Google+ To Φανάρι : Μαύρος Μεσαίωνας

Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017

Μαύρος Μεσαίωνας

Η ασθένεια της πολιτικής ορθότητας, αυτός ο ασύλληπτος κορσές της ελευθερίας στην εποχή μας, όλο και χειροτερεύει. Επεκτείνεται σε ολοένα και περισσότερες γνωστικές περιοχές, φιμώνοντας την επιστημονική έρευνα και επιβάλλοντας στις κοινωνίες ως δόγμα αυτό που βολεύει το παγκόσμιο καθεστώς, την χυδαία μανιχαϊκή λογική που μας οδηγεί στην απόλυτη πνευματική νέκρωση...
Μόνο από την επικαιρότητα του τελευταίου μήνα αλιεύω δύο χαρακτηριστικά παραδείγματα από τη Μεγάλη Βρετανία:

1) Ο μεταπτυχιακός σπουδαστής στην ψυχοθεραπεία James Caspian, πληροφορήθηκε από το πανεπιστήμιό του Bath Spa, ότι δεν μπορεί να μελετήσει περιπτώσεις ατόμων που έχουν επιλέξει να αντιστραφεί η χειρουργική επέμβαση αλλαγής φύλου, επειδή αυτή η έρευνα ήταν “δυνητικά” πολιτικά λανθασμένη! Ο συγκεκριμένος ψυχοθεραπευτής εργάζεται με διεμφυλικά άτομα και διαπιστώνει ότι αυξάνονται οι αριθμοί των ανθρώπων που μετανιώνουν για την αλλαγή του φύλου τους και το ποσοστό τους ανέρχεται κάπου στο 20%. Το Πανεπιστήμιό του όμως αρνείται να του επιτρέψει την σχετική έρευνα, χωρίς ντροπή, προσθέτοντας έναν ακόμη “λόγο”: ότι η έρευνα θα μπορούσε να ενισχύσει σχόλια επιβλαβή για τη φήμη του Πανεπιστημίου στα κοινωνικά δίκτυα!
2) Έξι Βρετανοί ακαδημαϊκοί, σχεδόν η μισή συντακτική επιτροπή του έγκυρου περιοδικού Third World Quarterly (του εκδοτικού οίκου Taylor & Francis), παραιτήθηκαν μετά τη δημοσίευση ενός άρθρου σε αυτό το περιοδικό, το οποίο – σύμφωνα με πληροφορίες – έδειξε ορισμένες από τις θετικές πτυχές της αποικιοκρατίας. Σαράντα προφέσορες μάλιστα διαμαρτυρήθηκαν επιστολικώς στο περιοδικό, λέγοντας ότι ένα τέτοιο άρθρο δεν θα έπρεπε ποτέ να είχε δημοσιευθεί! Το γιατί το γράφει απερίφραστα ένας Αμερικανός (Bruce Gilley) από το Portland State University: πρόκειται για ιστορικό αναθεωρητισμό για ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.
Αυτά στην Ευρώπη του 21ου αιώνα!
antifonitis

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου