Google+ To Φανάρι : Η Ουγγαρία απορρίπτει τη θέση του ΟΗΕ ότι η μετανάστευση έχει θετικό αποτέλεσμα

Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018

Η Ουγγαρία απορρίπτει τη θέση του ΟΗΕ ότι η μετανάστευση έχει θετικό αποτέλεσμα

Στον αντίποδα των διαφόρων δηλώσεων του  υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Μουζάλα και των διαφόρων ντόπιων νεοταξιτών που εκθειάζουν και προπαγανδίζουν την αχαλίνωτη εισροή λαθρομεταναστών ώς αναγκαιότητα (δείτε εδώ)ο κ. Janos Lazar, επικεφαλής του γραφείου του πρωθυπουργού της Ουγγαρίας, δήλωσε ότι απορρίπτει τη θέση του ΟΗΕ ότι η μετανάστευση έχει θετικό αντίκτυπο στην οικονομία. Και όχι μόνο αυτό αλλά...
προχωρώντας ένα βήμα παραπέρα χαρακτηρίζει την μετανάστευση ως επικίνδυνη!!!

Αν και υπάρχει διαφορά απόψεων, ο επικεφαλής του κυβερνητικού γραφείου της Ουγγαρίας δήλωσε ότι η χώρα του θα συνεχίσει τις συνομιλίες με τον ΟΗΕ σχετικά με τη σημερινή δέσμη μέτρων για τους μετανάστες.

Σύμφωνα με τον Lazar, τα σχέδια για την "εξάλειψη των νομικών ή φυσικών φραγμών και το άνοιγμα των συνόρων" είναι απαράδεκτα. Πρόσθεσε ότι "η οργάνωση, η συνεχής και η νόμιμη μετανάστευση" είναι ενάντια στα συμφέροντα της Ουγγαρίας.

Πριν από λίγες εβδομάδες, ο υπουργός Εξωτερικών της Ουγγαρίας, Πέτερ Σζιιτζάρτο, ανέφερε ότι υπήρχε πιθανότητα η χώρα του να απομακρυνθεί από τις διαπραγματεύσεις του ΟΗΕ για τη μετανάστευση. Τότε είχε πει:

"Η αρχή που περιέχεται στο σχέδιο του ΟΗΕ [ότι η μετανάστευση έχει θετικά αποτελέσματα και δεν μπορεί να σταματήσει] είναι ψευδής και κατασκευασμένη. Η μετανάστευση είναι επικίνδυνη και μπορεί να σταματήσει".

Άρα λοιπόν ή όλοι οι  Ούγγροι αξιωματούχοι που υποστηρίζουν και που βάζουν πάνω απ' όλα τα εθνικά τους συμφέροντα -σε αντίθεση με τους ξεπουλημένους δικούς μας όπως ο κ. Μουζάλας-  δεν γνωρίζουν το συμφέρον τους και έχουν πάθει ομαδική παράκρουση ή γνωρίζουν πάρα πολύ καλά τι γίνεται και απλά δεν είναι προδότες;
  Το Φανάρι/ Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου