagimi…/) ότι “κάθε δολάριο παραπάνω που θα φέρουν οι εξαγωγές στη χώρα μας, θα είναι σαν μια ακόμη σφαίρα στον αγώνα ενάντια στην τρομοκρατία”, συνδέοντας τις δουλειές του ευθέως με την εισβολή του τουρκικού στρατού στο Αφρίν. Μάλιστα πρόσθεσε ότι “την μεγαλύτερη αύξηση εξαγωγών ως Τουρκια την είχαμε στην Ελλάδα με ποσοστό 80%”.

Έτσι μπορούμε να είμαστε περήφανοι ότι χρηματοδοτούμε από την τσέπη μας τους Τούρκους εισβολείς, που απειλούν ή ετοιμάζονται να χτυπήσουν αύριο και το γεωτρύπανο στην Κύπρο ή το Λιμενικό μας στα Ίμια. Αγοράστε λοιπόν προϊόντα Made in Turkey κι αν είναι για αυτοκίνητο Τογιότα τα Corolla, Verso ή το νέο crossover C-HR (κι από άλλες μάρκες αντίστοιχα) για να είστε βέβαιοι ότι τα λεφτά σας θα πιάσουν τόπο. Με τη μορφή μιας σφαίρας στο κρανίο του παιδιού σας, λ.χ.
antifonitis. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου