Google+ To Φανάρι : Αποκάλυψη! Δείτε την πριν την κατεβάσουν

Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017

Αποκάλυψη! Δείτε την πριν την κατεβάσουν

Γιατί παραιτήθηκε ο Διονύσης Τσακνής από την ΕΡΤ; Τι ανάγκασε τον χαρισματικό μάνατζερ να εγκαταλείψει το Ραδιομέγαρο;
Και πολύ κάθισε... Λίγοι θα μπορούσαν να υπομείνουν καθεστώς τόσο μεγάλης πίεσης επί τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Το σασπένς και οι φρίκες που τράβηξε ο Τσακνής στον πύργο του αδικοχαμένου κρατικού χρήματος ήταν πέρα και πάνω από τις δυνατότητες του μέσου ανθρώπου. ...
Μόνο ένας μπαρουτοκαπνισμένος αριστερός, από αυτούς που ζυμώθηκαν με μεταπολιτευτικό χειροκρότημα για τους επικούς αγώνες (που οι ίδιοι γνωρίζουν πώς και πότε διεξήχθησαν) εναντίον του καπιταλισμού, θα εδύνατο να ανθέξει.
Επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια -μεγαλύτερη και από εκείνη που μπορεί να φέρει ο μέσος Μπαρουφάκης με τις διαπραγματεύσεις του, ο Τσακνής την κοπάνησε από τη διοίκηση της κρατικής ραδιοτηλεόρασης, επειδή είχε γεμίσει φαντάσματα! Οι νεκροί της ΕΡΤ, αυτοί που έπεσαν στις πολυαίμακτες μάχες εναντίον του ιμπεριαλισμού, τους οποίους αποπειράθηκαν να αναστήσουν οι Ζωή Κωνσταντοπούλου και Ραχήλ Μακρή με τελετές καγκελομαντείας και ξόρκια συνταχθέντα από τον μύστη της εξουσίας Καρτερό στην «Αυγή» (που μοσχοπουλά όσο θα μοσχοπουλήσει η κυβέρνηση με τις συμβουλές του Καρτερού), έσερναν τις αλυσίδες τους στους καλοσφουγγαρισμένους διαδρόμους της ΕΡΤ.

Τα μακάβρια σκληρίσματά τους αντηχούσαν από τις μονταζιέρες μέχρι τα παγερά στούντιο του δεύτερου υπογείου, εκεί όπου βρίσκονται οι θάλαμοι βασανιστηρίων με τη χαμηλή τηλεθέαση και τα λεφούσια των εργαζομένων που δεν υπάρχουν πια, επειδή συνταξιοδοτήθηκαν στα 25 τους.

Ολα δοκιμάστηκαν για να ξεφορτωθεί η κρατική ραδιοτηλεόραση τη φρίκη, τον τρόμο, την αίσθηση του αλλόκοσμου φόβου από την παρουσία των στοιχειών των νεκρών πρασινοφρουρών, που διορίστηκαν εν μια νυκτί, όντες άσχετοι με το αντικείμενο, αλλά σχετικοί με την πασοκάρα, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους όταν ο σύντροφός τους, ο κρυπτοπασόκος Σαμαράς, που συγκυβερνούσε με τον Βενιζέλο, τους έκλεισε το μαγαζί.

Ούτε το κόλπο του εξευμενισμού με το αναθηματικό γλυπτό για τους νεκρούς της ΕΡΤ έπιασε. Ο μέγας μάγιστρος του σοσιαλισμού Καλφαγιάννης κράτησε όλα τα στοιχειά ολοζώντανα, μουρμουρίζοντας τις νύχτες επωδούς από παλιά εντιτόριαλ του Κουρή στην «Αυριανή».

Κι έτσι παραιτήθηκε ο Τσακνής…
Παναγιώτης Λιάκος
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου