Google+ To Φανάρι : «Villa Segren» η μυστική βίλα του Βλαντιμίρ Πούτιν

Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017

«Villa Segren» η μυστική βίλα του Βλαντιμίρ Πούτιν

Viral έγινε το βίντεο που έδωσε πρόσφατα στην δημοσιότητα ο σφοδρός επικριτής του Κρεμλίνου, Αλεξέι Ναβάλνι, που έχει βάλει στόχο να «εκθρονίσει» τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν. ...

Στο βίντεο, που αναρτήθηκε στο Youtube και μέσα σε 24 ώρες το είδαν περισσότεροι από 1.800.000 χρήστες, ο Ναβάλνι αποκαλύπτει την μυστική βίλα του Βλαντιμίρ Πούτιν, στην οποία ο Ρώσος πρόεδρος απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης στις διακοπές του.

Η πολυτελής «Villa Segren» βρίσκεται σε ένα νησάκι στα σύνορα με την Φινλανδία, έχει έκταση 1.500 τ.μ., διαθέτει ελικοδρόμιο, βοηθητική κατοικία για το προσωπικό, αποβάθρα, ξενώνα και γκαράζ. Η θερινή κατοικία του Ρώσου προέδρου είναι καλά κρυμμένη ανάμεσα σε πυκνή βλάστηση και μόνο με drone έγινε δυνατή η αποκάλυψή της.

Πίσω από τον Ναβάλνι είναι η ολιγαρχία των σιωνιστών,  ο Ναβάλνι δεν λέει τίποτα σαν πολιτικός , είναι ένας τυχοδιώκτης χρηματιζόμενος από διάφορα πορτοφόλια , με κύριο χρηματοδότη τις ΗΠΑ , αυτό δεν το αρνιούνται και οι ίδιοι που ανήκουν στην λεγόμενη (αντιπολίτευση) , απλά τα παρουσιάζουν ως βοήθεια από διάφορες Μ.Κ.Ο για την προώθηση   δήθεν της δημοκρατίας στην Ρωσία.  Σε καλύβες ζουν οι Ρώσοι (εκτός Μόσχας) και τρώνε μπόλικο σανό.  Εκεί χτυπά ο  μκο Ναβάλνι για καμία ψήφο.  

Όσο για την βίλα Πούτιν συνηθισμένα τα βουνά από τα χιόνια .  O Βλαδίμηρος είναι το απόλυτο αφεντικό και κάνει ότι γουστάρει.....

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου