Google+ To Φανάρι : Επεισόδια σε εξέλιξη με βροχή από μολοτοφ στα Εξάρχεια

Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017

Επεισόδια σε εξέλιξη με βροχή από μολοτοφ στα Εξάρχεια

«Μάχες» με χρήση μολότοφ, χημικών και χειροβομβίδων κρότου λάμψης σημειώνονται στην οδό Σπύρου Τρικούπη στα Εξάρχεια, μεταξύ αντιεξουσιαστών και ανδρών των ΜΑΤ. Η ένταση ξεκίνησε στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, έξω από το θέατρο «Λαμπέτη», μετά την πορεία για την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου....

Δεκάδες βόμβες μολότοφ, πέτρες και άλλα αντικείμενα συνεχίζουν να πετούν περίπου 100 νεαρά άτομα εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων, στις οδούς Στουρνάρη και Τοσίτσα και σε δρόμους πίσω από το Πολυτεχνείο. Μία γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι, πριν από λίγο, από φωτοβολίδα στη συμβολή των οδών Νοτάρα και Κουντουριώτη, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που σημειώνονται στα Εξάρχεια. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτοβολίδα εκτοξεύτηκε από εκτοξευτήρα στυλό. Στο σημείο αναμένεται ασθενοφόρο για να την παραλάβει για να τη μεταφέρει στο νοσοκομείο.

Οι αστυνομικοί απαντούν με χρήση δακρυγόνων και χειροβομβίδες κρότου λάμψης, ενώ πάνω από την περιοχή πετάει συνεχώς ελικόπτερο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Σημειώνεται πως έχουν στήσει οδοφράγματα με κάδους απορριμμάτων, ενώ επεισόδια σημειώνονται αυτή την ώρα και κοντά στην πλατεία Εξαρχείων.
Στον χώρο μπροστά από το Πολυτεχνείο, επί της Πατησίων που βρίσκονται ισχυρότατες αστυνομικές δυνάμεις, επικρατεί ηρεμία αυτή την ώρα.
Λίγα λεπτά αργότερα στην συμβολή των οδών Λ. Αλεξάνδρας και Ιπποκράτους υπήρξε νέα ένταση μεταξύ ομάδας κουκουλοφόρων που αποχωρούσε από την πορεία με τα ΜΑΤ . Οι αστυνομικοί έκαναν χρήση χημικών και χειροβομβίδων κρότου λάμψης και διέλυσαν τους νεαρούς.



Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Photo InTime

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου