Google+ To Φανάρι : ΟΙ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΤΗΣ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ(Βίντεο)

Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

ΟΙ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΤΗΣ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ(Βίντεο)

Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

Για άλλη μια φορά η πολιτεία της Καλιφόρνιας έζησε την τραγωδία των πυρκαγιών σε μια μεγάλη έκταση με πολλά ανθρώπινα θύματα ο αριθμός των οποίων δεν έχει εξακριβωθεί.

Αυτή τη φορά όμως υπάρχουν κάποια ερωτήματα για αυτές τις πυρκαγιές που δημιουργούν πολλές απορίες....


Κάποιοι ερευνητές όπως φαίνεται στα επόμενα βίντεο, έστειλαν μετά την καταστροφή κάποια drones που έβγαλαν πολλές φωτογραφίες από τις περιοχές που επλήγησαν από τη φωτιά.

Ένα πρώτο ερώτημα που δημιουργήθηκε είναι πως μια κλασσική πυρκαγιά μπόρεσε και έλιωσε κατασκευές από αλουμίνιο, κάτι που απαιτεί πάρα πολύ υψηλές θερμοκρασίες σε εργαστηριακές εγκαταστάσεις.

Ένα άλλο περίεργο φαινόμενο που φάνηκε στις φωτογραφίες, ήταν ότι σε πολλές περιπτώσεις δίπλα στα τελείως καμένα δέντρα υπήρχαν άλλα που δεν είχαν καν πειραχτεί από τη φωτιά,  σαν να υπήρχε κάποιος που έκανε επιλογή που θα χτυπήσει η φωτιά.


Ο καθηγητής Michio Kaku αποκάλυψε ότι η τοπική κυβέρνηση χρησιμοποιεί ακτίνες λέιζερ για να επέμβει στις κλιματολογικές συνθήκες, κάτι όμως που μπορεί να προκάλεσε και ίσως σκόπιμα αυτές τις μεγάλες φωτιές. Αξιοσημείωτο είναι ότι αυτές οι ακτίνες λέιζερ είναι απίστευτα μεγάλης ισχύος.

Παράλληλα αποκάλυψε ότι η κυβέρνηση ψεκάζει ύποπτες ουσίες στην ατμόσφαιρα της περιοχής.


Για να καταλάβουμε το περίεργο της υπόθεσης αρκεί να ξέρουμε ότι το αλουμίνιο λιώνει σε 1220 βαθμούς Φαρενάιτ, ενώ το ξύλο μόνο στους 572. Πως είναι δυνατόν να έλιωνε το αλουμίνιο και να μην έλιωνε το ξύλο;

Σε ένα αποκαλυπτικό βιβλίο που εκδόθηκε το 1952 και που προβάλλεται στο βίντεο , αναφέρεται ότι από τότε ψέκαζαν την ατμόσφαιρα με ρουθήνιο, (ruthenium) και ότι από τότε υφίσταται η έννοια των αεροψεκασμών και της γεωμηχανικής. Το ρουθήνιο το χρησιμοποιούσαν με τη δικαιολογία ότι ήθελαν να δημιουργήσουν βροχή.

Για να καταλάβουμε ποιες ικανότητες υπάρχουν επέμβασης στο φυσικό περιβάλλον με καταστροφικές συνέπειες, αρκεί να αναφέρουμε ότι από τις αρχές της δεκαετίας του 50 ήδη ο γνωστός Σέρβος επιστήμονας, Νίκολας Τέσλα, είχε παρουσιάσει την τεχνική πρόκλησης σεισμών με ένα είδος ήχου και μαγνητικά κύματα.

Τα ερωτήματα που προκαλούνται από όλα αυτά είναι αν πράγματι σκόπιμα δημιουργούνται αυτές οι φωτιές και μάλιστα επανειλημμένα στις ίδιες περιοχές και για ποιο σκοπό γίνονται.

Να σημειώσουμε ότι στην Καλιφόρνια βρίσκεται το μεγαλύτερο κέντρο παγκοσμίως παραγωγής ακτίνων λέιζερ.




ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου