Google+ To Φανάρι : Τσακαλώτος: Δεν υπάρχει λόγος ύπαρξης της αριστεράς αν εφαρμόσει το mail...Χαρδούβελη, τώρα χτυπάει τα καμπανάκια της Wall Street και βγάζει σε πλειστηριασμούς τα σπίτια του κοσμάκη.

Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017

Τσακαλώτος: Δεν υπάρχει λόγος ύπαρξης της αριστεράς αν εφαρμόσει το mail...Χαρδούβελη, τώρα χτυπάει τα καμπανάκια της Wall Street και βγάζει σε πλειστηριασμούς τα σπίτια του κοσμάκη.

Τα παρασκήνια λοιπόν είναι που καθοδηγούν τις εξελίξεις. Αυτό που έγινε στην Ελλάδα από τους αριστερούς είχε γίνει και παλιότερα. Δεν είναι κάτι άγνωστο.

 Ας δούμε..



Οι Τσάροι λοιπόν γνώριζαν οτι οι Διεθνείς Τραπεζίτες (Ρόθτσιλντ,Ροκφέλερ,Βάρμπουργκ,Σιφ,Μόργκαν κ.λ.) είχαν καταφέρει να εξαγοράσουν με «επικές λαμογιές»,τις Κεντρικές Τράπεζες όλων των Μεγάλων Δυνάμεων της εποχής εκείνης.

Η Ρωσία ήταν η μόνη ουσιαστικά μεγάλη δύναμη που αντιστεκόταν στα σχέδιά τους για Παγκοσμιοποίηση της Οικονομίας. Σημαντικό ρόλο σε αυτό έπαιζε ο Ορθόδοξος Χριστιανισμός που δεν επέτρεπε σε καμιά περίπτωση την άσκηση της τοκογλυφίας και ταυτόχρονα πρόβαλλε σαν πρότυπο ζωής την απόκτηση των ανώτερων πνευματικών αγαθών και την αντίσταση στον υλισμό.

Αυτοί ήταν και οι κύριοι λόγοι που οι Εβραίοι «κακοπερνούσαν» στην Ρωσία. Δεν μπορούσαν να εξασκήσουν τον αγαπημένο τους επάγγελμα. Tην τοκογλυφία.
Όλα αυτά όμως θα ανατρέπονταν γρήγορα με την Επανάσταση του 1917.
Για να πραγματοποιηθεί όμως αυτή η επανάσταση χρειάζοταν πρώτα απο όλα χρήματα. Πολλά χρήματα. Περίπου 20.000.000 δολάρια. Τόσα ήταν τα χρήματα που προώθησαν στους Εβραιομπολσεβίκους επαναστάτες οι συμπατριώτες τους Τραπεζίτες της Wall Street. Εκεί που βαράει κουδουνάκια ο Τσακαλώτος.
Κατ’ αρχάς, να αναφερθούμε στην σχέση που είχαν ο σιωνισμός με τον κομμουνισμό, προ του 1917. Ο ιδρυτής του κομμουνισμού, λοιπόν, ο Κάρολος Μαρξ, ήταν εβραίος και μάλιστα προερχόμενος από οικογένεια ραβίνων. Ο Μαρξ είχε «μέντορα» τον Μωυσή Ες, τον αποκαλούμενο και «κόκκινο ραβίνο», πρόδρομο του σιωνισμού και όργανο της γνωστής οικογενείας των εβραίων τραπεζιτών Ρότσιλντ. 

 Από και πέρα η ιστορία είναι γνωστή. Μετά το 1917 και την επικράτηση των άθεων κομμουνιστών τα πάντα παραδόθηκαν στους καπιταλιστές της Wall Sreet

H Ρωσία ξεπουλήθηκε στην ψύχρα. H επανάσταση ήταν ένα ψέμα.

Συμπέρασμα; Κακός κάποιοι παραξενεύτηκαν βλέποντας τον άθλιο στην Wall Street. 


Από πριν αυτός ήταν ο στόχος. Η αριστερά δημιούργημα των τοκογλύφων είναι...Οι μπολσεβίκοι επικράτησαν με τις σφαγές. Κάποιοι άλλοι με τα ψέματα ή με την τρομοκρατία....

Ξεχνάμε τον μαρξιστοσοσιαλιστή Ανδρέα; ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο... 

Ο Ανδρέας Παπανδρέου απευθυνόταν στο συναίσθημα των μικροαστικών μαζών, ενεργοποιούσε όλα τα μεταπολιτευτικά αντανακλαστικά μιας συγκεκριμένης ολίγον κομπλεξικής μερίδας του πληθυσμού και όσα άλλα είχαν συσσωρευθεί κατά τη διάρκεια της μεταπολεμικής περιόδου και τα αξιοποιούσε με έναν και μοναδικό στόχο: να αυξάνει το εκλογικό του ποσοστό, ως τη νίκη του 1981. Μετά πολύ απλά πέταξε το ζιβάγκο και φόρεσε την γραβάτα του σοσιαλιστή. Τα δάνεια άλλωστε από την Ευρώπη σε κάνουν αριστοκράτη...μετά έχει σειρά ο σύντροφος Αλέξης που θα τα καταγγείλει έστω για λίγο...

Αυτό το σκίτσο από το Robert Minor εμφανίστηκαν στο St. Louis Post-Dispatch το 1911.
 Παρουσιάζουν τον Karl Marx να περιβάλλεται από τους ενθουσιώδεις χρηματιστές της Γουώλ Στρητ: Ο Συνεργάτης του Morgan George Perkins,ο J.P. Morgan, ο John Ryan της National City Bank, ο John D. Rockefeller και Andrew Carnegie. Ακριβώς πίσω από Marx είναι ο Teddy Roosevelt, ηγέτης του προοδευτικού κόμματος. 
Καλωσορίζουν τον ρουφιάνο τους, τον ιδρυτή του κομμουνισμού!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου