Google+ To Φανάρι : Οι Κομουνιστές της Νέας Υόρκης

Πέμπτη 3 Αυγούστου 2017

Οι Κομουνιστές της Νέας Υόρκης

"Η ψευτοαντίθεση, Κομμουνισμός στην Μόσχα, Καπιταλισμός στην Νέα Υόρκη, λύθηκε το 1989, και η Νέα Σύνθεση, ήταν οι ΑΘΕΑΤΟΙ. Η «νέα ΕΣΣΔ», και το τέταρτο Ράιχ, ταυτόχρονα, είναι η «TTIP»* και η «TAFTA»* , που δεν είναι «Κράτη», αλλά μια «μη κυβερνητική» διεθνιστική γραφειοκρατία, και μια Ιουδαϊκή Κεντρική Τράπεζα. ...

Τα σύνορα , που προστατεύουν από την ανεργία, που προστατεύουν την περιουσία και τη ζωή του κάθε πολίτη είναι «αντεπαναστατικά». 
Ανοιχτά σύνορα, γάμοι ομοφυλοφίλων, παγκόσμιο δικαστήριο, παγκόσμια φορολογία, αναγκαστικοί Νόμοι, «για την προστασία των Εβραίων», που απαγορεύουν κάθε κριτική στο σύστημα, πρωτόκολλο του Κιότο, και πανδημίες. 
Οι στόχοι παραμένουν οι ίδιοι. «Μαρξιστικοί». Κατάργηση της μισητής οικογένειας, επειδή είναι το κύτταρο της αντίστασης στην παγκόσμια εξουσία των Παρασίτων, και επικράτηση της «ελεύθερης συμβίωσης», και των γάμων μεταξύ ομοφυλοφίλων , που θα υιοθετούν παιδιά. 
Κατάργηση της θρησκείας, αφού ο χριστιανικός πολιτισμός είναι ο μεγαλύτερος εχθρός τους. Κατάργηση της έννοιας του έθνους". 


*Transatlantic Trade and Investment Partnership *Transatlantic Free Trade Area 

Σπύρος Χατζάρας: Από την Κόκκινη Συμφωνία
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου