Google+ To Φανάρι : Μας λένε τα sites ότι ο "Ο Α.Γεωργιάδης υποκλίνεται στον Β.Σόιμπλε που κατέστρεψε την Ελλάδα και φωτογραφίζεται με έμπορο γερμανικών όπλων της εποχής Σημίτη"....Ε, και;;

Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2017

Μας λένε τα sites ότι ο "Ο Α.Γεωργιάδης υποκλίνεται στον Β.Σόιμπλε που κατέστρεψε την Ελλάδα και φωτογραφίζεται με έμπορο γερμανικών όπλων της εποχής Σημίτη"....Ε, και;;

   Που να δώσει λογαριασμό; Μήπως θα τον τρομάξουν οι υψωμένες γροθιές τού καραγκιόζη πρώην Κνίτη ;;
 Ο Τσίπρας "μόλυνε" ολόκληρη τη Βουλή με τον "ιό" τού Μνημονίου και της προδοσίας. Ποια μελλοντική Βουλή θα τολμήσει να ζητήσει εξεταστική για τα Μνημόνια, όταν όλα τα μέλη της θα έχουν ψηφίσει κάποιο απ' αυτά ή όλα μαζί; Ποια μελλοντική Βουλή θα καταγγείλει την Siemens και τους προδότες Στουρνάρες, όταν οι Γερμανοί όλους μαζί θα τους εκβιάζουν με τα Μνημόνια;
  Ποια μελλοντική Βουλή θα απαιτήσει τις γερμανικές αποζημιώσεις, όταν τα μέλη της στην κυριολεξία θα υπάρχουν ελέω Γερμανίας; Όλα αυτά θα γίνουν ακραίες γραφικότητες της εποχής Κωνσταντοπούλου. Αυτό ήταν το "κατόρθωμα" του Τσίπρα. Γι' αυτόν τον λόγο τού επέτρεπαν - έστω και για λίγους μήνες - να παριστάνει τον "επαναστάτη". Γι' αυτόν τον λόγο τού επέτρεπαν να απειλεί με "νταούλια" και δικαστήρια, προκειμένου να ξεγελάσει τον λαό και να του "κλέψει" την ψήφο. Γι' αυτόν τον λόγο προσπάθησαν να γελοιοποιήσουν την Κωνσταντοπούλου ως κύριο εκφραστή αυτής της πολιτικής.

Στο προσεχές μέλλον θα έχουμε μια Βουλή, όπου το κάθε μεγάλο κόμμα θα έχει το δικό του Μνημόνιο να υπερασπίζεται και τα Μνημόνια των άλλων να κατηγορεί. Θα μπούμε σε μια ιδιόμορφη πολιτική "πασαρέλα", όπου ο καθένας θα υποστηρίζει την "ομορφιά" τού δικού του Μνημονίου ...Μια "πασαρέλα" θανάτου, η οποία δεν θα μας αφήνει να βγούμε ποτέ από τη λογική των Μνημονίων. Αυτό ήταν το ζητούμενο και γι' αυτόν τον λόγο οι Ναζί τής Γερμανίας έδωσαν σε κάθε μεγάλο κόμμα κι από ένα "Μνημόνιο" να το κουβαλάει, σαν "μπάλα" σκλάβου.

Γι' αυτόν τον λόγο δεν φοβήθηκαν να θυσιάσουν τα μεγάλα κόμματα το ένα μετά το άλλο. Το θυμάστε το "παφ" και "τάλιρο" των παλιών διαφημίσεων; ...Στην Ελλάδα έγινε το "παφ" έγινε "Μνημόνιο" και το "τάλιρο" έγινε "κόμμα". Ρίσκαραν να "κάψουν" όλα τα κόμματα, έχοντας επενδύσει στα αδιέξοδα των Ελλήνων πολιτών. Αν έλεγχαν τις αντιδράσεις, θα τα δυνάμωναν ξανά εν καιρώ. Με επικεφαλής τής τελευταίας αντίδρασης τους σταλινικούς Λαφαζάνη και Αλαβάνο, όλα δείχνουν ότι το "παιχνίδι" το ελέγχουν.

Μυστικές υπηρεσίες.

Η επιλογή τού Τσίπρα ήταν απολύτως ασφαλής, γιατί είναι φανερό πως ήταν ένα απόλυτα ελεγχόμενο πρόσωπο από ένα απόλυτα ελεγχόμενο οικογενειακό περιβάλλον. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο σύγχρονος "Ζαχαριάδης" τής "πρώτη φορά Αριστερά" είναι παιδί χουντικών. Από τότε που υπάρχει, φρόντισαν οι αμερικανόδουλοι χουντικοί γονείς του να τον προωθούν μέσω όλων των μηχανισμών και όλων των "καναλιών". Δεν είναι τυχαίο που ανάμεσα σε δεκάδες χιλιάδες νέους των καταλήψεων ο Τσίπρας επιλέχθηκε από τη χουντική Παναγιωταρέα για να προωθηθεί. Κάπως έτσι τα έκανε ο Τσίπρας άκοπα στη ζωή του ...Παντού by-pass ...Ούτε τα μαθήματά του στο Πολυτεχνείο δεν τα περνούσε όπως όλοι οι υπόλοιποι συμφοιτητές του ...Δεν ξέρουμε βέβαια καν αν μπήκε φυσιολογικά σε αυτό ή αν και αυτή η εισαγωγή ήταν κάποια "δωρεά" τής ΚΝΕ.

Όλη του η ζωή έχει τέτοια "σκοτεινά" σημεία. Παντού μια μυστηριώδης "δύναμη" φρόντιζε έτσι, ώστε να τη βγάζει "τζάμπα". Την ίδια "εύνοια" απόλαυσε σε ό,τι σημαντικό ή ασήμαντο έχει κάνει στη ζωή του. Για παράδειγμα, τη στρατιωτική του θητεία την υπηρέτησε στο Πεντάγωνο ...Στο "τριεθνές", ανάμεσα στο Ψυχικό, το Χαλάνδρι και τον Παπάγο. Ο "σταλινικός", ο οποίος δήλωνε "επαναστάτης", την "έβγαλε ζάχαρη" στον πιο συντηρητικό και υποτίθεται δεξιό μηχανισμό τού κράτους. Αν αυτή η θητεία είναι κάτι ασήμαντο, ώστε να έχουν - και τόσο μεγάλη - σημασία τα "μέσα", δεν συμβαίνει αυτό όταν μιλάμε για την πολιτική του καριέρα ...Κι αυτή με "μέσο" έγινε ...Σε ηλικία που κάποιοι "κοινοί" πολιτικοποιημένοι θνητοί είναι αφισοκολλητές, αυτός διοριζόταν απευθείας αρχηγός μεγάλου ελληνικού κόμματος.


Όλα αυτά σε μια "Μπανανία" δεν είναι τυχαία. Δεν είναι δυνατόν να ελέγχει η αμερικανική πρεσβεία τις προαγωγές των δημοσίων υπαλλήλων και να αφήνει ανεξέλεγκτες τέτοιες παρουσίες στην πολιτική ζωή. Δεν είναι δυνατόν οι υποψήφιοι ανώτατοι κρατικοί λειτουργοί να περνάνε casting στην πρεσβεία και αρχηγοί κομμάτων τής Βουλής να γίνονται οι "εμπνεύσεις" των Αλαβάνων.

Δεν φαίνεται παράξενο στον αναγνώστη που στην εποχή τού άκρατου αμερικανικού καπιταλισμού όλοι οι ηγέτες, οι οποίοι θα μπορούσαν να επηρεάσουν την πολιτική των κυρίαρχων Αμερικανών είναι σταλινικοί νεοκαπιταλιστές; ...Στη Γερμανία η Μέρκελ ...Στη Ρωσία ο Πούτιν ...Στην Κίνα ο Σι Τσινπίνγκ ...Στη Βραζιλία η Ρούσεφ. Ανάμεσα δηλαδή στα δισεκατομμύρια των αντικομμουνιστών δημοκρατών πολιτών κατά "σύμπτωση" στις καίριες θέσεις τού παγκόσμιου καπιταλιστικού συστήματος βρίσκονται πρώην σταλινικοί κομμουνιστές.

Ένας τέτοιος σταλινικός κομμουνιστής με περίεργη αμερικανική "συμπάθεια" είναι και ο Τσίπρας. Τόσο "συμπαθής", που του επέτρεψαν να προκαλέσει εκλογές σε μια κρίσιμη στιγμή τής πορείας τού προηγούμενου Μνημονίου και απέναντι σε έναν απολύτως αμερικανόδουλο Σαμαρά. Του επέτρεψαν να προκαλέσει δημοψήφισμα, βάζοντας τον λαό σε μια "πρέσα" πρωτοφανούς εντάσεως και σκληρότητας. Του επέτρεψαν να ξαναπάει σε εκλογές μέσα σε λίγους μήνες, την ίδια ώρα που οι ίδιοι άνθρωποι θεωρούν καταστροφή οποιαδήποτε απόπειρα πρόωρων εκλογών για οποιαδήποτε άλλη χώρα τής Ευρωζώνης. Φτάσαμε σε σημείο να βγαίνει η Μέρκελ και να δηλώνει απολύτως ικανοποιημένη για την πρόκληση εκλογών
            http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2015/08/psifiste-syriza.html
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου