Google+ To Φανάρι : Σεμπάστιαν Κουρτς: Αλλος ένας ατάλαντος αχυράνθρωπος της νέας τάξης!

Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

Σεμπάστιαν Κουρτς: Αλλος ένας ατάλαντος αχυράνθρωπος της νέας τάξης!

 Πρόκειται για τον νεότερο πρωθυπουργό της Αυστρίας και όλης της Ευρώπης.
Έχει τελειώσει μόνο την μέση εκπαίδευση όπως αναφέρει και το βιογραφικό του που θα διαβάσετε πιό κάτω, χωρίς καμία περαιτέρω αναφορά σε άλλες σπουδές, ούτε καν σε ξένες γλώσσες  και φυσικά δεν έχει δουλέψει ποτέ στην ζωή του!...


Αυτούς τους εύκολα ελεγχόμενους αγράμματους αχυρανθρώπους προωθούν στα ανώτατα αξιώματα οι σκοτεινοί κύκλοι της ελίτ που μας κυβερνά.

  Η εκλογή του Κουρτς στην πρωθυπουργία της Αυστρίας δείχνει παγκοσμίως μια σαφή στροφή (από ποιούς άραγε;) στους νεότερης ηλικίας ηγέτες, μετά την εκλογή του Καναδού Τζάστιν Τριντό και του Γάλλου Εμανουέλ Μακρόν, αλλά να μην ξεχνάμε το νεαρό της ηλικίας και του δικού μας Αλέξη Τσίπρα...

 Ο Κουρτς γεννήθηκε στη Βιέννη και μεγάλωσε στο προάστιο Μέιντλινγκ, όπου και διαμένει ακόμη. Αφού ολοκλήρωσε την δευτεροβάθμια εκπαίδευσή του το 2004, υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία.

Το 2009 εξελέγη ως επικεφαλής του τομέα νεολαίας του Αυστριακού Λαϊκού Κόμματος. Μεταξύ των ετών 2010 και 2011 ήταν μέλος του δημοτικού συμβουλίου της Βιέννης. Τον Απρίλιο του 2011, ο Κούρτς διορίστηκε στο νεοσυσταθέν πόστο του κρατικού γραμματέα για την κοινωνική ενσωμάτωση (του Αυστριακού Υπουργείου Εσωτερικών). Στις γενικές εκλογές του 2013 εξελέγη μέλος του κοινοβουλίου.

Τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους έγινε Υπουργός Εξωτερικών, με τα καθήκοντά του να περιλαμβάνουν, ύστερα από δικό του αίτημα, και την κοινωνική ενσωμάτωση. Τη στιγμή της ορκωμοσίας του, ο Κουρτς ήταν ο νεώτερος ηλικιακά υπουργός από τη στιγμή της ίδρυσης της Δημοκρατίας της Αυστρίας, καθώς και ο νεώτερος υπουργός εξωτερικών στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

  Το 2017 ανέλαβε την προεδρία του ΟΑΣΕ.

 Αυτούς τους εύκολα ελεγχόμενους αγράμματους αχυρανθρώπους προωθούν στα ανώτατα αξιώματα οι σκοτεινοί κύκλοι της ελίτ που μας κυβερνά.

 Και όπως αναφέρει και το  protothema "καπελώνοντας" το ακροδεξιό FPO σε μια αναμέτρηση θρίλερ εκλέχθηκε πρώτο κόμμα στην χώρα του....
Σας θυμίζει κάτι;

 Αυστρία: Ο «σκληρός» Σεμπάστιαν Κουρτς γίνεται ο νεότερος ηγέτης στην ΕΕ
«Κλέβοντας» ψήφους από το ακροδεξιό FPO με την εκστρατεία του για κλείσιμο των συνόρων συγκέντρωσε περίπου 31,4% - Συνεχίζεται το θρίλερ για τη δεύτερη θέση - Οι επιστολικές ψήφοι θα κρίνουν αν δεύτεροι θα έρθουν οι Σοσιαλδημοκράτες ή οι ακροδεξιοί Ελεύθεροι

Την ώρα που σε ακόμη μια ευρωπαϊκή χώρα τα ποσοστά της ακροδεξιάς εμφανίζουν μεγάλη άνοδο, ο Σεμπάστιαν Κουρτς δικαίως πανηγυρίζει για μια μεγάλη νίκη σε εκλογική αναμέτρηση-θρίλερ που διεξήχθη στην Αυστρία.

Ο 31χρονος υποψήφιος του Λαϊκού Κόμματος (VPO) συγκεντρώνει ποσοστά περίπου 31,3% και έτσι γίνεται ο νεότερος ηγέτης κράτους μέλους της ΕΕ.

Με τις υγείες σας...

Δημοσθένης Το Φανάρι

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου