Google+ To Φανάρι : Κάντε πιο σαφείς δηλώσεις για τα «ανίψια» με το χαμηλό IQ

Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

Κάντε πιο σαφείς δηλώσεις για τα «ανίψια» με το χαμηλό IQ

Τα παλιά τα χρόνια, ιδίως στα χωριά, όλοι ήσαν θείοι και θείες για την πιτσιρικαρία. Να σου γυαλίσω το παπούτσι, θείο; θα ρωτούσε το λουστράκι…
Κάποιοι ωστόσο κρατούν το συνήθειο μέχρι και σήμερα. Είναι τα λουστράκια της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, που φροντίζουν η μπότα του συστήματος να παραμένει γυαλιστερή καθώς συνθλίβει από κάτω της τις ελευθερίες των πολιτών. ....
Οι γνωστοί “απομυθοποιητές” των θεωριών συνωμοσίας ενόσω αυτές γίνονται πράξεις, παρέα με τους astroturfs και trolls που παίζουν το δικό τους ξεχωριστό ρόλο αποπροσανατολισμού και υποβάθμισης ενός θέματος.

Μια δήλωση του Νίκου Κατσαρού κατά τη διάρκεια συνέντευξης του στο atmitos.gr έγινε αφορμή να στηθεί πάρτι στα Ελληνικά Hoaxes παρερμηνεύοντας τα όσα λέει, μαζεύοντας όλα τα τρολς και τα ψεύτικα προφίλ στη σελίδα τους στο φέις. Εις εξ αυτών, ρωτάει τι έχει να πει τώρα η “θεία” – και αυτή είμαι… εγώ! Έτσι αρέσκονται να με αποκαλούν. Φυσικά, το βίτσιο είναι όλο δικό τους και δηλώνω ότι ουδεμία συγγένεια έχω με τα άτομα – δόξα τω Θεώ! (Μόνο που λέω Θεό βγάζουν και σπυριά…)


Αφού, λοιπόν, όλη η συνέντευξη είναι γύρο από τη χημεία, η τελευταία ερώτηση που τίθεται στον κο Κατσαρό, αφορά στους χημικούς αεροψεκασμούς:
Τελικά μας ψεκάζουν? Υπάρχει τρόπος να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας και αν ναι πώς?
Και απαντάει ο κος Κατσαρός:
Την απάντηση στο ερώτημα αυτό πρέπει να την δώσει η πολιτεία. Έχει την αρμοδιότητα και την ευθύνη να απαντήσει σε όλους αυτούς που ανησυχούν. Για περισσότερο από δέκα χρόνια λέω και επιμένω  ότι η πολιτεία πρέπει να απαντήσει. Αφού δεν ξέρουμε αν μας ψεκάζουν, ούτε με τι μας ψεκάζουν προφανώς δεν μπορούμε να προστατευτούμε και ότι προστατευτικά μέσα κυκλοφορούν στο διαδίκτυο καθώς και όσα αναφέρονται ως συστατικά των ψεκασμών είναι αυθαίρετα, αναπόδεικτα, μη τεκμηριωμένα, παραπλανητικά, ανυπόστατα και τα πιο πολλά ανήκουν στην σφαίρα της συνομωσίας και της επιστημονικής φαντασίας.
Τι ακριβώς δεν καταλάβατε από αυτή την εξαιρετικά ξεκάθαρη απάντηση για να φτάσετε στο συμπέρασμα “πως δεν υπάρχουν αποδείξεις για τους αεροψεκασμούς, τώρα το παραδέχεται και ο κύριος Κατσαρός”;

Γιατί υπάρχουν “αποδείξεις” ότι ΔΕΝ μας ψεκάζουν; Που είναι; Οι δηλώσεις του ΓΕΑ και της Πολιτικής Αεροπορίας ΔΕΝ είναι ΑΠΟΔΕΊΞΕΙΣ, είναι ΔΗΛΏΣΕΙΣ, που τις βάζετε και τις ξαναβάζετε. Και όπως καταλαβαίνετε ή θα έπρεπε να καταλαβαίνετε, ως πρώην ένστολος που είναι ο “Ιδρυτής – Συντονιστής της ιστοσελίδας” σας, υπάρχουν και ΕΝΤΟΛΈΣ.

Αν, λοιπόν, οι ψεκασμοί είναι μέρος στρατιωτικής επιχείρησης ή μυστικών προγραμμάτων Γεωμηχανικής, όπως πρεσβεύουν κάποιοι, και το κοινό δεν πρέπει να είναι ενήμερο, όπως δεν ήταν ενήμερο σε άααπειρα πειράματα που έχουν γίνει πολλές φορές σε βάρος του και εν αγνοία του, οι ΕΝΤΟΛΈΣ θα είναι ΑΠΟΣΙΩΠΉΣΤΕ ΤΟ.

Τι λέει, λοιπόν, ο κος Κατσαρός; Ότι είναι θέμα της πολιτείας να απαντήσει. Απαντάει η πολιτεία ΜΕ ΑΠΟΔΕΊΞΕΙΣ ΚΑΙ ΌΧΙ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΈΝΕΣ ΔΗΛΏΣΕΙΣ; Όχι!

Ζητήσαμε εμείς από τον Πάνο Καμμένο και δυο φορές μάλιστα να ανοίξει ο φάκελλος χημικών αεροψεκασμών και μας έγραψε κανονικά; Ναι!

Έχει κάτι να κρύψει η πολιτεία όταν δεν δέχεται συνεργασία με τόσους πολλούς πολίτες που θεωρούν ότι οι ψεκασμοί είναι πραγματικότητα; Μάλλον! Γιατί αλλιώς θα συνεργαζόταν και θα ανταποκρινόταν στα αιτήματα μας.

Αλουμίνιο και βάριο και άλλα βαρέα μέταλλα βρέθηκαν σε πολλές αναλύσεις νερού και εδάφους που έκαναν αμερικάνοι ακτιβιστές, αλλά και επιστήμονες και πρώην κρατικοί υπάλληλοι. Εδώ εμείς -κάποιοι, όχι όλοι- απλά αναπαράγουμε τα όσα λένε. Ωστόσο ουδείς μπορεί να είναι σίγουρος τι σκατά περιέχουν οι χημικές ουρές, γιατί το υλικό πρέπει να συλλεχθεί από την ίδια την ουρά του αεροπλάνου. Οτιδήποτε άλλο βρεθεί στην ατμόσφαιρα, στο νερό, στο έδαφος, μπορεί κάλλιστα να αποδοθεί στα τζάκια, στη βιομηχανία, στα καυσαέρια πόλεων κλπ. Πόσο εύκολο είναι για τους πολίτες να ανεβάσουν αεροπλάνο μόνοι τους και να συλλέξουν υλικό; Ε… δεν χρειάζεται απάντηση, νομίζω;

Τι άλλο λέει ο κος Κατσαρός; Ότι κυκλοφορεί παράλληλα και πολύ μούφα όσον αφορά το υλικό ψεκασμών και τα αντίμετρα. Συμφωνώ και προσυπογράφω! Και τα έχω πει η ίδια πολλές φορές – και για τους οργονίτες και τον ζεόλιθο (που μπορεί ακόμα και να σε βλάψουν) και πολλά άλλα.
Η μεγαλύτερη για μένα μούφα είναι αυτή της Γεωμηχανικής κι αν έχω διαφωνήσει με τον κο Κατσαρό στο παρελθόν είναι ότι πάντα έλεγα ότι δεν πιστεύω ότι πρόκειται για τέτοια, αλλά για στρατιωτικούς λόγους.

Αλλά να κατηγορείτε τον κο Κατσαρό ότι ευθύνεται για παραπλάνηση του κοινού για μια δεκαετία, αυτό με ξεπερνάει! Εσείς είστε που παραπλανάτε το κοινό σας (ο Θεός να του δώσει φώτιση να αποκτήσει κάποιο επίπεδο) και παρεμποδίζετε να μην ανοίξει ο φάκελλος και μια δημόσια συζήτηση. Εσείς και μόνο εσείς!

Είναι ολοφάνερο ότι ο κος Κατσαρός έχει κουραστεί να ακούει διάφορες “εξηγήσεις” και “αποκαλύψεις” από δω κι από κει – μια είναι τα βαρέα μέταλλα και μια είναι ακόμα και στάχτες από τη βιομηχανία! Κι εμένα όταν με ρωτάνε τι περιέχουν, πάντα απαντάω “που θέλετε να ξέρω;” Την μια μπορεί να είναι έτσι και την άλλη γιουβέτσι.
Τα σίγουρα είναι ότι:
  1. Δεν βλέπαμε τέτοιες ουρές πριν από το 2000 που να απλώνουν και να γίνονται σύννεφα
  2. Η ατμόσφαιρα μυρίζει πολλές φορές έντονα κάτι τοξικό μετά από τους ψεκασμούς
  3. Η ατμόσφαιρα ιονίζεται και το νιώθουμε ακόμα και στο σώμα μας
  4. Νιώθουμε αμέσως κακουχία – πονοκέφαλοι, ζαλάδες, κούραση κλπ
  5. Υπάρχει πολλές φορές απότομη αλλαγή καιρού – προς ανομβρία ή έντονες βροχοπτώσεις, αναλόγως. Η ΕΜΥ μόνο τα έκτακτα πετυχαίνει
  6. Υπάρχει πλούσιο ιστορικό ψεκασμών + τροποποίησης καιρού ή βιολογικά πειράματα σε ανθρώπους
  7. Βλέπουμε ταυτόχρονα στον ίδιο ουρανό και ίδια ατμόσφαιρα άλλα με χημικές ουρές και άλλα όχι

Και πολλές άλλες επαναλαμβανόμενες ενδείξεις + συμπτώσεις/ματα που αποκτούν κύρος και βάρος απόδειξης, σύμφωνα πάντα με τον επιστημονικό όρο τι εστί απόδειξη.

Εν κατακλείδι, τα λουστράκια καμώθηκαν ότι δεν κατανόησαν τι θέλει να πει ο Κατσαρός και βρήκαν μια ακόμα ευκαιρία για ένα ακόμα γελοίο άρθρο “απομυθοποίησης” των χ.α. Τσάμπα τους κάλεσαν, θαρρείτε στη Ε.Ε.; Ξέρουν καλά να δουλεύουν την βούρτσα!

Εκτός κι αν θα πρέπει να παραδεχτώ ότι έχω… “ανίψια” που, εκτός από Αθεϊστές, είναι και ντιπ γκαγκά!

Μπας και πάνε σετάκι, τελικά αυτά τα δυο;
 
O John Smith o “αθεϊστής” και ο Πάνος Παπάνας (με Ν, μην μπερδευτείτε)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου