Google+ To Φανάρι : «Ξέφυγε» ο Τσιρώνης: Ελεύθερη η κάνναβη με 150 €!

Σάββατο, 14 Οκτωβρίου 2017

«Ξέφυγε» ο Τσιρώνης: Ελεύθερη η κάνναβη με 150 €!

Τσιρώνης: Οι χρήστες να καλλιεργούν - Άδωνις: Η πρώτη επένδυση του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο μπάφος!
  Η κυβέρνηση δεν θέλει πολίτες με διαύγεια πνεύματος... προτιμά την... θολούρα!!
Και απειλές από Οικονόμου για μπουνιές στη Βουλή!
Ξεπερνάει όλα τα όρια του κωμικού, αγγίζοντας επίπεδα σουρεαλισμού, η πρόταση-ρουκέτα του οικολόγου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και αναπληρωτή υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννη Τσιρώνη, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ ζήτησε κάθε Ελληνας πολίτης να μπορεί να καλλιεργεί κάνναβη στο μπαλκόνι του, αρκεί να πληρώνει παράβολο ύψους 150 ευρώ στα δημόσια ταμεία!...

«Η κάνναβη σε πολλές χώρες της Ευρώπης έχει αποποινικοποιηθεί, που σημαίνει ότι η ιδιόχρηση θα μπορεί να είναι ελεγχόμενη και να έχει πληρώσει κάποιος το παράβολό του για να την κάνει. Να έχει στο μπαλκόνι του ένα φυτό και να πληρώνει 150 ευρώ γι' αυτό, ένα τυχαίο παράδειγμα λέω. Θα σπάσει τελείως αυτό το παράκυκλο» είπε ο βουλευτής, που προφανώς έχει... ξεφύγει εντελώς και ζει στο δικό του παράλληλο σύμπαν.

Διαπιστώνει επίσης ότι η Ελλάδα, λόγω της θέσης και του κλίματος, μπορεί να εξελιχθεί... σε χασισοπαραγωγό χώρα.

«Η Ελλάδα έχει ένα πολύ μεγάλο πλεονέκτημα ότι λόγω του κλίματος, και είναι κάπως ξερικό αυτό το φυτό, μπορεί να κάνει πολύ μεγάλη παραγωγή» είπε ο αθεόφοβος οικολόγος.

Το μέτρο όμως έχει χαθεί και στην πλευρά της Ν.Δ. με πρωταγωνιστή τον Βασίλη Οικονόμου, ο οποίος απειλεί τους Ξανθό και Πολάκη με... μπουνιές.

«Η θέση της Ν.Δ. στη χρήση κάνναβης αποκλειστικά για θεραπευτικούς λόγους είναι αυτονόητη. Οταν έρθει το νομοσχέδιο στη Βουλή, θα το υπερψηφίσουμε, αλλά θα είμαστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί, μην ανοίξουν καμία πόρτα ο κύριος Πολάκης με τον κύριο Ξανθό στη γενική χρήση κάνναβης, γιατί εκεί θα παίξουμε μπουνιές» είπε, επιβαρύνοντας το ήδη κακό κλίμα που έχει δημιουργηθεί με αφορμή το επερχόμενο νομοσχέδιο για την καλλιέργεια και την επεξεργασία κάνναβης.
Πηγή 

Τσιρώνης: Οι χρήστες να καλλιεργούν - Άδωνις: Η πρώτη επένδυση του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο μπάφος!

 

Η κυβέρνηση κάνει μια πολύ μεγάλη προσπάθεια για την βιομηχανική κάνναβη, που σχεδόν παντού είναι νόμιμη, τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης

Νέα κόντρα μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης έχει ξεσπάσει με αφορμή την νομιμοποίηση της καλλιέργειας βιομηχανικής κάνναβης που προετοιμάζεται.


Ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννης Τσιρώνης, που προκάλεσε σάλο χθες με την πρότασή του, στο πλαίσιο της αποποινικοποίησης των ναρκωτικών που υποστηρίζουν οι Οικολόγοι Πράσινοι, τους οποίους εκπροσωπεί, να μπορούν οι χρήστες κάνναβης να την καλλιεργούν μόνοι τους, πληρώνοντας ανάλογο παράβολο, ώστε να μην πέφτουν θύματα εμπόρων, όπως είπε χαρακτηριστικά.
Ο κύριος Τσιρώνης επανήλθε στο ζήτημα το πρωί του Σαββάτου, μιλώντας στον Σκάι, όπου επανέλαβε την θέση του αυτή, τονίζοντας πάντως πως δεν περιέχεται στις άμεσες νομοθετικές πρωτοβουλίες που ετοιμάζει η κυβέρνηση για το επόμενο διάστημα.

Η κυβέρνηση κάνει μια πολύ μεγάλη προσπάθεια για την βιομηχανική κάνναβη, που σχεδόν παντού είναι νόμιμη, με πολλές εφαρμογές, στη βιομηχανία και αλλού, και ήδη έχουν ξεκινήσει οι καλλιέργειες στη χώρα μας και μιλάμε και για την επένδυση στην Ελλάδα φαρμακευτικών εταιριών που ασχολούνται με την παρασκευή σκευασμάτων, ανέφερε.

Δεν μιλάμε για την φούντα, μην το ευτελίζουμε, είναι η θέση των οικολόγων Πράσινων για την αποποινικοποίση των ναρκωτικών, είπε ο κύριος Τσιρώνης και τόνισε πως κατά την άποψή του, αν αποποινικοποιηθεί η ιδιόχρηση θα γλιτώσουμε από την μάστιγα των ναρκωτικών.

Επιτέλους οι χρήστες, σε ουσίες που δεν είναι εξαρτησιογόνες να κάνουν ιδιόχρηση και να καλλιεργούν μόνοι τους το χασίς ώστε να μην πέφτουν θύματα εμπόρων, επισήμανε.

Παρών στην συζήτηση ήταν και ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος σχολίασε πολύ δεικτικά: «Η πρώτη επένδυση που διαφημίζει ο ΣΥΡΙΖΑ ότι θα φέρει στην Ελλάδα είναι ο μπάφος, πολύ ταιριαστό με την ιδεολογία του ΣΥΡΙΖΑ»...
Πηγή