Google+ To Φανάρι : Κωλοτούμπα εξπρές από τον γνωστό Λεβέντη

Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017

Κωλοτούμπα εξπρές από τον γνωστό Λεβέντη

Και πριν αλέκτωρ λαλήσει τρίς...."Δεν παραιτούμαι"!!

Μέσα σε μία ημέρα (!) πήρε πίσω την... απειλή για παραίτησή του από τη θέση του βουλευτή
Ούτε ένα 24ωρο δεν κράτησε η απειλή του Βασίλη Λεβέντη ότι θα παραιτηθεί αν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας υπογράψει τον νόμο για την αλλαγή φύλου....
Η «κωλοτούμπα» ήρθε με θεαματικό τρόπο χθες από τον πρόεδρο της Ενωσης Κεντρώων και η αλήθεια είναι ότι δεν προκάλεσε έκπληξη.

Σε πρώτη φάση μετέθεσε την ημερομηνία παραίτησής του και έχει ο... Θεός. Προηγήθηκε η απάντηση του Προκόπη Παυλόπουλου, που άφησε σαφώς να εννοηθεί ότι θα υπογράψει και θα κυρώσει τον νόμο που ψήφισε η Βουλή, κάτι που έπραξε χθες το πρωί.

Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, ο Βασίλης Λεβέντης ανέκρουσε πρύμναν και δήλωσε ότι δεν θα παραιτηθεί τη Δευτέρα, όπως είχε πει την Πέμπτη, με το επιχείρημα ότι δεν αντέχει να ζει άλλο σε αυτό το αρρωστημένο και ζοφερό πολιτικό περιβάλλον. Επανέλαβε, ωστόσο, ότι μετά την ομιλία που θα πραγματοποιήσει στη Θεσσαλονίκη θα ακολουθήσει διαβούλευση με τους ψηφοφόρους του κόμματος και εκεί «όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά».

Ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων φέρεται ότι χρησιμοποιεί ως άλλοθι για την κυβίστησή του και το γεγονός ότι οι αποχωρήσαντες από το κόμμα του δήλωσαν πως θα επιστρέψουν αν παραιτηθεί ο κ. Λεβέντης. «Κανείς από τους αποστάτες δεν θα επιστρέψει στην Ενωση Κεντρώων» δήλωσε εξοργισμένος.

Το γεγονός που φέρεται ότι έχει εξοργίσει τον Βασίλη Λεβέντη είναι η υπερψήφιση του νομοσχεδίου για την αλλαγή ταυτότητας φύλου, καθώς δηλώνει κάθετα αντίθετος. «Δεν θέλω να είμαι μέρος μιας Βουλής αθέων» είχε δηλώσει, κάνοντας επίθεση τόσο στον Αλέξη Τσίπρα όσο και στον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση. Ως απέλπιδα προσπάθεια να μην περάσει ο νόμος, ο κ. Λεβέντης έστειλε επιστολή στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας καλώντας τον να μην τον κυρώσει. Εχασε, όμως, και την τελευταία ελπίδα του ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων, αφού ο Προκόπης Παυλόπουλος υπέγραψε τον νόμο για τη νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου. Ετσι, ο κ. Λεβέντης «κλότσησε» την παραίτηση παρακάτω, μήπως και χαθεί στον χρόνο.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου