Google+ To Φανάρι : Ολοι στο συλλαλητήριο

Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018

Ολοι στο συλλαλητήριο

Σήμερα αυτός ο λαός ο μικρός ο μέγας καλείται για άλλη μια φορά να δώσει απάντηση· να γίνει εκείνος ο ηγέτης που λείπει στις μέρες μας· να σηκωθεί αυτός ο λαός λίγο ψηλότερα και να στείλει το μήνυμα ότι η Μακεδονία ήταν και είναι ελληνική· να δώσει το μάθημα σε όλους όσοι προσπαθούν να τον ενοχοποιήσουν γιατί δεν θέλει να γίνει πολτός σε μια παγκοσμιοποιημένη, δήθεν, πολυπολιτισμική κοινωνία· ότι δεν είναι ακραίος ούτε συντηρητικός αυτός που πιστεύει στην πατρίδα του. Και στο προσκλητήριο για τη Μακεδονία μας πρέπει όλοι να είμαστε παρόντες....

Η καρδιά της Ελλάδας, η καρδιά της δημοκρατίας μας, χτυπά σήμερα στη Θεσσαλονίκη. Και όσο περισσότεροι είμαστε τόσο πιο δυνατό θα είναι το μήνυμα που θα φτάσει σε αυτούς που πιστεύουν ότι όλα αγοράζονται και πωλούνται δήθεν για το καλό μας. Σε όλους αυτούς που δεν θεωρούν μειοδοσία να χαρίσουν σε έναν άλλον λαό, που καμία σχέση δεν έχει με τη Μακεδονία, το όνομά της.
Δεν είναι ούτε προοδευτικό ούτε πατριωτικό να ενδίδεις συνεχώς στις παράλογες απαιτήσεις φίλων και εχθρών. Η πατρίδα δεν είναι ούτε Δεξιά ούτε Αριστερά. Η πατρίδα είναι όλοι οι Ελληνες και όλες οι Ελληνίδες, ανεξαρτήτως κόμματος και χρώματος. Αυτοί οι Ελληνες που σήμερα θα γεμίσουν τη Θεσσαλονίκη και θα πρέπει να περιφρουρήσουν τη συγκέντρωση από όσους θελήσουν να καπελώσουν ή να προβοκάρουν αυτόν τον ξεσηκωμό.
Παράλληλα, η μεγάλη συμμετοχή θα δώσει στη χώρα μας ένα ισχυρό χαρτί στην πορεία των διαπραγματεύσεων. Γι’ αυτό καλά θα κάνουν αυτοί οι άφρονες που κατηγορούν όσους θέλουν να διαδηλώσουν να σταματήσουν τον υπόγειο πόλεμο.
Οι άνθρωποι δεν ξεσηκώνονται μόνο όταν τους κόβεις κάποια ευρώ, αλλά όταν τους σκοτώνεις τις αρχές, τις αξίες και κυρίως την Ιστορία τους και την ταυτότητά τους.
Εκτός των άλλων, οι διαφωνούντες με τα συλλαλητήρια ας συνειδητοποιήσουν ότι, αντί να καταδικάζουν τα συλλαλητήρια, οφείλουν να τα ενισχύσουν, διότι από κάθε άποψη κάνουν καλό στην πατρίδα και στο εθνικό δίκαιο. Διότι γνωρίζουν εκείνοι που πιέζουν ότι τίποτα δεν μπορεί να προχωρήσει εάν δεν έχει γίνει αποδεκτό από τους λαούς.
Σήμερα αυτός ο λαός ο μικρός ο μέγας καλείται να πάρει στα χέρια του το μέλλον της Μακεδονίας. Η απόφαση είναι δική του. Να ξέρει όμως ότι κριτές του θα είναι οι γενιές των προγόνων του και των απογόνων του.
Γι’ αυτό ας σηκωθούν όλοι από τον καναπέ και ας δώσουν το «παρών». Το ραντεβού τους με την Ιστορία τούς περιμένει. Και οφείλουν να είναι παρόντες.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου