Google+ To Φανάρι : Καθυστερημένοι, αντιευρωπαϊστές συνωμοσιολόγοι ...εθνικοί ολετήρες!

Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

Καθυστερημένοι, αντιευρωπαϊστές συνωμοσιολόγοι ...εθνικοί ολετήρες!

Έχασε ταλεντάρα η τηλεόραση, αλλά κέρδισαν τεφαρίκι η Βουλή και η παγκόσμια πολιτική σκηνή
Θα πρέπει να σας το πω ξεκάθαρα, κ. συνάδελφοι. Η συμμετοχή του κ. Καμμένου στην κυβέρνηση συνεχίζει να προκαλεί την κοινωνία και συνεχίζει, νομίζω, να προκαλεί απέχθεια σε όλη την Ευρώπη...
 Διότι ο κ. Καμμένος εκπροσωπεί τις καθυστερημένες, αντιευρωπαϊκές, συνωμοσιολογικές δυνάμεις». Ποιος το είπε αυτό; Η Χίλαρι Κλίντον ή ο Σταύρος Θεοδωράκης; Σωστά μαντέψατε. Είναι ο Σταύρακας, με τα ελληνικά που θυμίζουν σκαρπίνι μυτερό, πεθαμενατζίδικο, από αυτά που σκοτώνουν κατσαρίδα στη γωνιά. 
Ο Σταύρος Θεοδωράκης θεωρεί ότι ο Καμ
μένος «εκπροσωπεί τις καθυστερημένες, αντιευρωπαϊκές, συνωμοσιολογικές δυνάμεις». Με αυτήν τη φράση δεν κάνει τίποτε άλλο παρά να προδιαγράφει λαμπρό πολιτικό μέλλον για τον υπουργό Εθνικής Αμυνας μια και τον ταυτίζει -έμμεσα και, σίγουρα, δίχως να το επιδιώκει- με τον Ντόναλντ Τραμπ. Ο Σταύρακας ο προχωρημένος θεωρεί «καθυστερημένους» όσους ανήκουν στις «αντιευρωπαϊκές, συνωμοσιολογικές δυνάμεις», όπως η Χίλαρι Κλίντον θεωρούσε «πανέρι με αξιοθρήνητους» τους ψηφοφόρους του Τραμπ (δήλωσή της σε ομιλία υπέρ του ομοφυλοφιλικού κινήματος στις 9 Σεπτεμβρίου 2016). Για την ακρίβεια, η Χίλαρι, χαρακτηρίζοντας τον εαυτό της γενναιόδωρο, είχε πει ότι «οι μισοί ψηφοφόροι του Τραμπ προέρχονται από το πανέρι των αξιοθρήνητων». Ο Σταύρακας, επειδή στο Mega που ήταν δεν τον είχαν συνηθίσει στις εκπτώσεις, δεν είπε για 50%. Τον έριξε ολόκληρο τον αφορισμό του.

Επίσης, άλλο αξιοσημείωτο στον λόγο του είναι ο καημός του για τα Σκόπια. Είπε ο κ. Θεοδωράκης: «Σας προκαλώ να μου πείτε, κ. συνάδελφοι του ΣΥΡΙΖΑ, αποδέχεστε τις απόψεις του κ. Καμμένου για τα Σκόπια; Στις 26 Οκτωβρίου δήλωσε στη Θεσσαλονίκη ότι η “αυτού εξοχότης”, εγώ ο Καμμένος, δεν δέχομαι να συμπεριληφθεί με οποιονδήποτε τρόπο το όνομα “Μακεδονία” ή παράγωγό του στην ονομασία αυτής της σλαβικής εθνότητας. Είναι αυτή η άποψη της κυβέρνησης; Τολμήστε να απαντήσετε!»

Αν κάποιος ξένος διάβαζε την απομαγνητοφώνηση των πρακτικών της Βουλής θα νόμιζε ότι το ξέσπασμα για τα Σκόπια δεν προέρχεται από Ελληνα πολιτικό, αλλά από Σκοπιανό. Ρητορείες διαλεγμένες από σκοπιανά πανέρια υπολοίπων...
Παναγιώτης Λιάκος

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου