Google+ To Φανάρι : Τόνοι προπαγανδιστικής λάσπης από Τουρκικό ΜΜΕ εναντίον Ελλήνων της Κομοτηνής

Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018

Τόνοι προπαγανδιστικής λάσπης από Τουρκικό ΜΜΕ εναντίον Ελλήνων της Κομοτηνής

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΚΟΛΛΟΥΣΑΝ ΑΦΙΣΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ
Την είδηση διαβάζουμε στα tourkikanea.gr:

 Έρευνα σε βάρος τριών ατόμων στην Δυτική Θράκη για προσβολή του Ερντογάν
Στην Δυτική Θράκη ανακοινώθηκε πως άρχισε έρευνα σε βάρος τριών ατόμων με την κατηγορία ¨προσβολής ηγέτη ξένης χώρας¨, διότι πριν από την επίσκεψη ΠτΔ Ερντογάν στην Κομοτηνή, κολλούσαν αφίσες σε τουρκικές συνοικίες.
Σύμφωνα με ειδήσεις που δημοσιεύτηκαν σε τοπικά ΜΜΕ, τρία άτομα μεταξύ των οποίων και ο δημοσιογράφος Κώστας Καραΐσκος-επικεφαλής της παράταξης Σπάρτακος στον δημοτικό συμβούλιο Κομοτηνής, κατέθεσαν στην εισαγγελία, διότι πριν από την επίσκεψη Ερντογάν στην Κομοτηνή, κολλούσαν  έκνομα αφίσες.
Ο Καραΐσκος στην δική του ιστοσελίδα υποστήριξε πως η έρευνα αυτή ¨άρχισε μετά από επιθυμία ξένης κυβέρνησης¨  και σχολίασε πως αυτό ήταν μια ¨διαφήμιση¨ για τους ίδιους.
Στην επίσκεψη Ερντογάν στην Κομοτηνή, σε κάποιες οδούς είχαν κολληθεί αφίσες που κάτω από την φωτογραφία του Ερντογάν έγραφαν ¨όχι στην επίσκεψη Ερντογάν¨, ενώ σε Κομοτηνή και Ξάνθη κοντά σε πόρτες σπιτιών όπου ζούνε Τούρκοι αφέθηκαν χαρτιά με απειλητικά μηνύματα.
Μάλιστα στην διάρκεια της επίσκεψης Ερντογάν, άτομα που αντιτίθεντο στην επίσκεψη, μεταξύ των οποίων ο ηγέτης του Σπάρτακου-Καραΐσκος, απόστρατοι και σύλλογοι Ποντίων και Ελληνοκυπρίων οργάνωσαν διαμαρτυρία στην πλατεία.
http://www.milligazete.com.tr/haber/1487463/bati-trakyada-3-kisi-hakkinda-erdogana-hakaretten-sorusturma
17/1/2018
Σχόλια :
1)      Οι αφίσες δεν κολλήθηκαν «σε τούρκικες συνοικίες» αλλά σε όλη την Κομοτηνή.
2)      Δεν καταθέσαμε στην Εισαγγελία αλλά στην Ασφάλεια.
3)      Κανείς δεν είπε ότι άρχισε έρευνα μετά από επιθυμία ξένης κυβέρνησης αλλά ότι θα αρχίσει μόνο αν εκφραστεί η επιθυμία αυτή.
4)      Χώσανε μέσα στην είδηση και τα άσχετα με μας απειλητικά μηνύματα, για να μας συνδέσουν εμμέσως.
5)      Αν ούτε μια τόσο απλή είδηση μεταδίδεται με τόσες ανακρίβειες, καταλαβαίνουμε τι είδους δημοσιογραφία ασκούν κάποιοι στην Τουρκία..

Πηγή

 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου