Google+ To Φανάρι : Για ποια Χούντα μιλάς;

Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017

Για ποια Χούντα μιλάς;

Το πρόβλημα της ανθρωπότητας σήμερα είναι ότι δεν μπορεί να αντιληφθεί την πληροφορία βάσει του χρόνου που έχει για να την διαχειριστεί.

Ακούμε όρους, λέξεις, νόμους και κανόνες οι οποίοι στα αυτιά μας μπορεί να είναι φιλικοι γιατί εκφέρονται στη γλώσσα που γωριζουμε αλλά δεν είναι καθόλου κατανοητοι στη συνείδησή μας!
Για αυτό έχουμε φτάσει στο σημείο να μιλάμε για πράγματα που συμβαίνουν αυτή τη στιγμή και οι συνάνθρωποί μας να μην κατανοούν ότι αυτά που λέμε δεν είναι ότι θα έρθουν αλλά ότι είναι ήδη εδώ!
Ας δουμε λοιπόν λίγο μία πραγματικότητα που οι περισσότεροι δεν έχουν προλάβει να διαχειριστούν να μελετήσουν και να αντιληφθούν!
Πώς λέγεται όταν τα χρήματά σου δεν είναι πια δικά σου αλλα τα ελέγχει και τα διαχειρίζεται μία ιδιωτική επιχείρηση χωρίς να σου δίνει καμία αναφορά;
Πάλια αυτό θα το λέγαμε απάτη, κομπίνα, έγκλημα… Σήμερα το λέμε κάπιταλ κοντρόλ!
Πώς λέγεται το εγκλημα όταν ένας άνθρωπος πληρώνεται για να περάσει παράνομα σε μία χώρα λαθρομετανάστες;
Παράνομη διακίνηση μεταναστών, και πριν λίγα χρόνια καταδικαζόταν σχεδόν σαν κακουργήμα εφόσον ήτανε δεκάδες οι περιπτώσεις από ανθρώπους που καταδικάστηκαν 15 και 20 χρόνια σαν να έχουν κάνει δολοφονία!!
Σήμερα το λέμε μεταναστευτική πολιτική και το εκτελούν οι ΜΚΟ από πίσω πάντα υπάρχει και κάποιος υπουργός σε αφανή θέση για να απολαμβάνει τα κρυφά έσοδα!
Για να καταλάβεις το πόσο βαθιά είναι αυτή η τρύπα που σου εξηγώ πήγαινε στην Google γράψε παράνομη διακίνηση μεταναστών επέλεξε το κουμπί που λέει εργαλεία κάτω από την αναζήτηση και έβαλε χρονικό περιθώριο από χίλια 1990 έως 2006…. Και αν βρεις έστω και μία είδηση ανθρώπου που συνελήφθη για παράνομη διακίνηση μεταναστών ελα να μου τρυπήσεις τη μύτη!!
Τι θέλω να πω; να πω ότι εκείνη την εποχή στην ιστορία μας ήταν δεκάδες οι συλλήψεις και ήταν ένα φαινόμενο για όποιους θυμούνται που το ακούγαμε συχνά στην τηλεόραση και διαβάζοντας εφημερίδες… Όλως περιέργως τώρα πια αυτό δεν είναι μία πληροφορία που πρέπει να λάβεις μέσα από τις μηχανές αναζήτησης!
Θες να το πάω πιο βαθιά γιατί γίνεται αυτό; λυπάμαι το χρόνο μας στα αυτονόητα!
Πώς λέγεται το έγκλημα όταν χωρίς να έχεις δώσει την έγκρισή κάποιος ή κάποιοι ή το σύστημα το ίδιο μπορεί να παρακολουθεί τις κινήσεις σου το τι λες τι κάνεις που βρίσκεσαι κοκ !
Παλιά το λέγανε φακέλωμα, μιλούσαμε για το παρακράτος, και θυμόμασταν να λέμε και να παπαγαλίζουμε την ιστορία για την εποχή της πραγματικής χούντας…. Μέχρι τότε βέβαια που νομίζαμε ότι αυτή θα ήταν η τελευταία!
Σήμερα το λέμε με πολλούς τρόπους, facebook, iPhone, ανάγκη προστασίας για την τρομοκρατία, τεχνητή νοημοσύνη, κατασκοπευτικά drones , κατασκοπευτικοι δορυφόροι, κάμερες στους δρόμους, κάμερες στις τράπεζες, κάμερες στα κτίρια… Βαριέμαι να συνεχίσω Γιατί όλα αυτά Υποτίθεται ότι είναι για το καλό μας!
Πώς λέγεται το έγκλημα του ρουφιάνου;
Παλιά ήταν ξεκάθαρο, ρουφιάνος, μαυρόκουκουλος, αρτέμης μάτσας, προδότης, κουφάλα.. Και πολλά ακόμα κοσμητικά επίθετα..
Σήμερα το λέμε μπόνους, εφοριακη πολιτική, τραπεζική πολιτική, δείγμα σωστού πολίτη, απόδειξη, αφαίρεση ποσοστό στην εφορία με βαση της απόδειξεις, γενικο πλύσιμο του εγκεφάλου της μάζας ότι για τα 600 δις χρέος φταίει ο μανάβης ο Μπακάλης και ο περιπτεράς που δεν κόβουν αποδείξεις!
Πώς λέγεται το έγκλημα της στέρησης της ελευθερίας του λόγου..
Παλιά πάλι ήταν πολύ απλά τα πράγματα.. Χούντα!!
Σήμερα για το ίδιο ακριβώς και σε χειρότερη μορφή έγκλημα έχουμε να μιλάμε για ψευδείς ειδήσεις, για φίλτρα μίσους και αντιρατσισμού, για τεχνικές προστασίας των Καταναλωτών από πληροφορίες του ίντερνετ, αποφυγή προκλήσης της μάζας σε αντίσταση, δημιουργία συμμορίας… Και ότι άλλο ακομα μπορεί να φανταστεί το όμορφο σύστημα που επιμένουμε να ονομάζουμε «δημοκρατία»!
Πώς λέγεται το έγκλημα στερήσεις της Ελεύθερης επιλογής και του δικαιώματος της αυτάρκιας!
Εδώ δεν μπορώ να μιλήσουμε για παλιά πράγματα γιατί μέχρι και πριν λίγο καιρό είχες το δικαίωμα να έχεις το νεράκι σου και να σου ανήκει Μιας και πέφτει ελεύθερα από τον ουρανό, να έχεις το χωραφάκι σου και να μην πρέπει να δώσεις αναφορά σε καμία Μέρκελ, να έχεις τις κοτούλες μου για να δινεις στο παιδί σου καθαρό και φρέσκο αυγό… Και ένας σκασμός ακόμα από αυτά που είχες μέχρι χθες αλλά τώρα δεν τα εχει και δεν το έχεις πάρει χαμπάρι!
Τι όνομα να δώσουμε σε αυτό;
Νέα παγκόσμια τάξη, μάλλον νεοι παγκόσμιοι κανόνες, νέα παγκόσμια εντολή!
Ποιοι την φέρνουν; ποιοι δημιουργούν το νομικό πλαίσιο και το δρόμο ωστε να έρθει;
Οι ίδιοι που ψήφισες «δημοκρατικά» και με την ψευδαίσθηση ότι η επιλογή είναι δική σου… … αυτοι που «ψηφισες» να είναι οι υπάλληλοι σου για να φέρουν σε πέρας ότι είναι αναγκαίο για το κοινό συμφέρον και την πατρίδα σου!
Πώς μπόρεσαν να καταφέρουν να είναι στην εξουσία αυτοί που εκτελούν τα παγκόσμια σχέδια;
Πάμε να το δούμε λίγο πιο βαθιά ρε φίλε….
Πώς λέγεται το έγκλημα αυτου που σου λέει την αλήθεια που δεν θέλει να ακούσεις το σύστημα που σε έχει γονατίσει και σε θεωρεί απλώς ένα πράγμα;
Συνωμοσία… Έτσι λεγόταν παλιά… Έτσι λέγεται και σήμερα!
Τι σε έχουν πείσει ότι είναι οι συνωμοσιολόγοι;
Γραφικοι, ψεύτες, αστείοι, αγράμματοι…
Πώς μπόρεσαν λοιπόν να καταφέρουν να είναι στην εξουσία αυτοί που εκτελούν τα παγκόσμια σχέδια;
Με το να σου γ****** το μυαλό!
Για ποια Χούντα μιλάς λοιπόν;
Stranger….

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου