Google+ To Φανάρι : ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ...

Κυριακή 20 Αυγούστου 2017

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ...

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ

…Η πολιτική "πανούκλα" τής παγκόσμιας κοινωνίας

…Ο πληρωμένος "φονιάς" τού ελληνισμού

…Ο πολιτικός "υπόκοσμος" του Πλανήτη

…Οι φοβεροί "κύνες" τού σύγχρονου "κυνοβουλευτισμού". 

Ο καπιταλισμός νίκησε…
...ζήτω οι σταλινικοί ηγέτες, που θα τον εφαρμόσουν.

Αυτό, το οποίο συμβαίνει σήμερα στον κόσμο είναι εκπληκτικό. Το σοβιετικό "εργοστάσιο" κατέρρευσε και οι τοπικές κομμουνιστικές "αντιπροσωπείες" αντιμετωπίζουν πρωτοφανή "ζήτηση" των προϊόντων τους. ...Τα κομμουνιστικά καθεστώτα —μετά από εγκλήματα δεκαετιών— κατέρρευσαν και τα στελέχη τους όχι απλά δεν τιμωρήθηκαν, αλλά αντίθετα ανέλαβαν να "οδηγήσουν" τα κράτη και τους λαούς τους στον "θρίαμβο" του καπιταλισμού …Ούτε καν στο κοινωνικό "περιθώριο" δεν μπήκαν ως αποτυχημένοι οπαδοί ενός αποτυχημένου συστήματος. Κυριαρχούν σε όλους τους τομείς σαν να "δικαιώθηκαν" πλήρως για τις επιλογές τους ...Το σύστημα, το οποίο παρήγαγε οργανωμένα υπανθρώπους τύπου Μέρκελ, είναι αυτό το οποίο σήμερα οδηγεί τον φασισμό εναντίον των λαών τής Ευρώπης.

Όλα αυτά δεν είναι τυχαία κι ούτε προέκυψαν από συγκυρίες ...Είναι αποτέλεσμα του σχεδιασμού των σημερινών Κυρίαρχων ...Των Προτεσταντών και των Σιωνιστών συνεταίρων τους. Αυτοί λοιπόν οι δύο ισχυροί παράγοντες, είναι στην κυριολεξία οι "ιδιοκτήτες" τού κομμουνισμού. Με τον κομμουνισμό αυτοί οι πονηροί "συνέταιροι" έκαναν κάτι το πρωτοφανές: Διέσπασαν τις κοινωνίες και τις παρέδωσαν λεία στις "κρεατομηχανές" των σύγχρονων Democracy. Αυτό ήταν το κόλπο τους και σήμερα αυτό το κόλπο αποδίδει τους "καρπούς" του. Παντού στον κόσμο έχει επικρατήσει η ψευδοδημοκρατία που "πουλάνε" οι Προτεστάντες και παντού τη διαχείριση την έχουν πρώην σταλινικοί. Παντού επιβλήθηκε η Democracy εγκληματιών τύπου Μπους και Κλίντον και παντού κυβερνάνε σταλινικοί όπως η Μέρκελ, η Ρούσεφ ή ο Τσίπρας. 

Για να καταλάβει κάποιος την "αξία" του κομμουνισμού ως φονικού "εργαλείου" θα πρέπει να γνωρίζει τη χρήση του ...Θα πρέπει να γνωρίζει το "περιβάλλον" μέσα στο οποίο αναπτύσσεται και τις ανάγκες τις οποίες καλείται να καλύψει. Το "περιβάλλον" αυτό ήταν η ψευδοδημοκρατία τής σύγχρονης εποχής, την οποία όλοι μας γνωρίζουμε ως Democracy. Τι ήταν αυτή η προτεσταντική "πατέντα" με το ελληνικό όνομα; ...Μια παρωδία τής ελληνικής Δημοκρατίας ...Μοιάζει στο "τυπικό" με τη Δημοκρατία, αλλά δεν είναι τέτοια ...Μοιάζει με ελληνικό αγώνα, αλλά είναι αγώνας "στημένος". Δίνει το δικαίωμα στον λαό να ψηφίζει, αλλά στην πραγματικότητα δεν του δίνει δικαίωμα επιλογής ...Του δίνει το δικαίωμα να ψηφίσει αποκλειστικά ανάμεσα σ' αυτά, τα οποία έχουν προεπιλέξει --γι' αυτόν, και χωρίς αυτόν-- οι "εκλεκτοί" ...Να ψηφίσει ανάμεσα σ' αυτά, τα οποία ο "ελέω Θεού" βασιλιάς —με τα δικά του κριτήρια και άρα με βάση τα δικά του συμφέροντα— του παρέχει ως επιλογές και άρα θεωρεί νόμιμα. 

Ο "ελέω θεού" Μονάρχης, δηλαδή, είναι αυτός ο οποίος αποφασίζει μόνος του τι επιλογές έχει ο λαός και άρα 
παραμένει υπεράνω του λαού, μετατρέποντας την διαδικασία των εκλογών σε μια παρωδία δημοκρατίας, που μόνο στόχο έχει να του δώσει μια προσχηματική "επικύρωση" των αποφάσεών του ..."Στάχτη" δηλαδή στα μάτια του κόσμου. Σαν την επιλογή που δίνουν κάποιοι χιουμορίστες γονείς στα παιδιά τους ..."Γύρνα ΟΤΙ ΩΡΑ θέλεις ...πριν τις εννιά". Έχεις δηλαδή στη διάθεσή σου όλες τις επιλογές, οι οποίες δεν συγκρούονται με τη βασική επιλογή της εξουσίας. Αυτή η επιλογή στην Democracyανήκει στον Μονάρχη ...Ο Μονάρχης είναι αυτός, ο οποίος ελέγχει απόλυτα την Democracy ...Αυτός την ελέγχει, γιατί μόνος του ορίζει την έννοια της "νομιμότητας" και μέσα σ' αυτήν πρέπει να μπουν όλοι, όπως μπαίνει κάποιος στο κρεβάτι τού Προκρούστη. 

Ο Μονάρχης, δηλαδή, αποφασίζει ποια είναι νόμιμη ιδεολογία, νόμιμο κόμμα και νόμιμος αρχηγός και μετά βάζει όλους αυτούς τους νόμιμους να τρέχουν σαν τα "σκυλιά" για το έπαθλο της εξουσίας. Όποιος δεν είναι "νόμιμος" —και άρα ελεγχόμενος, υποταγμένος, σκυμμένος και "δαρμένος"— απλά δεν υπάρχει ...Δεν έχει καν δικαίωμα συμμετοχής στη διαδικασία. Από εκεί και πέρα ο "νόμιμος", αφού νικήσει στις εκλογές, πηγαίνει στον Μονάρχη να υποβάλει την υποταγή του, προκειμένου ν' αναλάβει την εξουσία ...Την εξουσία τού Μονάρχη ...Την εξουσία που του "δανείζει" ο Μονάρχης και όχι αυτήν που του δίνει ο λαός ...Αυτή είναι η Democracy που "εφευρέθηκε" στη Βρετανία και "φορέθηκε" για πρώτη φορά στους Βρετανούς.

Από τη στιγμή λοιπόν που υπάρχει πολιτικό σύστημα, το οποίο "υπνωτίζει" τον λαό και παραδίδει την απόλυτη εξουσία στον Μονάρχη, τα πάντα είναι επικίνδυνα. Γιατί; ...Γιατί παντού ελλοχεύει ο κίνδυνος της επικράτησης του φασισμού. .Γιατί μπορούν να γίνουν πολλές παραλλαγές τής ίδιας φασιστικής αθλιότητας ...Γιατί η έννοια του Μονάρχη είναι πολύ γενική και μπορεί να "παιχτεί" με πολλούς τρόπους και πολλές παραλλαγές. Μπορεί αυτός ο Μονάρχης να είναι ένας εμφανής βασιλιάς, αλλά μπορεί να είναι και μια αφανής διαπλεκόμενη πολιτικοοικονομική "Χούντα".

Μπορεί, δηλαδή, ο συνταγματικά ανώτατος Άρχων να "αντικατασταθεί" σε κάποιες περιπτώσεις από πλούσιους και ισχυρούς ιδιώτες, οι οποίοι θα ελέγχουν τα πάντα και θα έχουν δημοκρατική "βιτρίνα" που θα τους κάνει πανίσχυρους. Από τη στιγμή, δηλαδή, που εφευρέθηκε μια "ψευδοδημοκρατική" Democracy, η οποία δίνει την απόλυτη εξουσία σε "κέντρα" πέρα και πάνω από τον λαό, τα πράγματα είναι πολύ επικίνδυνα ...Είναι πολύ επικίνδυνα, γιατί δεν ξέρει κανένας ποιοι βρίσκονται "πίσω" από το αδιαφανές "παραβάν" τής εξουσίας.

Το ακόμα χειρότερο είναι ότι αυτή η σκοτεινή εξουσία μπορεί να "μεταδοθεί" και εκτός του συστήματος που την παρήγαγε. Μπορεί να γίνει ένας "τυφλοσούρτης", ο οποίος θα παραδίδει το ένα κράτος μετά το άλλο σ' αυτούς που μπορούν να εξουσιάζουν πίσω από αδιαφανή "παραβάν". Μπορεί αυτός ο "αφανής" Μονάρχης με τον ίδιο τρόπο να γίνει κυρίαρχος και πάνω σε άλλους λαούς, οι οποίοι θα "υιοθετήσουν" το σύστημά του …Με διαφθορά, εκβιασμούς και απειλές να μεταδίδεται η εξουσία του όπου μεταδίδεται και η ιδιωτική Democracy του. Μπορεί δηλαδή ο Βρετανός "εφευρέτης" να γίνεται σταδιακά "Μονάρχης" όλων των υπολοίπων κρατών. Μέσα στα πλαίσια αυτού του ύπουλου και απολύτως "αδιαφανούς" σχεδιασμού υπάρχουν και λειτουργούν όλα όσα βλέπουμε. Μέσα σα πλαίσια αυτού του κοινού για όλους τους λαούς σχεδιασμού υπάρχουν όλα αυτά τα κοινά, τα οποία βλέπουμε να ισχύουν σε όλα σχεδόν τα σύγχρονα κράτη.
Οι Προτεστάντες μονάρχες θέλησαν —και όπως φαίνεται πλέον το κατάφεραν— μέσω της Democracyόχι μόνον να επιβιώσουν στη βρετανική κοινωνία, αλλά να "κατακτήσουν" βουβά ολόκληρο τον Κόσμο. Δεν είναι παράξενο αυτό το οποίο ισχυριζόμαστε γι' αυτούς που αποφάσισαν μόνοι τους για τον παγκόσμιο "δικομματισμό", ο οποίος υπάρχει στο σύνολο του Πλανήτη. Αυτοί δημιούργησαν και ελέγχουν απόλυτα τα ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ του συστημικού δικομματισμού παγκοσμίως. Αυτοί δημιούργησαν τα "χριστιανοδημοκρατικά" κόμματα και τα έβαλαν απέναντι από τα "σοσιαλοδημοκρατικά", τα οποία είναι επίσης δικά τους. Καθόλου δύσκολο δεν ήταν αυτό γι' αυτούς. Δίχασαν τις κοινωνίες και τα "κομμάτια" τους τα παγίδευσαν μέσα στα δικά τους κόμματα. Απλά χώρισαν τις "πελατείες" των κομμάτων με στόχο να μην ξεφεύγει κανένας

...Οι πλούσιοι, ισχυροί αλλά και οι θρησκόληπτοι πολίτες μιας κοινωνίας θα εγκλωβίζονταν στη χριστιανοδημοκρατική "στάνη" και οι πολλοί φτωχοί, αντιδραστικοί, αλλά και πονηροί πολίτες θα εγκλωβίζονταν στη σοσιαλοδημοκρατική "στάνη". Αυτά τα κόμματα κάθε τέσσερα συνήθως χρόνια θα έδιναν  μια "παράσταση" δημοκρατίας, η οποία θα κατέληγε πάντα στο φιάσκο τής υποταγής του ηγέτη τους στον Μονάρχη. Τα δύο κόμματα θα εναλλάσσονταν στην εξουσία —-έτσι, για να "δουλεύουν" τον κόσμο με τη "δημοκρατία"— και οι ηγέτες τους θα έκαναν μόνιμα αυτά, τα οποία τους υποδείκνυαν τα αφεντικά τους. . Κανένας δεν θα μάθαινε ποτέ πώς, γιατί και από ποιους αυτοί οι —συνήθως διεφθαρμένοι ή ανώμαλοι— ηγέτες τοποθετούνταν στις θέσεις τους. Αυτά θα τα γνώριζαν μόνο αυτοί, οι οποίοι βρίσκονταν πίσω από το "παραβάν" τής πραγματικής εξουσίας …Αυτοί, οι οποίοι θα τους εκβίαζαν, για να προδίδουν τους λαούς τους.

Όμως, για να γίνουν όλα αυτά, απαιτούν σχεδιασμό ...Απαιτούν "εργαλεία". Δεν αρκεί απλά το να θέλεις να
"αποκτηνώσεις" τους λαούς, προκειμένου να μπορείς να τους χειρίζεσαι σαν ποίμνια ζώων ...Πρέπει να έχεις τη δυνατότητα και να το κάνεις. Δεν αρκεί να θέλεις να "εγκλωβίσεις" τους λαούς σαν τα "πρόβατα" μέσα στις "στάνες" σου ...Πρέπει να έχεις και τα "σκυλιά" που θα τα τρομοκρατούν, κάθε φορά που απειλούν να τις εγκαταλείψουν. Για την κάλυψη αυτής της ανάγκης "εγκλωβισμού" των πολιτών οι Προτεστάντες "συνάντησαν" τους Σιωνιστές Εβραίους …Η Democracy συνάντησε τις ιδεολογικές "επινοήσεις" των τεμπέληδων των γκέτο …Των γκέτο των πληρωμένων χαφιέδων, των μαχαιροβγαλτών και των πορνών.

Το αποτέλεσμα αυτής της "συνάντησης" ήταν ο κομμουνισμός …Ο "νόμιμος" κομμουνισμός εντός της εμετικής Democracy …Ο σιωνιστικός κομμουνισμός εντός της Προτεσταντικής Democracy ...Η σιωνιστική "αρρώστια" εντός του προτεσταντικού "σφαγείου". Ο κομμουνισμός είναι η θεωρία-"πανούκλα" για όλα τα συστήματα. Με αυτόν "ψέκασαν" το σύνολο των κρατών και στην πραγματικότητα εξαπέλυσαν έναν τρομερό "βιολογικό" πόλεμο, ο οποίος οδηγούσε τα κράτη στην παράλυση που ευνοούσε τους Προτεστάντες "σφαγείς" των λαών. Αυτή η κατά παραγγελία "αρρώστια" ήταν το απόλυτο μυστικό τής προτεσταντικής κυριαρχίας.







Η σιωνιστική "πατέντα" τού κομμουνισμού.

Δεν μπορεί να λειτουργήσει ο "κυνοβουλευτικός" φασισμός
χωρίς τα κομμουνιστικά κόμματα.

Η "κορωνίδα" τής "παράνομης" σχέσης των Προτεσταντών με τους Σιωνιστές ήταν ο κομμουνισμός …Το μεγάλο τους "κόλπο" …Το "κόλπο" εκείνο, το οποίο θα τους επέτρεπε να κατακτήσουν ολόκληρο τον κόσμο, χωρίς να πληρώσουν το κόστος της κατάκτησης …Το "κόλπο" εκείνο, το οποίο θα τους επέτρεπε όχι απλά να γίνουν οι "πρώτοι" μεταξύ ίσων "αδερφών", αλλά να γίνουν Υπεράνθρωποι με εξουσία ζωής και θανάτου πάνω στο σύνολο της ανθρωπότητας …Περί αυτού πρόκειται …Αυτό είναι που βλέπουμε σήμερα. Οι άνθρωποι, οι οποίοι δήθεν "πουλάνε" με τη βία και τα όπλα "Democracy" στα διάφορα Ιράκ και τις Συρίες, είναι οι ίδιοι άνθρωποι που "κατασκεύασαν" τον κομμουνισμό. Αυτοί, οι οποίοι "πόνταραν" στον "κυνοβουλευτισμό", ήταν οι ίδιοι που δημιούργησαν τους πιο φοβερούς "κύνες" τής Democracy. Με τη βοήθεια των "λυσσασμένων" κομμουνιστών παραδίδουν τις εξουσίες των χωρών στα προδοτικά "τζάκια" των δικών τους χριστιανοδημοκρατικών ή σοσιαλδημοκρατικών κομμάτων. 


Δεν μπορεί να λειτουργήσει η φασιστική Democracy χωρίς τη βοήθεια του φασιστικού κομμουνισμού. . Δεν θα μπορούσε να τους είναι χρήσιμη η Democracy χωρίς την "παθογένεια" που της δίνει ο κομμουνισμός. Δεν θα μπορούσε να τους είναι χρήσιμη η "εξαγωγή" της Democracy, χωρίς παράλληλα να έχουν βρει τρόπο να "αρρωστήσουν" κατάλληλα την κοινωνία που θα την "εισάγει". Ο κομμουνισμός είναι αυτή η απαραίτητη "αρρώστια", για να επιβληθεί σε έναν λαό η "φονική" Democracy ...Το απόλυτο όπλο τους. Με αυτό προκαλούν "εμφύλιο" εντός όλων των θρησκειών, εθνών, κοινωνιών, ακόμα και
οικογενειών …Στήνοντας παντού "εμφύλιους", μπορούν με το πλεονέκτημα του "πολιτισμένου" και του "διαιτητή" να επεμβαίνουν παντού. Αυτό το πλεονέκτημα τους το δίνει ο προβοκατόρικος φασιστικός κομμουνισμός. Τον "κατασκεύασαν", για να "νικήσουν" όλους ανεξαιρέτως τους αντιπάλους τους…

…Να τους νικήσουν όμως με ύπουλο τρόπο και όχι στα "ίσα" …Να τους νικήσουν όχι σε πεδίο μάχης —για να τους αρπάξουν ως τρόπαια αυτά τα οποία διέθεταν—, αλλά να τους οδηγήσουν στο "κρεβάτι" τής "αρρώστιας" για να τους σκυλέψουν, όταν δεν θα είχαν δυνάμεις ν' αντιδράσουν. Οι Προτεστάντες εκμεταλλεύτηκαν την τεχνογνωσία των "μολυσματικών" Εβραίων των γκέτο και "μόλυναν" τις χριστιανικές κοινωνίες στη βάση τους, που είναι η παιδεία τους. Αυτό είναι το αποτέλεσμα της λειτουργίας τού "μολυσματικού" κομμουνισμού. Μπήκε μέσα στις χριστιανικές κοινωνίες —ανεξαρτήτως δόγματος— και τις διαχώρισε στα φυσικά τους ταξικά "συστατικά" …Τις διέλυσε, καθιστώντας τες ακατάλληλες ακόμα και για μια στοιχειώδη κοινωνική "συνεννόηση.

Οι κοινωνίες έπαψαν να έχουν κοινούς θρησκευτικούς ή εθνικούς "άξονες", οι οποίοι συνέδεαν μεταξύ τους ΟΛΑ τα μέλη τους. Διασπάστηκαν οι κοινωνίες με ιδεολογικά κριτήρια, τα οποία προέρχονταν από τις οικονομικές διαφοροποιήσεις μεταξύ των μελών τους. Η κάθε κοινωνική τάξη απέκτησε το δικό της "λειτουργικό" δόγμα και λειτουργούσε ανεξάρτητα από τις άλλες. Είχε πλέον τους δικούς της εχθρούς και σύμμαχους και βέβαια εξωτερικούς "προστάτες". Οι Προτεστάντες είχαν "μπει" πλέον μέσα στις ξένες κοινωνίες ως ρυθμιστές των εσωτερικών τάσεων και συγκρούσεων. Αυτό ήταν και το αρχικό ζητούμενο γι' αυτούς. Είχαν ανακαλύψει ένα "δηλητήριο", το οποίο διασπά τις κοινωνίες με οικονομικά κριτήρια. Διαχωρίζει, δηλαδή, τους λίγους πλούσιους από τους πολλούς φτωχούς και τους οδηγεί σε εσωτερική σύγκρουση. 

 Όπως, όταν "κόβεται" το "γάλα", "κόβεται" σε ένα μίγμα μεγάλης ποσότητας "φτωχού" τυρόγαλου και σε μια μικρή ποσότητα πλούσιων "υποπροϊόντων" γάλακτος, έτσι έγινε και με τις κοινωνίες. Οι Προτεστάντες ήταν ευτυχείς. Είχαν πλέον έτοιμη την "πελατεία" για την Democracy. Είχαν έτοιμη την ιδεολογία εκείνη, η οποία "προφόρτιζε" την κοινωνία και την έκανε έτοιμη να υποταχθεί στις δικές τους εξουσίες. Γιατί; …Γιατί, ακόμα και σε συνθήκες κοινωνικής ειρήνης, τα ταξικά "στοιχεία" τής κοινωνίας διαχωρίζονται μεταξύ τους και το καθένα εγκλωβίζεται στις νόμιμες "στάνες" τής Democracy …Οι μισοί θα πάνε στη χριστιανοδημοκρατική "στάνη" και οι άλλοι μισοί θα πάνε στην "σοσιαλοδημοκρατική "στάνη" …Εκεί όπου τους περιμένουν οι διορισμένοι από τους Προτεστάντες χαφιέδες και προδότες, που παριστάνουν τους ηγέτες καί των δύο "ιδιόκτητων" πολιτικών "πόλων".

Η κοινή θρησκευτική ή εθνική πίστη παύουν να έχουν ισχύ και να ενώνουν τον λαό ως άκοπο "γάλα" και αυτό το οποίο πλέον κυριαρχεί είναι η νέα πίστη τής ιδεολογικής διαφοράς …Αυτή που διχάζει, "κόβει" και σκορπίζει. Με τον τρόπο αυτόν η νέα γνώση κάνει απαγορευτική την εκ νέου ανάμιξή τους. Πλούσιους και φτωχούς τους διατηρεί μονίμως σε ξεχωριστά "στρατόπεδα". Διατηρεί, καλλιεργεί και προωθεί ένα μόνιμο κλίμα καχυποψίας και ταξικού μίσους. Επωφελείται από τα μίση των ανθρώπων και ενθαρρύνει τη μεταξύ τους σύγκρουση. Λειτουργεί αντίθετα —και άρα διασπαστικά— από τη θρησκευτική γνώση, η οποία προσπαθεί να εντάξει τους πάντες μέσα σε μια κοινή πορεία ...Αυτό, δηλαδή, το οποίο κάνουν οργανωμένα —και πολλές φορές με καταναγκασμό— οι θρησκείες και τα δόγματα των θρησκειών, που βάζουν τις κοινωνίες σε μια "πορεία" προς τον υπέρτατο στόχο …υποτίθεται.

Ξαφνικά, δηλαδή, ο εχθρός δεν βρίσκεται απ' "έξω", αλλά από "μέσα". Δεν είναι η αντίπαλη θρησκεία ή το ανταγωνιστικό δόγμα που πρέπει να νικηθεί, κρατώντας την κοινωνία ενωμένη …Εχθρός είναι η αντίπαλη κοινωνική τάξη και άρα εκείνη είναι που πρέπει να νικηθεί. Ξαφνικά, δηλαδή, για τους φανατικά καθολικούς Ιταλούς δεν ήταν εχθρός τους οι Προτεστάντες τού βορρά …Εχθροί τους ήταν οι πλούσιοι Ιταλοί ομόδοξοί τους ...Φίλοι τους ήταν οι Προτεστάντες του βορρά, οι οποίοι τους άνοιγαν τα "μάτια" ...Ο ορθόδοξος Έλληνας δεν έβλεπε τον Εβραίο Μπεναρόγια ως εχθρό τής πίστης του, αλλά σαν έναν φίλο, ο οποίος του άνοιγε τα "μάτια", ιδρύοντας το ΚΚΕ.

Ήταν όμως τόσο σωστή αυτή η θεωρία, που κατόρθωσε και βρήκε παγκόσμια απήχηση μέσα σε ελάχιστα χρόνια; …Απήχηση, η οποία συγκρίνεται με αυτήν των μεγάλων θρησκειών; Πιο "γρήγορος" και χαρισματικός ο Μαρξ από τον Ίδιο τον Χριστό; …Όχι βέβαια …Απολύτως λάθος ήταν η κομμουνιστική θεωρία και ο Μαρξ ένας βλάκας και μισός …Ούτε καν πρωτότυπη δεν ήταν η θεωρία αυτή. Ανά τους αιώνες ΠΟΛΛΟΙ ακραίοι και βίαιοι φτωχοί θεωρούσαν —είτε το "έντυναν" με κάποια θεωρία είτε όχι— ότι η μόνη λύση των προβλημάτων τους ήταν η βίαιη αρπαγή τού κεφαλαίου των ΛΙΓΩΝ ισχυρών. Αυτή πάνω-κάτω είναι και η θεωρία τού κομμουνισμού και όλα τα άλλα είναι "σάλια", για να την κάνουν να φαίνεται δήθεν "επιστημονική". Ακόμα και τα κοπρόσκυλα του δρόμου, τα οποία παρακολουθούν γρυλίζοντας —με τα σάλια να τους τρέχουν— τα πιο ισχυρά σκυλιά να τρώνε λείες, χωρίς να μοιράζονται τίποτε, μια μορφή "κομμουνιστών" είναι.

Πάντα, δηλαδή, υπήρχαν αυτές οι απόψεις μέσα στην κοινωνία και κυκλοφορούσαν ανάμεσα στους φτωχούς. Απλά το σύστημα —ανεξαρτήτως θρησκείας—, εφόσον είχε ταυτισμένα τα συμφέροντά του με τους ισχυρούς, αναγκαστικά "σκότωνε" εν τη γενέση της κάθε τέτοια θεωρία. Δεν υπάρχει δηλαδή καμία θρησκεία, η οποία να επέτρεπε αυτήν τη χαοτική άποψη των πολλών φτωχών, οι οποίοι, αν αφήνονταν να πυροδοτήσουν μια "πυρκαγιά" αναρχίας, αυτή δεν θα σταματούσε μέχρι την απόλυτη καταστροφή. Ως εκ τούτου, ΟΛΕΣ οι θρησκείες είχαν τις κομμουνιστικού τύπου θεωρίες εις γνώση τους και απλά τις είχαν απαγορευμένες.

Καμία θρησκεία και κανένα σύστημα δεν πριμοδοτούσε μια θεωρία αυτού του είδους, ακόμα κι αν αυτή επρόκειτο να στραφεί εναντίον κάποιου αντιπάλου της ...Σε αυτό το επίπεδο δεν υπήρχαν αντίπαλοι …Ήταν όλοι σύμμαχοι απέναντι σε έναν τέτοιο κοινό κίνδυνο, που τους απειλούσε όλους …Θεωρούνταν απαγορευμένος "ιός" για τα συστήματα, γιατί γνώριζαν πως όποιος και να τον ξαπολούσε, στο τέλος θα γινόταν και ο ίδιος θύμα του. Κανένας δεν ρίσκαρε μια πανχριστιανική "πανδημία" και ως εκ τούτου τον αντιμετώπιζαν άμεσα και απόλυτα. Έβαζαν μια "ετικέτα" αιρετικού ή άπιστου σε όποιον πρέσβευε μια τέτοια θεωρία και εκεί τελείωνε η απειλή της …Εξίσου αιρετικός καί για την εκκλησία καί για το σύστημα τόσο ο "λάτρης" τού 666 όσο και ο αμφισβητίας τής περιουσίας των "πιστών" και πλούσιων χριστιανών.

 Ήταν πολύ έξυπνα και έμπειρα τα συστήματα εξουσίας, για να επιτρέψουν την καλλιέργεια και τη διάδοση της "πανούκλας" των συστημάτων. Ήταν πολύ έξυπνα τα συστήματα, για να αφήσουν τα "ποντίκια" των βόθρων να κουβαλάνε ελεύθερα παθογόνους "ιούς" μέσα στη χριστιανική κοινωνία με κίνδυνο να τη "μολύνουν". Αλληλοβοηθούνταν μεταξύ τους, προκειμένου να εξουδετερωθεί ένας τέτοιος κίνδυνος. Όμως αυτό, το οποίο δεν έκαναν τα μεγάλα συστήματα για χιλιάδες χρόνια, το δοκίμασαν και το πέτυχαν οι Αγγλοσάξονες τον τελευταίο αιώνα. Οι Αγγλοσάξονες, θεωρώντας πως έχουν το "αντίδοτο", εξαπέλυσαν αυτήν την φοβερή "αρρώστια" των συστημάτων χωρίς κανέναν ενδοιασμό. Παρίσταναν τους "γιατρούς", οι οποίοι ήταν οι δήθεν ειδικοί στην αντιμετώπισή της, ενώ στην πραγματικότητα αυτοί την διέσπειραν οργανωμένα. Δεν είναι τυχαίο δηλαδή που οι ίδιοι οι εφευρέτες τής Democracy —και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού— δεν άφησαν τον κομμουνισμό να "ανθίσει" στα κράτη τους. Τα μολυσμένα "ποντίκια" μόνον στα "καράβια" των άλλων ενθαρρύνονταν να δράσουν.

Γιατί όμως είχε τόση αποδοχή ο κομμουνισμός στις ημέρες μας; Γιατί, δηλαδή, ενώ δεν άλλαξε ο άνθρωπος και η κοινωνία του —και άρα και τα συμφέροντα τους—, αφέθηκε ο κομμουνισμός να ισχυροποιηθεί τόσο επικίνδυνα; …Γιατί απλούστατα η διασπορά και η ανάπτυξή του έγινε με την συνεργασία των διάσπαρτων ανά την Ευρώπη εβραϊκών κοινοτήτων. Συνωμότησαν αυτές οι κοινότητες εις βάρος των λαών που τις φιλοξενούσαν. Τις στήριξαν αυτές τις μειονότητες πολιτικά και οικονομικά οι Προτεστάντες, προκειμένου να "αρρωστήσουν" τις ευρωπαϊκές κοινωνίες. Όπως συνέβη και με την πραγματική "πανούκλα", και πάλι τον "ιό" τον μετέφεραν στην Ευρώπη τα "ποντίκια" τής Μέσης Ανατολής.
Χρησιμοποίησαν τους "μολυσματικούς" Εβραίους, για να μεταφέρουν την κομμουνιστική "πανούκλα" σε όλα κράτη. Όπως τα μολυσμένα ποντίκια με την ανεξέλεγκτη μετακίνησή τους σκορπίζουν τους "ιούς" πρώτα στις φωλιές τους και μετά στο περιβάλλον τους, έτσι έκαναν και οι Εβραίοι με τις μετακινήσεις τους. Όπως τα ποντίκια των λιμανιών μπαίνουν στα διάφορα αμπάρια των πλοίων και σκορπίζουν την αρρώστιά τους, έτσι έκαναν και οι Εβραίοι …"Μόλυναν" τις κοινότητές τους και μετά αυτές οι κοινότητες "μόλυναν" τις κοινωνίες οι οποίες τις φιλοξενούσαν. Έτσι χρησιμοποίησαν οι Προτεστάντες τους Εβραίους, για να μολύνουν τα διάφορα κρατικά "σκάφη", ξεκινώντας από το ευρωπαϊκό "λιμάνι" …Τα "σκάφη" εκείνα, τα οποία δεν ήθελαν να τα αντιμετωπίσουν σε "ναυμαχία", αλλά τα καλόβλεπαν ως "λεία" …Τα "σκάφη" εκείνα, τα οποία θα τους ήταν εύκολο να τα καταλάβουν, εκμεταλλευόμενοι την "πανούκλα" των πληρωμάτων τους. Αυτό ήταν το όλο κόλπο: Παγίδευσαν τους λαούς, για να περάσουν μέσω των Εβραίων τον κομμουνισμό μέσα στα κράτη τους
.
Γι' αυτόν τον λόγο είχαν απόλυτη ανάγκη τη συνεργασία με τις κατά τόπους προδοτικές εβραϊκές μειονότητες. Μέσω της εβραϊκής διασποράς "έσπειραν" τον κομμουνισμό σε όλες τις χώρες τής Ευρώπης. Δημιούργησαν ενσυνείδητα "μολυσμένους" κομματικούς θύλακες εβραϊκού τύπου μέσα σε κάθε κοινωνία …Περί αυτού πρόκειται …Ροκφέλερ, Ρότσιλντ, Λεμπ, Γκόλντμαν, Σακς και το κακό συναπάντημα ήταν οι εμπνευστές και χρηματοδότες τού κομμουνισμού.

Οι ίδιοι, οι οποίοι εμφανίζονται σήμερα ως οι μεγάλοι νικητές τής παγκόσμιας εξουσίας, είναι οι ίδιοι που χρηματοδότησαν και τον Μαρξ, τον Λένιν, τον Τρότσκι κλπ …Αυτοί, οι οποίοι σήμερα παριστάνουν τις "Αγορές" και καταστρέφουν ολόκληρα κράτη με μία τους "πρόβλεψη", ήταν οι ίδιοι που χρηματοδότησαν κάποτε τον Μαρξ, για να μπορούν να κάνουν σήμερα αυτά τα οποία κάνουν. 

Εβραίοι τοκογλύφοι πλήρωσαν τους "πατέρες" τού κομμουνισμού να φτιάξουν την κατά παραγγελία "ιδεολογία" τής εργατικής τάξης. Πολυεκατομμυριούχοι απατεώνες έβαλαν χαφιέδες τους να κατασκευάσουν την "ιδεολογία" των φτωχών ανθρώπων τού μόχθου …"Ιδεολογία" τρόπος τού λέγειν, εφόσον στην πραγματικότητα πρόκειται περί "παπαρολογίας", η οποία ωθεί στο ένοπλο "γιουρούσι" κατά των πλουσίων. Με στόχο να τρομοκρατήσουν τους πάντες μέσα στην κοινωνία, έβαλαν τα τεμπελόσκυλα να φτιάξουν το "δόγμα" τής εργατικής τάξης …Έβαλαν τα παράσιτα να ηγηθούν των εργαζομένων. Γι' αυτόν τον λόγο τούς ήταν πολύτιμοι συνεργάτες τα εβραϊκά κοπρόσκυλα των γκέτο. Οι μεγαλύτεροι τεμπέληδες της παγκόσμιας ιστορίας έγιναν οι συντάκτες του εργατικού "δόγματος". Έβαλαν τους νταβατζήδες, τους μαχαιροβγάλτες και τους χαρτοκλέφτες να "ηγηθούν" του εργατικού κινήματος.  Πληρωμένα μολυσματικά "ποντίκια" των βρόμικων εβραϊκών "γκέτο" βγήκαν και μόλυναν όλες τις κοινωνίες.

Με τον τρόπο αυτόν κατάφεραν όλους τους στόχους τους ταυτόχρονα. Την ώρα που οι λαοί έπρεπε να διεκδικούν την εκβιομηχάνισή τους και την εργασία στα εργοστάσια, οι Εβραίοι κομμουνιστές διέβαλαν όχι μόνον τους εργοστασιάρχες, αλλά και την ίδια τη βιομηχανική παραγωγή …Δεν ήταν μόνον σκληροί εκμεταλλευτές οι βιομήχανοι, αλλά και τα εργοστάσιά τους ήταν φάμπρικες" που "διέλυαν" τους ανθρώπους …Δεν ήταν μόνον "διάβολοι" οι εργοστασιάρχες, αλλά και τα εργοστάσια ήταν "κόλαση". Οι λαοί από τη μία λαχταρούσαν την ανάπτυξη και από την άλλη τη φοβούνταν …Τους τρόμαζαν οι κομμουνιστές με εργοστάσια που "έτρωγαν" ανθρώπινες ζωές …Οι κομμουνιστές, οι οποίοι στο μεταξύ είχαν πιάσει όλα τα "πόστα" …Έμμισθοι χαφιέδες στους χώρους εργασίας …Πάντα με συγκεκριμένη "ατζέντα" …Η πρώτη και κύρια δουλειά τους ήταν να "σαμποτάρουν" όσα εργοστάσια ανταγωνίζονταν τους Αγγλοσάξονες.

Όταν δεν ξεσήκωναν τους εργάτες σε καταστροφικές απεργίες, "ξεσήκωναν" τα απόρρητα μυστικά τής τοπικής παραγωγής, που τα παρέδιδαν στους Αγγλοσάξονες, οι οποίοι παρέμεναν σταθερά τα πραγματικά τους αφεντικά …Μόνιμα "φορτισμένοι", για να προκαλούν τριβές μεταξύ εργαζομένων και εργοδοσίας. Αυτός ήταν ο ρόλος των κομμουνιστών στην κοινωνία …Αυτοί έδιναν την επιθυμητή "γραμμή" στην κοινωνία …Από τις Πρεσβείες κατ' ευθείαν στα πεζοδρόμια της "πιάτσας" …Τα "γραφεία" τους ήταν στα εργοστάσια και στις φυλακές …Πληρώνονταν για να μπαίνουν στα εργοστάσια και να προκαλούν προβλήματα και ταυτόχρονα να μετατρέπουν τις φυσικές ανισότητες στην παραγωγή σε αφύσικες κοινωνικές ανισότητες στην κοινωνία …Πληρώνονταν για να μπαίνουν φυλακή, ώστε να παρακολουθούν και να χαφιεδίζουν τους πραγματικούς αγωνιστές τής κοινωνίας. 

Οι στόχοι τους ήταν πολύ συγκεκριμένοι. Βασικός τους στόχος ήταν να διατηρούν τις κοινωνίες σε μόνιμη κατάσταση ταξικής σύγκρουσης …Να διατηρούν σε εχθρότητα —και αν μπορούν σε βαθμό μίσους— τους κεφαλαιοκράτες με τους εργαζόμενους. Το μίσος των Εβραίων τεμπέληδων απέναντι στην εργασία έγινε μίσος των εργαζομένων απέναντι στην εργοδοσία. Εξαιτίας τους έφταναν στο σημείο οι εργαζόμενοι να "υποσκάπτουν" μόνοι τους το δικό τους κεφάλαιο, που είναι η δυνατότητα εργασίας. Ο δεύτερος στόχος —και πολύ βασικός— ήταν να "φιλτράρουν" μέσα από τις φυλακές και τον συνδικαλισμό το πολιτικό προσωπικό κάθε χώρας …Χαφιέδες, οι οποίοι έδιναν κανονική αναφορά για τον καθένα που αγωνιζόταν πραγματικά και το σύστημα εξουσίας ήθελε να έχει γι' αυτόν πληροφορίες. Αυτά, δηλαδή, τα οποία πάντα έκαναν οι Εβραίοι για την εξουσία —είτε στις φυλακές είτε στα πορνεία—, τα ανέλαβαν οργανωμένα οι κομμουνιστές, οι οποίοι στα πρώτα βήματα του κομμουνισμού ήταν όλοι τους Εβραίοι. 

Εδώ πρέπει να προσέξει ο αναγνώστης, γιατί αυτό το οποίο θα πούμε είναι σημαντικό: Η ύπαρξη του κομμουνισμού ήταν η βασική προϋπόθεση για να λειτουργήσει η Democracy. Καμία Democracyδεν θα μπορούσε να λειτουργήσει στοιχειωδώς, αν δεν υπήρχε από "πίσω" της ο προδοτικός και εκφυλιστικός κομμουνισμός. Αν δηλαδή η Democracy είναι ο "πάγκος" τού σφαγέα, όπου θα ξαπλώσει η κοινωνία για να την "σφάξουν" οι Αγγλοσάξονες, ο κομμουνισμός είναι η "αρρώστια", για να μπορέσουν να τη βάλουν πάνω σ' αυτόν …Αν δεν εξασθενίσεις κάποιον μέχρι θανάτου, δεν μπορείς να τον βάλεις στο "σφαγείο". Αυτήν τη δυνατότητα τους παρείχε ο κομμουνισμός. Αυτό το κατάφερνε, γιατί έχει διπλό ρόλο μέσα στην κοινωνία …Δεν αφορά μόνον τους κομμουνιστές, όπως εσφαλμένα νομίζουν κάποιοι. Ως θεωρία διχάζει τον λαό —και άρα τον "προφορτίζει", για να τον ωθήσει στα προκάτ-"κόμματα"—, αλλά ταυτόχρονα δημιουργεί και φανατικούς "σκύλους", οι οποίοι έχουν ως δουλειά τους να "σπρώχνουν" προς την επιθυμητή κατεύθυνση αυτά τα "προφορτισμένα" άτομα.

 Με τα κομμουνιστικά "σάλια", δηλαδή, "αρρωσταίνει" η κοινωνία στο σύνολό της και ταυτόχρονα παράγονται και τα κομμουνιστικά "σκυλιά" των κομμουνιστικών κομμάτων …Τα λίγα δηλαδή που ξέρει ο καθένας περί "μαρξισμού" είναι ικανά —ανάλογα με το αν αυτός συμφωνεί ή διαφωνεί— να τον τοποθετήσουν φανατικά σε ένα συγκεκριμένο "κόμμα" …και τα πολλά περί του "μαρξισμού" απλά τον κάνουν "σκύλο" του κομμουνιστικού κόμματος …Τα "λίγα", δηλαδή, κάνουν κάποιον "χριστιανοδημοκράτη" ή "σοσιαλοδημοκράτη" —ανάλογα με τους φόβους και τις προτιμήσεις του— και τα "πολλά" κάνουν κάποιον μέλος του τοπικού κομμουνιστικού κόμματος. Τα "πολλά" κάνουν τον "διαφορετικό" και αυτή η "διαφορετικότητα" είναι το ζητούμενο σε μια "προφορτισμένη" κοινωνία.

Το πώς ακριβώς λειτουργεί αυτό το "κόλπο" είναι πολύ εύκολα κατανοητό για τον σύγχρονο Έλληνα. Γνωρίζει ο σύγχρονος Έλληνες πως οι κάποιοι λίγοι "διαφορετικοί" μπορούν να διχάσουν μια ολόκληρη κοινωνία και να την "σπρώξουν" προς συγκεκριμένα "κέντρα" εξουσίας, τα οποία είναι προετοιμασμένα να τους "υποδεχθούν". Με κάποιους, για παράδειγμα, πρόσφυγες και λαθρομετανάστες σήμερα διχάζουν την κοινωνία σε "ρατσιστές" και "αντιρατσιστές" και αυτούς όλους τους περιμένουν "εξειδικευμένοι" πολιτικοί φορείς για να τους "εκφράσουν" και βέβαια να τους "καπελώσουν" …Με τον τρόπο αυτόν "κόβεται" η κοινωνία σε δύο μεγάλες μερίδες. Τους μισούς τους "κουρδίζουν" οι χρυσαυγίτες και τους άλλους μισούς οι κομμουνιστές "αλληλέγγυοι" …Οι πολλοί θα παρακάμψουν τους "ακραίους" και θα καταλήξουν εκεί όπου προβλέπεται γι' αυτούς. Οι μισοί θα πάνε στα χριστιανοδημοκρατικά "μαγαζιά" και οι άλλοι μισοί στα σοσιαλδημοκρατικά …Κάτι ανάλογο γινόταν με τους κομμουνιστές, οι οποίοι είχαν πάντα τον ρόλο του "διαφορετικού", τον οποίο σήμερα έχουν πάρει οι λαθρομετανάστες… 

…Απλή "προπαίδεια" είναι αυτή για τους έμπειρους προβοκάτορες των μυστικών υπηρεσιών και των κομμουνιστικών "παραμάγαζων". Πάντα η ύπαρξη "διαφορετικών" μέσα σε μια κοινωνία τη διχάζει και ο κομμουνισμός παρήγαγε συνειδητά "διαφορετικούς" γι' αυτόν τον λόγο …Παρήγαγε τους φασίστες "λαθροπολίτες" τής Democracy, οι οποίοι εκνεύριζαν αλλά και τρόμαζαν τους κοινούς πολίτες. Αυτοί οι "διαφορετικοί" βρίσκονταν σε διαρκή επαφή και συνεννόηση μ' εκείνους, οι οποίοι θα εκμεταλλεύονταν τις συνέπειες της ύπαρξής τους …Οι χριστιανοδημοκράτες να τους "πολεμήσουν" επειδή ήταν "φανατικοί" και οι σοσιαλοδημοκράτες να τους "προστατεύσουν" επειδή ήταν "ευαίσθητοι" …Τα γνωστά χιλιοπαιγμένα "παιχνίδια" της Democracy.

Αυτοί οι "διαφορετικοί" —λόγω κομμουνισμού— άνθρωποι είναι άκρως επικίνδυνοι, γιατί η παραμόρφωσή τους από τον κομμουνιστικό κομματισμό έχει μόνιμο χαρακτήρα. Είναι παραμορφωμένοι σε βαθμό πολιτικής "αναπηρίας" και αυτό δεν ξεπερνιέται ποτέ απ' αυτόν που την έχει υποστεί. Αυτή η μεγάλη αποτελεσματικότητα του κομμουνισμού οφείλεται στο γεγονός ότι μοιάζει με θρησκευτικό "προσηλυτισμό" …Υπόσχεται "σωτηρία" μέσω κονόμας και βολέματος στους "νεοφώτιστους" …Υπόσχεται σίγουρη πρόοδο σε άχρηστους. Τα κομμουνιστικά κόμματα στην πραγματικότητα προκαλούν έναν ιδιόμορφο εξιουδαϊσμό στα μέλη τους …Ιδιόμορφο, 
γιατί ο κομμουνιστής όχι μόνον δρα όπως ο Εβραίος, αλλά συνδέεται και με τα ίδια προτεσταντοσιωνιστικά κέντρα εξουσίας. 

Ο εκπαιδευμένος κομμουνιστής είναι "διαφορετικός" από τον μέσο πολίτη και μοιάζει στη συμπεριφορά με τον Εβραίο …Δεν είναι δηλαδή παράξενο που ακόμα και ως τεμπέλης και άεργος θέλει να ηγηθεί των εργαζομένων. Δεν είναι παράξενο που ακόμα και ως αγράμματος τενεκές θέλει να ηγηθεί των επιστημόνων. Είναι εκπαιδευμένος σαν Εβραίος και αυτό κάνει …Κλέβει, και φωνάζει "…κλέφτης !!" …Λέει ψέματα, κι ορκίζεται ...Μαχαιρώνει, και κλαίει …Φοβάται, κι απειλεί …Οι απόλυτα ειδικοί στο να αυτοθυματοποιούνται, ακόμα κι όταν είναι θύτες …Αυτό κάνουν οι Εβραίοι ως απόλυτα ειδικοί και αυτούς μιμούνται οι κομμουνιστές. Οι άνθρωποι αυτοί τις φυλακίσεις και τα "ολοκαυτώματα" τα έχουν κάνει "μαγαζιά" …Είναι οι απόλυτα ειδικοί στο να κάνουν τους "ήρωες" ακριβώς την ώρα που έχουν προδώσει εκείνους που τους εμπιστεύτηκαν …Οι απόλυτοι χαφιέδες όταν "εξομολογούν" τους συναγωνιστές τους. Αποτέλεσμα εκπαίδευσης είναι όλη αυτή η κατάσταση και όχι κάποιο προσωπικό ελάττωμα.

Με την οργάνωση των κομμουνιστικών κομμάτων και τα "βολέματα" που εξασφάλιζαν μέσα στους κρατικούς μηχανισμούς —χάρη στην πίεση των αγγλοσαξονικών μυστικών υπηρεσιών— ήταν εύκολο οι ιμπεριαλιστές να δημιουργήσουν στρατιές δικών τους χαφιέδων μέσα στα κράτη …Ήταν τα "σκυλιά" τους, που με τη "λύσσα" τους τρομοκρατούσαν τις κοινωνίες και γέμιζαν τις νόμιμες "στάνες" τής Democracy …Τα "σκυλιά" των κομμουνιστικών κομμάτων, που χιμούσαν στην κοινωνία μόνο και μόνο για να τη διχάσουν και να τη μοιράσουν στις νόμιμες "στάνες" των Αγγλοσαξόνων. Χιμούσαν στη μάζα των φτωχών πολιτών τού κάθε κράτους, η οποία αποτελούσε και τον βασικό στόχο των ιδιοκτητών τής Democracy …Στη μάζα, η οποία με την ψήφο της νομιμοποιούσε στην εξουσία τους προδότες, τους οποίους είχαν προεπιλέξει ερήμην των λαών οι Αγγλοσάξονες. Όσοι φτωχοί μισούσαν και φοβούνταν τους κομμουνιστές πήγαιναν στη χριστιανοδημοκρατική "στάνη" και όσοι στοιχειωδώς τους άκουγαν πήγαιναν προς τη σοσιαλοδημοκρατική "στάνη". 


Μόνον τα άγρια εκπαιδευμένα "σκυλιά" παρέμεναν στο "φυλάκιο" των ΚΚ. Με τη χρηματοδότηση των Σιωνιστών και τις "πλάτες" των Προτεσταντών η ιδιότητα του κομμουνιστή έδινε "μισθό" και βόλεμα εξ' αρχής και γι' αυτό προσέλκυσε εξ' αρχής ό,τι χειρότερο και παρασιτικότερο περιφερόταν στην κοινωνία.

Στην κυριολεξία τα κομμουνιστικά κόμματα "ψάρευαν" ό,τι υπήρχε στον "πάτο" της. Στην κυριολεξία ο κομμουνισμός συγκέντρωνε τον "κατιμά" τής κοινωνίας …Όποιον είχε λόγο να μισεί την κοινωνία και τα μέλη της —ειδικά τα επιφανή μέλη της, τα οποία ξεχώριζαν με τα προσωπικά τους ταλέντα—. Αυτόν τον κομπλεξικό και μισαλλόδοξο "κατιμά" συγκέντρωνε πάντα ο κομμουνισμός …Τεμπέληδες, βλάκες, άσχημους, άχρηστους, σακάτηδες, αστοιχείωτους …Όποιους μισούσαν την κοινωνία και έψαχναν τρόπο να "παρακάμψουν" τις διαδικασίες προόδου, οι οποίες προβλέπονταν για τους πολίτες της.
Οι συνωμότες επένδυσαν σ' αυτούς τους αριστερόστροφους φασίστες, τους οποίους οι ίδιοι ισχυροποιούσαν μέσα σε όλα τα κράτη …Κράτη, τα οποία "αρρώσταιναν" εξαιτίας τους και παραδίδονταν στους Αγγλοσάξονες προστάτες τους. Το σύνολο του προτεσταντικού ιμπεριαλισμού στηριζόταν στη "σήψη" που προκαλούσε στην κοινωνία ο κομμουνισμός και τα μολυσματικά στοιχεία που αυτός παρήγαγε και τα οποία σταδιακά κυριαρχούσαν στην κοινωνική λειτουργία, ακόμα κι όταν αυτά "μεταμφιέζονταν" σε μη κομμουνιστές. 

Τα κατά τόπους κομμουνιστικά κόμματα έγιναν οι μεγαλύτερες και πιο επικίνδυνες εστίες "μόλυνσης" των χριστιανικών κοινωνιών …Κανονικά εβραϊκά γκέτο, τα οποία μέχρι και εκπόρνευση απαιτούσαν από τα μέλη τους για τα συμφέροντα του κόμματος …Πραγματικές "πληγές", οι οποίες στην κυριολεξία ξεχείλιζαν μολυσματικό "πύον" μέσα στην κοινωνία …Απόλυτα χρήσιμα, όχι επειδή θα παρήγαγαν τους πολλούς κομμουνιστές, οι οποίοι θα κομμουνιστοποιούσαν την κοινωνία —δεν ήταν αυτός ο ρόλος τους, και δεν τους ενδιέφερε αυτός ο στόχος—, αλλά ρόλος τους ήταν να μπουν στα συστήματα παιδείας και εκπαίδευσης, ώστε να "μολύνουν" την κοινωνία …Να "παράγουν" μόνιμα "διαφορετικούς" για να τη διχάζουν επίσης μόνιμα. Να τη διχάζουν και να τη "μοιράζουν" οργανωμένα και σταθερά στα ιδιόκτητα "μαγαζιά" των κομματαρχών …Στόχος των σκληρών κομμουνιστών ήταν να παράγουν σκληρούς δούλους για όλα τα νόμιμα κόμματα, οι οποίοι θα υπέτασσαν την κοινωνία στα δικά τους αφεντικά …απ' όποιο "πόστο" κι αν κατείχαν.

 Γι' αυτόν τον λόγο —ακόμα και σήμερα—, στην υποτιθέμενη περίοδο του θριάμβου τού καπιταλισμού, διατηρούνται τα κατά τόπους κομμουνιστικά κόμματα με κρατικές χορηγίες …Εντολή των αφεντικών είναι να μην διαλύονται αυτά, ώστε να μην "πέφτει" η παραγωγή "μολυσματικών" στοιχείων.
Εντολή των αφεντικών ήταν να μπει ο συνδικαλισμός στα σχολεία, ώστε η "μόλυνση" να ξεκινήσει από την τρυφερή ηλικία των πολιτών. Να μπορούν οι κομμουνιστές να "σπρώχνουν" ανθρώπους και "αρρώστιες" στα δεκαπενταμελή συμβούλια των μαθητών. Όσο κι αν αυτό το οποίο θα πούμε φαίνεται παράξενο, είναι αληθές: …Το ΚΚΕ το πληρώνουν κάποιοι, όχι για να διεκδικεί την εξουσία, αλλά για να διατηρεί όλες τις παραμέτρους τού σχεδιασμού τους …Σε περιόδους μεγάλης κρίσης —με την ύπαρξή του και μόνον— να "ανασταίνει" τον ναζισμό και στην ήρεμη καθημερινότητα να διατηρεί ζωντανή την ΚΝΕ και την ΠΣΚ…

…Τη βασική "μηχανή", που στόχο έχει να "μολύνει" την κοινωνία στο σύνολό της. Να "μολύνει" την κρατική διοίκηση και την παραγωγική διαδικασία. …Από το δημοτικό σχολείο, που αφορά τους πάντες, μέχρι και το Πανεπιστήμιο, το οποίο αφορά τα μελλοντικά στελέχη. Αυτή είναι η βασική "φάμπρικα" του οργανωμένου εξιουδαϊσμού των μελλοντικών φασιστών. Ζητούμενο είναι η ΚΝΕ να μπορεί να υπάρχει και να λειτουργεί σε καθημερινή βάση. Ζητούμενο ήταν η ΠΣΚ να μολύνει τις νέες γενιές των "μορφωμένων" φτωχών, οι οποίοι θα στελεχώσουν τις κρατικές υπηρεσίες, τα συστημικά κόμματα, τον συνδικαλισμό ή τα εργοστάσια …Να τις εκπαιδεύει στο μίσος τού τεμπέλη και στον τυχοδιωκτισμό τού πρόθυμου δούλου. 

Αυτή πρέπει να υπάρχει, για να παράγει τους "καλύτερους" φασίστες που έχει δει ποτέ η ανθρώπινη ιστορία …Τους πιο άπληστους, αδίστακτους, σκληρούς, ανηλεείς και αξιόπιστους φασίστες που έχει "δει" ποτέ η κοινωνία …Αυτούς, οι οποίοι μετά την "εκπαίδευσή" τους στην ΠΣΚ και στα Πανεπιστήμια θα διασκορπιστούν σε όλα τα "μήκη" και "πλάτη" τής κοινωνικής, πολιτικής και οικονομικής ζωής και θα "σαρώσουν" τα πάντα μέσα στην Democracy. Αυτοί οι αριστερόστροφοι "φασίστες" ήταν η απόλυτη δύναμη του προτεσταντικού ιμπεριαλισμού και βέβαια το κρυφό "κλειδί" τού ιμπεριαλισμού τους.

Ας μελετήσει κάποιος την περίπτωση Τσίπρα. Από δεκαπέντε χρονών είναι μπλεγμένος σε συνωμοσίες μυστικών υπηρεσιών και συμφωνίες "προώθησης". Στην ηλικία που οι μορφωμένοι συνομήλικοί του είναι ευτυχείς που πιάνουν την πρώτη τους δουλειά, αυτός είχε "διοριστεί" —πρωτοφανές στα ελληνικά πολιτικά χρονικά— αρχηγός κόμματος της Βουλής. Μπορεί κάποιος να φανταστεί έναν οποιονδήποτε σαραντάχρονο άνθρωπο να γίνεται Πρωθυπουργός της κρίσης και των Μνημονίων, χωρίς να έχει θητεύσει στο χαφιεδομάγαζο της ΚΝΕ; Ποιος κοινός άνθρωπος θα μπορούσε να πει τα ψέματα που έχει πει ο Τσίπρας τη στιγμή που είναι φανερό πλέον ότι έχει συνωμοτήσει με τους ιμπεριαλιστές; …ΚΑΝΕΝΑΣ …Κωλοπετσωμένος σαραντάχρονος να δρα με την κυνικότητα ενός υπέργηρου Μητσοτάκη δεν είναι φυσιολογικός …Μόνον εκπαιδευμένος Κνίτης μπορεί να το κάνει αυτό …Μία φορά Κνίτης, για πάντα χαφιές…!!


Αριστερόστροφοι και δεξιόστροφοι φασίστες
…Η μεταξύ τους "μάχη".

Από τη στιγμή που οι Προτεστάντες αποφάσισαν να "μολύνουν" όλες τις κοινωνίες των αντιπάλων τους, ευνόητο είναι ότι η "μάχη" τους θα δινόταν σε όλα τα μήκη και τα πλάτη τής κοινωνίας. Απέναντι στον φασισμό των ηγετών, οι οποίοι διατηρούσαν την κοινωνία στο επιθυμητό επίπεδο του τοπικού χριστιανικού δόγματος, θα έπρεπε να βάλουν τον φασισμό των δικών τους δούλων, οι οποίοι θα είχαν τον αντίθετο στόχο …Τον στόχο να διχάσουν την κοινωνία για να την κάνουν εκμεταλλεύσιμη από τα αφεντικά …Να την "κόψουν", όπως κόβεται το "γάλα" και να παραδώσουν τα "υποπροϊόντα" του στα αφεντικά τους.

Ήταν δηλαδή δεδομένο το ότι θα γινόταν μάχη μέσα στο εσωτερικό τής κάθε κοινωνίας …Από τη μία πλευρά οι παλιοί φασίστες των βασικών χριστιανικών δομών και από την άλλη οι δήθεν "επαναστάτες" …και εξίσου φασίστες …Από τη μία οι δούλοι τής εκκλησίας και των ηγετών τής προτιμήσεώς της και από την άλλη οι δούλοι των Προτεσταντών, οι οποίοι απλά θα "κρύβονταν" πίσω από μια δήθεν ιδεολογική κομμουνιστική "βιτρίνα" …Από τη μία οι φασίστες της "χριστιανοδημοκρατίας" και από την άλλη οι φασίστες της "σοσιαλοδημοκρατίας" …Οι δεξιόστροφοι φασίστες και οι αριστερόστροφοι φασίστες. Μία μάχη, η οποία για τους έμπειρους Σιωνιστές και τους Αγγλοσάξονες συνωμότες ήταν εξ αρχής κερδισμένη.

Εκ του αποτελέσματος βλέπουμε ότι αυτό επιβεβαιώνεται. Τι είναι όμως αυτό, το οποίο κάνει εκ των προτέρων βέβαιη την ολοκληρωτική επικράτηση των αριστερόστροφων φασιστών; ...Των φασιστών εκείνων, τους οποίους "παράγει" το αριστερό άκρο τού κομμουνισμού; Ακόμα και σήμερα, στην υπερκαπιταλιστική Νέα Τάξη, η υπεροχή των "πρώην" κομμουνιστών είναι απόλυτη. Όλοι οι ηγέτες των χρήσιμων για τους Σιωνιστές και τους Προτεστάντες κρατών είναι πρώην σταλινικοί κομμουνιστές και όλα τα στελέχη όλων των μηχανισμών είναι "ομοϊδεάτες" τους. Όλοι τους, δηλαδή, πρώτα κάθισαν στα "κομμουνιστικά" θρανία και μετά έγιναν ειδικοί και λάτρεις τού καπιταλισμού. Πώς αυτοί οι άνθρωποι με ελάχιστα μέσα κατόρθωσαν και επιβλήθηκαν σε όλους τους χώρους; Πώς είναι δυνατόν να είναι σχεδόν αποκλειστικά κομμουνιστικής "παιδείας" οι άνθρωποι-"κλειδιά", οι οποίοι ελέγχουν σε απόλυτο βαθμό τις χριστιανικές κοινωνίες όλων των δογμάτων;

Το χαρακτηριστικό που τους δίνει την τεράστια υπεροχή τους, είναι το διαφορετικό εκείνο "ελατήριο", το οποίο τους κινεί σε σχέση με τους ανταγωνιστές τους …Το διαφορετικό "κίνητρο" στη ζωή τους. Αυτό το κίνητρο είναι το "μίσος" …Το μίσος είναι αυτό που τους δημιουργεί …Σε αυτό διαφέρουν από τους αντίστοιχους δεξιόστροφους φασίστες, τους οποίους τούς "κινεί" η έννοια της "αγάπης". Προσοχή εδώ, για να μην υπάρξει παρεξήγηση ...Η λανθασμένη αντίληψη της έννοιας της "αγάπης" είναι το ίδιο κακή με το "μίσος", αλλά είναι διαφορετικό πράγμα. Το ότι αγαπάς, για παράδειγμα, τη θρησκεία σου, δεν σε κάνει αυτόματα καλό άνθρωπο όταν θέλεις να σκοτώσεις όλους τους άλλους. Το ότι αγαπάς την πατρίδα σου, δεν σε κάνει αυτόματα καλό άνθρωπο όταν θέλεις να αφαιρέσεις τις πατρίδες απ' όλους τους άλλους …Είσαι εξίσου φασίστας, είτε αγαπάς κάτι με λάθος τρόπο είτε μισείς κάτι άλλο. Η αγάπη, δηλαδή, ως κίνητρο, δεν σε κάνει λιγότερο φασίστα από τους άλλους …Ιδιόμορφο σε κάνει, και όχι διαφορετικό.

Αυτοί λοιπόν οι ιδιόμορφοι δεξιόστροφοι φασίστες έχασαν ολοκληρωτικά τη μάχη από τους αριστερόστροφους φασίστες. Γιατί; …Γιατί έχουν μια θανάσιμη αδυναμία …Την "αγάπη" τους. Έχουν το μειονέκτημα του θηρίου εκείνου, του οποίου τη φωλιά γνωρίζεις και μπορείς ανά πάσα στιγμή είτε να το καθηλώσεις στη φωλιά του —αναγκάζοντας το να την προστατεύει— είτε να του κάνεις ζημιά, εκμεταλλευόμενος την απουσία του. Τι σημαίνει πρακτικά αυτό στην περίπτωσή μας; …Ότι τον δεξιόστροφο φασίστα όσο εύκολα τον εκμεταλλεύεται η νόμιμη εξουσία άλλο τόσο εύκολα τον εκμεταλλεύονται και οι σφετεριστές τής εξουσίας. Όσο εύκολα τον εκμεταλλεύονται οι "προστάτες" του, άλλο τόσο εύκολα τον εκμεταλλεύονται και οι εχθροί του. Τον δεξιόστροφο φασίστα μπορείς να τον εκμεταλλεύεσαι επ' άπειρον με όλους τους τρόπους. Είτε φτωχός είτε πλούσιος, είναι το ίδιο εκμεταλλεύσιμος. Μπορείς —όποτε θέλεις— να τον εκμεταλλεύεσαι και —όποτε θέλεις— να τον αναγκάζεις να αντιδράσει, για να τον "κοπανίσεις".

Μπορείς, ως εργοδότης, να αδικείς έναν δεξιόστροφο θρησκόληπτο εργαζόμενο και αυτός να μην αντιδρά ΠΟΤΕ ως εργαζόμενος, αν πιστεύει πως είσαι καλός χριστιανός. Μπορείς, ως εργοδότης, να αδικείς έναν δεξιόστροφο εθνικιστή εργαζόμενο και αυτός να μην αντιδρά ΠΟΤΕ, αν εσύ έχεις φήμη "πατριώτη". Φτιάξε μερικά καμπαναριά και δώσε μερικές στολές στον στρατό και οι "δεξιόστροφοι" εργαζόμενοί σου δεν θα αντιδράσουν ποτέ στην εκμετάλλευση, ακόμα κι αν τους μαστιγώνεις. Αιώνες μπορείς να βαστάς τέτοιους ανθρώπους —όπως γινόταν και στον Μεσαίωνα—, χωρίς αυτοί ποτέ να επαναστατήσουν. Πάντα θα θεωρούν την αδικία σαν μια μικρή "θυσία" για την υπερπολύτιμη αγάπη τους …Μια θυσία, η οποία θα δώσει τη δύναμη στους εκμεταλλευτές τους να προστατεύσουν την αγάπη τους. 

Όμως, τα ίδια συμβαίνουν ακόμα κι όταν τους βρίσκεις "απέναντι". Αν —για λόγους σφετερισμού τής νόμιμης εξουσίας— θέλεις να τους στρέψεις εναντίον κάποιων δικών σου εχθρών, εύκολο είναι. Ακόμα κι αν το αφεντικό τους είναι το καλύτερο του κόσμου και τους ευνοεί ως εργαζόμενους, αυτοί θα κινηθούν εναντίον του αν είναι θρησκόληπτοι και τους πείσεις πως είναι αμαρτωλός ή ακόμα χειρότερα πως είναι άθεος. Ακόμα κι αν τους ευνοεί ως εργαζόμενους, αυτοί θα ξεσηκωθούν αν είναι εθνικιστές και τους πείσεις πως είναι προδότης τού έθνους. Πάντα δηλαδή είναι έτοιμοι να κάνουν μια θυσία, ανεξαρτήτως προς ποια "κατεύθυνση" γίνεται αυτή και χωρίς πάντα να γνωρίζουν ποιος τους εκμεταλλεύεται. 

Όταν όλα αυτά τα "μειονεκτήματα" τα γνωρίζουν οι "απέναντι", ευνόητο είναι πως διαρκώς θα σε εξασθενούν μέχρι να σε γονατίσουν …Πόσο μάλλον όταν αυτοί οι "απέναντι" είναι οι πονηροί Σιωνιστές, οι οποίοι διατηρούν κοινότητες σε όλα τα κράτη και αντλούν πληροφορίες όλων των επιπέδων, αν σκεφτεί κάποιος ότι κινούνται στο κοινωνικό "περιθώριο". Οι Προτεστάντες, δηλαδή, γνωρίζοντας πώς λειτουργεί το σύστημα και έχοντας τη συνεργασία των Εβραίων, μπορούσαν να του δημιουργούν πρόβλημα, γιατί μπορούσαν να το "χτυπάνε" στην "καρδιά" του …Γνώριζαν σε κάθε κράτος ποιους να "χτυπάνε" και με ποιους τρόπους.
Μπορούσαν να χτυπάνε τους ανεπιθύμητους εξουσιαστές, ακόμα κι αν αυτοί ήταν οι καλύτεροι άνθρωποι ή εργοδότες τού κόσμου. Γιατί; …Γιατί μπορούσαν να τους εμφανίζουν στους φτωχούς και στους αγράμματους με τον τρόπο εκείνον, ο οποίος ακύρωνε τη μέχρι τότε πολιτική τού κοινωνικού κατευνασμού, που επέβαλαν τα τοπικά θρησκευτικά δόγματα ή οι τοπικές εξουσίες …Έβαζες έναν αριστερόστροφο φασίστα μέσα στον κόσμο κι αυτός άρχιζε τις προβοκάτσιες …"Άθεος" ο εξουσιαστής ή ο εργοδότης όταν ο ακροατής είναι θρησκόληπτος εργαζόμενος …"Προδότης" ο εξουσιαστής ή ο εργοδότης όταν ο ακροατής είναι εθνικιστής εργαζόμενος. Αν μάλιστα έχεις και πληροφόρηση από τον Εβραίο νταβατζή τού γκέτο, τότε η κατάσταση γίνεται ακόμα "καλύτερη".

Αυτό είναι το συντριπτικό πλεονέκτημα του αριστερόστροφου φασίστα. Γνωρίζει τις αδυναμίες των αντιπάλων του και δεν έχει τέτοιες αδυναμίες ο ίδιος …Δεν έχει "φωλιά", που να την "αγαπάει" και να λειτουργεί ως "παγίδα" για τον ίδιο …Δεν έχει καν "φωλιά" ...Ούτε στο περίπου δεν έχει "φωλιά" …Ακόμα και στη "φωλιά" που γεννήθηκε μπορεί ν' "αποπατήσει" και να φύγει. Εκτός από τον εαυτό του δεν αγαπάει κανέναν άλλο. Ακόμα και τα αφεντικά του τα "αλλάζει" με "μέτρο" το πόσο αυτά τον εξυπηρετούν. Ως εκ τούτου μισεί τους άλλους με κάποια κριτήρια συγκεκριμένα. Μισεί αυτούς, οι οποίοι έχουν ό,τι θα ήθελε ο εαυτός του να έχει, για να είναι ικανοποιημένος …Μισεί τους πλούσιους και όχι τον πλούτο, τον οποίο τον επιθυμεί για τον εαυτό του …Μισεί τον άριστο και όχι την κοινωνική διάκριση, την οποία την επιθυμεί για τον εαυτό του …Μισεί αυτούς, οι οποίοι κατέχουν εκείνο που επιθυμεί ο ίδιος και μισεί αυτούς, οι οποίοι διεκδικούν εκείνα που έχει στην κατοχή του.

Είναι φανατικός κομμουνιστής όταν ο κομμουνισμός τού δίνει τη δυνατότητα να ισχυροποιηθεί και γίνεται ο χειρότερος αντικομμουνιστής εάν διαπιστώσει ότι κι εκεί έχει "ψωμί". Δεν μπορείς να τον ανταγωνιστείς αυτόν τον άνθρωπο. Αν μπεις στον "δρόμο" του, θα σε νικήσει. Μπορεί να γίνει ό,τι τον βολεύει, απλά για να σε νικήσει. Ακόμα και η πιο επικίνδυνη "κόμπρα" να είσαι, αυτός θα γίνει μια πονηρή "μαγκούστα". Αν είσαι θρησκόληπτος, θα γίνει "προοδευτικός" άθεος, ώστε να σου δημιουργήσει εχθρούς και να μπει επικεφαλής τους. Αν είσαι άθεος, για τον ίδιο λόγο θα γίνει θρησκόληπτος. Θα γίνει πατριώτης, αν τον συμφέρει …και μπορεί να γίνει και προδότης αν τον συμφέρει περισσότερο …Θα γίνει ό,τι χρειάζεται, για να πετύχει τον στόχο του.

Αυτή η διαφορά είναι το συντριπτικό του πλεονέκτημα. Δεν αγαπάει κάτι συγκεκριμένο, ώστε να περιστρέφεται γύρω από έναν συγκεκριμένο "άξονα". Ο δεξιόστροφος φασίστας "γαντζώνεται" άθελά του απ' αυτό που αγαπάει —και το οποίο είναι γνωστό στους εχθρούς του— και αυτό τον καθιστά ευάλωτο. Αντίθετα, ο αριστερόστροφος φασίστας "γαντζώνει" ο ίδιος συνειδητά ό,τι μισεί …που μπορεί να είναι οτιδήποτε και ν' αλλάξει με οτιδήποτε. Γίνεται "ζευγάρι" με τον στόχο του …Τον όποιο στόχο του. Δεν έχει κανέναν ενδοιασμό, γιατί δεν θεωρεί ότι προδίδει κάτι. Δεν έχει σταθερό ηθικό κώδικα, ώστε να τον περιορίζει, αλλά και να λειτουργεί "ενημερωτικά" για τον περίγυρο των εχθρών και αντιπάλων. Έχει έναν περιστασιακό κώδικα "κομμένο και ραμμένο" στα δικά του "μέτρα". Υπηρετεί τον εαυτό του και αυτό τον κάνει χαρούμενο …Φανατικός κομμουνιστής για όσο διάστημα είναι άφραγκος και, αν τα "κονομήσει", θα γίνει ένας αντικομμουνιστής, που πιο σκληρός δεν έχει υπάρξει. Κομμουνιστής ήταν ο Μουσολίνι πριν γίνει ο "γενάρχης" των δεξιόστροφων φασιστών.

Με την οργανωμένη "παραγωγή" αυτών των ανθρώπων σύντομα οι Προτεστάντες άλωσαν όλες τις χριστιανικές κοινωνίες. Εκεί ήταν που "κοιμήθηκε" η κεντρική εξουσία των χριστιανικών δογμάτων …Δεν κατάλαβαν τι έκαναν οι Προτεστάντες και ποιος ήταν ο λόγος που στήριζαν και χρηματοδοτούσαν τα τοπικά κομμουνιστικά κόμματα. Τα κόμματα εκείνα δεν είχαν στόχο την εξουσία. Τα κόμματα εκείνα είχαν στόχο "εκπαιδευτικό" …Είχαν στόχο να "αρρωστήσουν" την κοινωνία …Είχαν στόχο να ανασύρουν και να αναδείξουν ό,τι "σαβούρα" υπήρχε στον κοινωνικό "πάτο" …Είχαν ως στόχο να "παράγουν" τα άτομα εκείνα, τα οποία επί αιώνες οι ηγεσίες των δογμάτων δεν ήθελαν να παράγονται και τα τιμωρούσαν εν τη γενέσει τους. Αυτά τα κόμματα και οι μηχανισμοί τους ήταν τα "δίκτυα" των Προτεσταντών στο κοινωνικό περιθώριο των κοινωνιών. Μέσα από εκείνα τα θολά "νερά" έβρισκαν ανθρώπους …Αγράμματους κομπλεξικούς, οι οποίοι μισούσαν τους πάντες και ήταν έτοιμοι να κάνουν τα πάντα για να πετύχουν την κοινωνική και οικονομική τους άνοδο. Εκεί "συναντιόταν" σε κάθε κοινωνία οι πιο κομπλεξικοί και αδύναμοί της με τους Εβραίους "ειδικούς".

Αυτοί λοιπόν οι τεχνητά δημιουργημένοι αριστερόστροφοι φασίστες μοιάζουν με τα αφεντικά τους και γι' αυτό είναι απροβλημάτιστη η μεταξύ τους συνεργασία. Δεν έχουν "κολλήματα" πίστης ή αγάπης ή αφοσίωσης. Φροντίζουν να έχουν κοινά συμφέροντα με τα "αφεντικά" απέναντι σ' αυτούς που μισούν και οι οποίοι συνήθως είναι εκείνοι, οι οποίοι κατέχουν αυτά που οι ίδιοι επιθυμούν. Μοιάζουν με τους Προτεστάντες στη νοοτροπία, εφόσον και ο προτεσταντισμός από το μίσος έχει παραχθεί ...Το μίσος των Προτεσταντών απέναντι στην "πετυχημένη" Ρώμη και όχι την επιπλέον δική τους αγάπη προς τον Θεό. Μοιάζουν και με τους Σιωνιστές στη νοοτροπία, εφόσον και ο σιωνισμός από το μίσος προς τον χριστιανισμό έχει παραχθεί. Όσο πιο αποτυχημένος κάποιος, τόσο πιο πολλές πιθανότητες έχει να καταλήξει στα "δίχτυα" τους, εφόσον θέλει να "επιτύχει" …Εκεί υπερέχουν. Γιατί; …Γιατί δεν έχουν "φωλιά" …δεν έχουν αυτού του είδους σημείο αδυναμίας.

 Αυτοί είναι οι πιο αδίστακτοι υπηρέτες τής εξουσίας. Λατρεύουν την εξουσία ως λειτουργία και βέβαια λατρεύουν τους ισχυρούς τής εξουσίας —οι οποίοι έχουν ανάγκη τις υπηρεσίες τους— …Τους όποιους ισχυρούς …Δεν έχουν προτιμήσεις. Αυτοί είναι οι μεγαλύτεροι και καλύτεροι σύμμαχοι της εξουσίας …Αυτοί, οι οποίοι θα αντισταθούν σε οποιαδήποτε αλλαγή θίγει την εξουσία και άρα και τις δικές τους φιλοδοξίες …Αυτοί, οι οποίοι θα πολεμήσουν τον οποιονδήποτε φορέα νέας γνώσης ή ακόμα και λύσης των ανθρωπίνων προβλημάτων …Αυτοί, οι οποίοι πρώτοι θα τον εντοπίσουν, θα τον ζηλέψουν, θα τον μισήσουν και θα τον πολεμήσουν…
…Οργανωμένες "αγέλες" σκύλων, οι οποίες θα επιτεθούν μαζικά σε όποιον στέκεται εμπόδιο στις φιλοδοξίες τους …Σε όποιον στέκεται ανάμεσα στους ίδιους και σε αυτό το οποίο θεωρούν λεία τους. Δεν υπάρχει τομέας κοινωνικός, πολιτικός, συνδικαλιστικός, επιστημονικός, αθλητικός ή πολιτιστικός, που να μην μεταφέρουν την ιδεολογική τους "παθογένεια", μετατρέποντας τα πάντα σε προβλήματα της "εξειδίκευσής" τους και κατ' επέκταση σε εξουσία. Δεν υπάρχει χώρος που να μην τον έχουν "αλώσει" και να μην έχουν προσπαθήσει να τον φέρουν στα "μέτρα" τους. Δεν υπάρχει χώρος που να μην προσπάθησαν με τη λογική τής συμμορίας να εξουδετερώσουν τους άριστούς του …Από κοινού, με αλληλοβοήθειες και κάνοντας τις πιο απίθανες και ανίερες συμμαχίες.

 Αντιλαμβανόμαστε λοιπόν πως όλοι αυτοί από τη φύση τους μισούν τον ελληνισμό …Μισούν τον ελληνισμό και ό,τι αυτός αντιπροσωπεύει …Μισούν το φως του, την αλήθεια του, την ανιδιοτέλειά του, την ατομικότητά του και βέβαια την τάση του για δωρεά και αφύπνιση των ανθρώπων …Μισούν τη δόξα και την τιμή που του έχουν αποδώσει οι λαοί και θέλουν να την "υπεξαιρέσουν", για να την προσθέσουν στον δικό τους συλλογικό "λογαριασμό". Ήθελαν οι ίδιοι, σαν "λαός" που γεννήθηκε υποτίθεται με τον ίδιο τρόπο —και άρα μέσω της γνώσης—, να πάρουν την ελληνική θέση στην καρδιά τής ανθρωπότητας. Έχοντας ταυτίσει τα συμφέροντά τους με την πολιτική "μόλυνση" των κοινωνιών, μισούν ό,τι μπορεί να τους βγάλει από το "παιχνίδι" των κερδών …Μισούν ό,τι μπορεί να εξουδετερώσει τον χρυσοφόρο μαρξισμό, και ο ελληνισμός είναι ένας από τους πιο ισχυρούς εχθρούς του …Ένας εχθρός, τον οποίο λατρεύουν να μισούν …ΜΙΣΟΣ και τίποτε άλλο ...Δηλητηριασμένοι από το ΜΙΣΟΣ μέχρι το "μεδούλι". 

Δεν είναι τυχαίο που ο χειρότερος διώκτης του ελληνισμού της Κάτω Ιταλίας ήταν ο Μουσολίνι …Ένα "σκουπίδι" τού κομμουνισμού, ο οποίος ήταν καθαρά πράκτορας των Βρετανών με βάση τα επίσημα στοιχεία που έχουν πλέον αποκαλυφθεί …Ένα κομμουνιστικό "σκυλί", που, εξαιτίας των προτεσταντικών συμφερόντων, "μετακινήθηκε" στον "φασισμό" και έγινε ο "πατέρας" τού φασισμού ...Αυτός ήταν ο μεγαλύτερος διώκτης τού ελληνισμού τής Magna Grecia. Επιτέθηκε με λύσσα σε έναν ελληνισμό αιώνων στην ιταλική χερσόνησο. Επιτέθηκε με λύσσα σε μια γλώσσα, η οποία μιλιόταν για χιλιάδες χρόνια στην περιοχή. Μιλάμε για την πιο ύποπτη, "βουβή" και ατιμώρητη πράξη εθνοκάθαρσης στην ιστορία τής Δυτικής Ευρώπης. 

Αυτές ήταν οι εντολές που είχε λάβει από τους Προτεστάντες και τους Σιωνιστές ο κομμουνιστικός "σκύλος" και αυτές εκτέλεσε …Τις εκτέλεσε σε βαθμό παράνοιας, που έφτασε στο σημείο να επιτεθεί και στην ίδια την Ελλάδα. Όπου υπάρχει ελληνική καταστροφή τον τελευταίο αιώνα, υπάρχει κομμουνιστική παρέμβαση …Την καταστροφή του ελληνισμού τού τουρκικού Πόντου τη μεθόδευσαν οι κομμουνιστές τής Ρωσίας πολύ πριν τη διανοηθεί ο Κεμάλ …Τον ελληνισμό του ρωσικού Πόντου τον "ξήλωσαν" οι ίδιοι κομμουνιστές και τον έστειλαν νύχτα στο Καζακστάν …Οι κομμουνιστές πρόγονοι του κομμουνιστή Πούτιν, τον οποίο σήμερα κάποιοι φαντάζονται σαν "σωτήρα" τής Ελλάδας.

Εννοείται βέβαια ότι οι χειρότεροι κομμουνιστές ως άνθρωποι είναι οι Έλληνες κομμουνιστές, γιατί ο μισελληνισμός τους είναι ταυτόχρονα και προδοσία των προγόνων τους. Όταν, για παράδειγμα, θεωρούμε τον Ιταλό Μουσολίνι σκουπίδι, επειδή επιτέθηκε στον ελληνισμό με στόχο να τον πλήξει, προκειμένου να εξυπηρετήσει τα αφεντικά του και την "ιδεολογία" του, αντιλαμβανόμαστε πόσο σκουπίδια είναι οι Έλληνες κομμουνιστές, οι οποίοι λειτούργησαν με έναν ανάλογο ανθελληνικό τρόπο. Αυτοί, οι οποίοι προκάλεσαν έναν ολόκληρο Εμφύλιο μόνο και μόνο για να "ματώσουν" τον ελληνισμό, εφόσον αυτές τις εντολές είχαν. Για κανέναν άλλο λόγο δεν έγινε ο Εμφύλιος. Ο κόσμος είχε "μοιραστεί" μεταξύ Στάλιν και Προτεσταντών και δεν είχε κανένας κανέναν λόγο να θέλει να ανατρέψει αυτήν τη συμφωνία. 

Όταν τα ελληνικά "δουλικά" τού Στάλιν έκαναν έναν Εμφύλιο, ευνόητο είναι ότι ο στόχος τους δεν ήταν ο προφανής. Με πρόφαση την "επανάσταση" τσάκισαν τον ελληνικό λαό και τον έστειλαν δεκαετίες πίσω από τους υπόλοιπους Ευρωπαίους, γιατί αυτό εξυπηρετούσε τους Προτεστάντες και τους Σιωνιστές. Εκείνα τα δουλικά τού Στάλιν έκαναν ενσυνείδητα το μεγαλύτερο κακό στον ελληνισμό …Με ευχαρίστηση και όχι από "αγγαρεία". Ο ίδιος ο Γκρουέφσκι, ο οποίος επί χρόνια προσπαθεί να κάνει κακό στον ελληνισμό, χτυπώντας τον στην "καρδιά" του, είναι ένα σκουπίδι που είναι γόνος εκείνων των "Ελλήνων" κομμουνιστών.  Μέρα και νύχτα μηχανεύεται τρόπους να κάνει κακό στον ελληνισμό σαν λυσσασμένο "σκυλί".

 Αυτοί ήταν οι μεγαλύτεροι προδότες στην ιστορία τού ελληνισμού και ήταν οι κομμουνιστές. Δεν πρέπει βέβαια να ξεχνάμε και τον πιο διάσημο "ήρωα" των Ελλήνων κομμουνιστών και τη συμπεριφορά του απέναντι στα ελληνικά "σύμβολα" …Τον Γλέζο, ο οποίος πήγε και προσκύνησε με θρησκευτική ευλάβεια στον "βόθρο" τού κομμουνιστή Χότζα και είναι ο ίδιος που έκανε "εκστρατεία" για να μην τοποθετηθεί μνημείο για τον Μέγα Αλέξανδρο στο νησί του.
Ακόμα και η αθεΐα τους προέρχεται από το μίσος τους και δεν είναι σε καμία περίπτωση "προϊόν" θεολογικής αναζήτησης, υπαρξιακής ανησυχίας ή απλά μιας πολιτικής διαφωνίας. Άλλωστε τι είδους ανησυχίες και αναζητήσεις να κάνουν οι κομμουνιστές, οι οποίοι στη συντριπτική τους πλειοψηφία ήταν τραγικά αγράμματοι και αστοιχείωτοι; Για όλους αυτούς τους οπορτουνιστές είναι αδιάφορο αν υπάρχει ή δεν υπάρχει ο Θεός, αλλά τους ενδιαφέρουν τα παλάτια, οι εξουσίες και τα πλούτη, τα οποία αποδίδονται σ' Αυτόν. Η κραυγαλέα αθεΐα τους είναι φυσική, εφόσον "ψάχνουν" αιτία να συγκρουστούν με αυτούς τους οποίους μισούν και τους αντιλαμβάνονται σαν ανταγωνιστές και πιθανή "λεία" τους …και ξεκινά από το μίσος απέναντι στους ιερείς, οι οποίοι απολαμβάνουν παλάτια, λιμουζίνες και υπηρέτες. 

Αντιλαμβανόμενοι τους εαυτούς τους σαν "σωτήρες"-αντιπρόσωπους του αφεντικού τους, μισούν εκείνους οι οποίοι κάνουν περίπου τα ίδια στο όνομα κάποιου άλλου αφεντικού …Μισούν τους "συναδέλφους" τους, που το "αφεντικό" τους τούς προσφέρει πιο πολλά απ' αυτά που απολαμβάνουν οι ίδιοι εξαιτίας των δικών τους αφεντικών …Μισούν τους διαχειριστές εκείνους, οι οποίοι με προσόντα ανάλογα των δικών τους απολαμβάνουν "μεγαλεία" και πλούτη. Απλά —κατά την πάγια τακτική τους— όλα αυτά τα "ντύνουν" με ψευδοϊδεολογικά και ανθρωπιστικού τύπου "πασαλείμματα" …"Για το "καλό" του κόσμου και της κοινωνικής τους τάξης", όπως θα έλεγε και ο σύγχρονος Καϊάφας …Για το "καλό" των άλλων και το "καλύτερο" δικό τους.







Η "μέγγενη" του κοκκινόμαυρου φασισμού...
…Δεν Έτυχε, Πέτυχε !!

Αυτή η συνεχής "παραγωγή" χαφιέδων από το κομμουνιστικό κόμμα έχει μια τεράστια πολιτική "αγορά", η οποία έχει τεράστιες "ανάγκες" και απορροφά τα πάντα. Δεν υπάρχει πολιτικός χώρος που να μην έχει την ανάγκη τόσο καλά εκπαιδευμένων χαφιέδων. Μιλάμε για κανονικό "ακροβολισμό" …Παντού μυστικοσύμβουλοι των ΠΑΝΤΩΝ, έμπειροι στις συνομωσίες και στους χαφιεδισμούς. Από τον Ρουσόπουλο του δεξιού Καραμανλή και τον Λαζαρίδη τού δεξιού Σαμαρά μέχρι τον Πανταγιά τού σοσιαλιστή Σημίτη ή τον Λοβέρδο τού σοσιαλιστή Παπανδρέου και όλη τη "σαβούρα" αριστερότερα, όλοι είναι εκπαιδευμένοι Κνίτες. Από τη Δαμανάκη, τον Τατούλη και τον Κύρτσο, όπως κι αν παρουσιάζονται, ό,τι κι αν υποτίθεται πως "πρεσβεύουν", ένα είναι το κοινό τους χαρακτηριστικό …η εκπαίδευση στην ΚΝΕ. 

Μιλάμε για κανονική πολιτική "πανούκλα", που εξαπλώνεται με ταχείς ρυθμούς στο "σώμα" τής κοινωνίας. Έχουν αλώσει τα πάντα. Μέχρι και το Άγιο Όρος έχει "προσβάλει" αυτή η "πανούκλα", αν σκεφτεί κάποιος ότι ο βασικός πρωταγωνιστής τού σκανδάλου τού Βατοπεδίου ήταν ένας Κνίτης, που παριστάνει τον "μοναχό" με το όνομα Αρσένιος. Ακόμα και το αντίθετο άκρο τού αριστερού φασισμού έχει ανάγκη τα καλά εκπαιδευμένα "σκυλιά" τού κομμουνισμού. 

Στην πραγματικότητα οι "καλύτεροι" ναζιστές τής ιστορίας ήταν όλοι τους καλά εκπαιδευμένοι πρώην κομμουνιστές.
Ο κομμουνιστής Μουσολίνι, δηλαδή, δεν ήταν ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που "μετακινήθηκε" στο άλλο άκρο, γινόμενος ένας δολοφόνος …Ίδια περίπτωση είναι και ο κομμουνιστής δολοφόνος Ρουπακιάς, ο οποίος σκότωσε άνθρωπο στο όνομα της Χρυσής Αυγής. Ο "σταρ" της Χρυσής Αυγής Κασιδιάρης είναι καθαρά δημιούργημα της κομμουνίστριας Κανέλλη …Με την παλιά "συνταγή" που γέννησε τον Χίτλερ η Λούξεμπουργκ …Η "συνταγή" που καπελώνει τους πάντες και "καταπίνει" όλους τους αντιπάλους των Προτεσταντών και των Σιωνιστών.

Αυτή η "συνταγή" είναι και η μεγαλύτερη προσφορά τού κομμουνισμού στους ιδιοκτήτες του. Είναι η δυνατότητα που τους δίνει να μετατρέπουν κατά βούληση την Democracy σε μια "κρεατομηχανή", η οποία "αλέθει" στην κυριολεξία τους λαούς. Κάθε φορά που ένας λαός, ωθούμενος στα όρια, πάει να "ξεφύγει" από τον έλεγχο των "αφεντικών", η "κρεατομηχανή" αρχίζει και "αλέθει" ανθρώπινες υπάρξεις. Κάθε φορά που ο κόσμος έτεινε να φύγει από τις νόμιμες "στάνες", ξεκινούσε η δολοφονική "μηχανή" τού σχεδιασμού. Πώς γίνεται αυτό; …Απέναντι στην προβοκατόρισσα Λούξεμπουργκ "στήνεται" ένας τρελός Χίτλερ …Απέναντι από τον δωσίλογο Παπανδρέου "στήνεται" ένας τρελός Ζαχαριάδης …Απέναντι στην προβοκατόρισσα Κανέλλη "στήνεται" ένας τρελός Κασιδιάρης. Πάντα κάποιος θα "προκαλέσει" και πάντα θα υπάρχει εκείνος, ο οποίος έχει συνεννοηθεί να αντιδράσει, για να την "πατήσουν" όλοι οι υπόλοιποι. Η κομμουνίστρια Κανέλλη δημιούργησε τον "σταρ" τής Χρυσής Αυγής και η δεξιά Παναγιωταρέα δημιούργησε τον "σταρ" τού ΣΥΡΙΖΑ…
…Μιλάμε για "τυφλοσούρτη". Το φασιστικό άκρο τού κομμουνισμού στήνει "παράσταση" σύγκρουσης με το επίσης φασιστικό άκρο τού ναζισμού. Κομμουνισμός και ναζισμός, ως ένοπλα μέρη τού παρακράτους, μπλέκουν τον λαό σε μια εμφυλιοπολεμική σύγκρουση, η οποία τον καθηλώνει στην αδυναμία. Αυτό είναι το μόνιμο κόλπο των προβοκατόρων. Κομουνισμός και ναζισμός είναι οι δύο όψεις τού ίδιου νομίσματος, το οποίο ανήκει στους ίδιους ιδιοκτήτες. Αυτή ήταν βέβαια και η "επένδυσή" τους. Η συμμορία τής Wall Street δεν χρηματοδοτούσε μόνον τα σκουπίδια τού κομμουνισμού, αλλά και τα σκουπίδια τού ναζισμού …Ίδιους χρηματοδότες είχαν τόσο ο Μαρξ όσο και ο Χίτλερ …Στα ίδια αφεντικά έδιναν αναφορά τόσο ο Χίτλερ όσο και η Λούξεμπουργκ…
…Συγκοινωνούντα "δοχεία", δηλαδή, είναι ο κομμουνισμός με τον ναζισμό …"Δοχεία" κενά περιεχομένου, εφόσον υπάρχουν απλά και μόνον γιατί "επενδύουν" στα ένστικτα των κοινωνιών, όταν αυτές φτάνουν στα όριά τους. Απέναντι στο κομμουνιστικό "γιουρούσι" εναντίον των πλουσίων στέκεται και ο ναζισμός με ένα αντίστοιχο "αντιγιουρούσι" εναντίον των κομμουνιστών. Είναι τόσο "στημένη" η κατάσταση, που ο ναζισμός δεν είχε καν την ανάγκη ούτε μία "βιτρίνα" ιδεολογίας να φτιάξει …"Καλυπτόταν" από τους κομμουνιστές ...Οι κομμουνιστές σού "εξηγούσαν" την ιδεολογία τού ένοπλου "γιουρουσιού" και οι ναζιστές σου υποσχόταν απλά να τους σταματήσουν, επίσης ενόπλως …Ο ένας έγινε "ειδικός" στην αντιμετώπιση του άλλου. Οι μισοί μισούσαν τους μεν, οι άλλοι μισοί τους δε, και ΟΛΟΙ μαζί παγιδεύονταν στα "κόμματα" των κοινών τους αφεντικών.

Το βλέπουμε να συμβαίνει σήμερα μπροστά στα μάτια μας …Το ΚΚΕ "γέννησε" τη Χρυσή Αυγή ακριβώς όταν υπήρξε ανάγκη …Όταν τη χρειάστηκαν οι δανειστές μας …Όταν τη χρειάστηκαν οι Σιωνιστές και οι Προτεστάντες ιδιοκτήτες των δύο μεγάλων κομμάτων, οι οποίοι μας πρόδωσαν. Κάθισε το ΚΚΕ να φάει μερικές "καρπαζιές" από τους έμμισθους ναζιστές και αυτόματα "γεννήθηκε" η "ηρωική" Χρυσή Αυγή. Γιατί τους ήταν απολύτως χρήσιμη; …Για να μην αντιδράσει ο κόσμος στην εξαθλίωση των Μνημονίων και αρχίσει και αναζητά πολιτική διέξοδο πέρα από τον δικομματισμό. Πριν αυτός ο λαός παρακάμψει τους πολιτικούς των πρεσβειών, οι ιδιοκτήτες τής Democracyέβγαλαν το "χαρτί" τής βίας και τους προβοκάτορες. Άρχισαν να προωθούν τη βίαιη έκφραση της λαϊκής οργής και έβγαλαν τους "μπράβους" τού φασισμού στην πιάτσα για να την εκφράσουν. 

Πριν αρχίσει λοιπόν ο κόσμος ν' αναζητά το δίκιο του —μέσω της πολιτικής και της Δικαιοσύνης— προσπάθησαν να τον "εκτροχιάσουν" από την πιθανότητα να βρεθεί στον σωστό "δρόμο" τής αναζήτησης. Ανέλαβε η δική τους Χρυσή Αυγή να μιλάει για "κρεμάλες" και "λιντσαρίσματα", για να φύγει η κουβέντα από την πολιτική επίλυση του προβλήματος. Ανέλαβε η Χρυσή Αυγή να δίνει κλωτσιές και μπουνιές σε δημοσιογράφους και πολιτικούς, για να αρχίσουν οι πολίτες να "ιεραρχούν" τις προτεραιότητές τους και να καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι πρέπει να σώσουν πρωτίστως τη Δημοκρατία. Αυτός ήταν ο ρόλος τής Χρυσής Αυγής με τα παρελαύνοντα "Χάιλ-βάνια" …Να εμφανιστεί σαν απειλή για τη Δημοκρατία, ώστε να "σώσει" τους προδότες, δίνοντάς τους θετικό ρόλο …
Η Χρυσή Αυγή είναι αυτή που έσωσε τον χοντροβενιζέλο και τη δικομματική συμμορία, η οποία γρήγορα πήρε την "πάσα" της και έκανε το δικό της "παιχνίδι". Γρήγορα "έστησε" την "παράσταση" του "δημοκρατικού τόξου", που, μπορεί να μας πρόδωσε, αλλά, προστατεύει τη "δημοκρατία" από τα "άκρα". Ακόμα και η δολοφονία τού Φύσσα μπορεί να έγινε σε συνεννόηση με το σύνολο του δικομματισμού και βέβαια υπό την επίβλεψη των γνωστών Πρεσβειών …"Στημένο" ήταν όλο το παιχνίδι τής Χρυσής Αυγής. 

Γνώριζαν εκ των προτέρων όλοι οι προδότες πως την κρίσιμη στιγμή τής προδοσίας θα εμφανιζόταν η "σωτήρια" ναζιστική Χρυσή Αυγή. Έτσι λειτουργούσε πάντα το σχέδιο και έτσι θα λειτουργούσε και στη συγκεκριμένη περίπτωση …Γνώριζαν από την αρχή οι προδότες Καραμανλήδες, Παπανδρέου και Βενιζέλοι πως δεν κινδυνεύουν με τιμωρία για όσο διάστημα τα αφεντικά τους έχουν το "χαρτί" τού ναζισμού στο "μανίκι" τους. Η Χρυσή Αυγή των Κασιδιάρηδων και των Παππάδων ήταν το ναζιστικό "ιππικό", το οποίο θα τους έσωζε την τελευταία στιγμή. Γι' αυτόν τον λόγο κυκλοφορούσαν στο διαδίκτυο οι φωτογραφίες τους με τα "κραυγαλέα" φέσια και τις σβάστικες …Για να μπορούν ακόμα και οι πιο αγράμματοι και ανύποπτοι πολίτες να καταλάβουν ότι πρόκειται περί ναζιστικού κόμματος …Για να καταλάβουν όλοι πως οι μόνοι που "ευαγγελίζονται" τη "σωτηρία" μακριά από τα κόμματα των αφεντικών είναι οι φασίστες, οι οποίοι απειλούν τη "δημοκρατία" …Για να καταλάβουν όλοι ότι ο "πατριωτισμός" βρίσκεται στα "χέρια" των ναζιστών, ώστε να "φύγουν" από εκεί. Περί αυτού πρόκειται. Η φασιστική Χρυσή Αυγή με την ύπαρξή της και μόνον μετατρέπει σε αναγκαίο κακό ακόμα και την ίδια την προδοσία.

Από εκεί και πέρα το σενάριο είναι πάντα το ίδιο: Μια "στημένη" και ανούσια "κόντρα" με τους "διεθνιστές" κομμουνιστές, προκειμένου να αποσπάται η προσοχή τού κόσμου από τους πραγματικούς προδότες. Η εξειδίκευση της Χρυσής Αυγής είναι η γνωστή και χιλιοειπωμένη ναζιστική ρητορική κατά των κομμουνιστών. Όταν δεν ξύνονται με τις "τζουγκράνες" σε κάποιοι υπόγειο, ακονίζουν "ξιφολόγχες" στα πεζοδρόμια …Μιλάμε για σούργελα …Μέχρι την αποτρίχωση και τα βαράκια φτάνει το μυαλό τους …Ο πολιτικός σχεδιασμός είναι αυτός που τους σώζει. Οι άνθρωποι αυτοί, οι οποίοι είναι πέρα για πέρα αγράμματοι, αποκτάνε —μέσω της επανάληψης— έναν πολιτικοφανή λόγο, ενώ είναι πολιτικά "αναλφάβητοι" και μορφωτικά τενεκέδες …Το ακριβές "είδωλο" των συναδέρφων τους κομμουνιστών.

Αυτοί οι επαγγελματίες προβοκάτορες εξυπηρετούν το σύστημα όποτε καλούνται να το κάνουν. Γι' αυτόν τον λόγο την ώρα που ψηφίζονταν τα Μνημόνια οι κομμουνιστές και οι χρυσαυγίτες αλληλοβρίζονταν στη Βουλή, προσπαθώντας να τραβήξουν την προσοχή από τους προδότες και να πετάξουν τη "μπάλα" στην εξέδρα. Λογικό είναι αυτό, εφόσον η συζήτηση στη Βουλή δεν συνέφερε τους δανειστές μας…
…Δεν συνέφερε τα κοινά αφεντικά των φασιστών. Περί αυτού πρόκειται. Ο άεργος και ανεπάγγελτος Κουτσούμπας έχει τα ίδια αφεντικά με τον επίσης άεργο και ανεπάγγελτο Μιχαλολιάκο …Γι' αυτών των αφεντικών τα συμφέροντα "στήνουν" τον σκυλοκαυγά ...Μιλάμε για "τυφλοσούρτη". Οι δύο αποκλειστικοί εκφραστές τής απειλής εκδήλωσης κοινωνικής βίας απέναντι στους προδότες τού αστικού δικομματισμού είναι "στημένοι" και υπάλληλοι των ίδιων αφεντικών. Για άλλη μια φορά λειτούργησε τέλεια η απόλυτη παγίδα των λαών …Ο εφιάλτης των ελεύθερων δημοκρατών πολιτών. Απ' όπου κι αν πας να "ξεφύγεις", πέφτεις πάνω στα "μαχαίρια" των φασιστών.

Αυτό είναι το μέγα επίτευγμα των ιδιοκτητών τής Democracy. Οι Σιωνιστές και οι Προτεστάντες "τσουβαλιάζουν" τους πάντες ανάμεσα στα δικά τους —στην κυριολεξία ιδιόκτητα— πολιτικά όρια. Ούτε καν τα θρησκευτικά δόγματα μπορούν να απειλήσουν την αντοχή αυτού του "τσουβαλιού" …Η μοναδική φορά στην ιστορία τού χριστιανισμού, όπου αναπτύχθηκαν —εντός του— πάθη πιο ισχυρά και πιο φονικά από τα θρησκευτικά. Εύκολο ήταν για τους συνωμότες να το πετύχουν αυτό, από τη στιγμή που εμφανίστηκαν οι ίδιοι σαν προστάτες τής "Δημοκρατίας" και μπόρεσαν και όπλισαν τους δήθεν ιδεολογικούς αντιπάλους της. Όρισαν μόνοι τους τα απώτατα όρια των πολιτικών συστημάτων της δικής τους "δημοκρατίας" και τα "καπάρωσαν". 

Από τη στιγμή που το κατάφεραν αυτό, δεν έχουν πρόβλημα να βάζουν τους δούλους τους να κυβερνάνε σαν "δημοκρατικό τόξο" …Να κυβερνάνε εναλλάξ, είτε ως χριστιανοδημοκράτες είτε ως σοσιαλοδημοκράτες …Να τους βάζουν ακόμα και να προδίδουν τους λαούς τους, εφόσον μπορούν να "καπελώνουν" τους πάντες. Δεν υπάρχει πολιτικό προσωπικό, το οποίο να μπορεί να απειλήσει το τρομερό φασιστικό "μπλοκ" που έχουν στήσει. Όλους τους αριστερόστροφους φασίστες τους ελέγχουν και τους παράγουν οργανωμένα μόνοι τους στα κομμουνιστικά κόμματα, και όλους τους δεξιόστροφους φασίστες τους ελέγχουν επίσης και τους παρήγαγαν οργανωμένα στα ναζιστικά κόμματα. Προς τα που να πάει κάποιος και τι είδους λόγο να εκφράσει για να "ξεφύγει" απ' αυτούς; …Όπου και να πας θα σε "πιάσουν" και θα σε "καλύψουν" μέχρι να σε "εξοντώσουν. 

Ακόμα και φανατικός να είσαι, θα "καπελωθείς" ανεξαρτήτως "αφετηρίας". Οι δεξιόστροφοι εθνικιστές "καπελώνονται" ΟΛΟΙ τους από τους οργανωμένους ναζιστές και οι αριστερόστροφοι αντιδραστικοί "καπελώνονται" ΟΛΟΙ τους από τους οργανωμένους κομμουνιστές. ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι —και μεταξύ αυτών και οι πραγματικοί Δημοκράτες— εγκλωβίζονται μέσα στο νόμιμο δημοκρατικό "τόξο" τής Democracy ...Ακόμα και με την αξία ή το έργο σου να παρακάμψεις τους Κνίτες, οι οποίοι λειτουργούν ως "φίλτρα" των ΜΜΕ —όπως η Τρέμη, ο Αναστασιάδης, ο Λαζόπουλος, ο Ευαγγελάτος, ο Βερύκιος, ο Λάτσιος, ο Τέλλογλου, ο Παπαχελάς, ο Μαλέλης  ή ακόμα και η "δόκιμη" Σαράφογλου—, δεν μπορείς να διακριθείς και να ξεχωρίσεις στην κοινωνία ως εναλλακτική "πρόταση". Οι πάντες εγκλωβίζονται μέσα σε αυτό το "τσουβάλι" τού δικομματισμού, το οποίο —όταν βολεύει τους ιδιοκτήτες του— "κλείνει" από τις πλευρές των οπλισμένων φασιστικών άκρων και μετατρέπεται" σε "σφαγείο" τού λαού. 

Ελέγχοντας το πολιτικό προσωπικό τής χώρας, δεν έχουν λόγο να φοβούνται το "κεφάλι" τής Democracy. Το σύνολο της παραγωγής πολιτικού "προσωπικού" έχει "βραχυκυκλωθεί". Γι' αυτόν τον λόγο έβαλαν χωρίς δεύτερη σκέψη την Ελλάδα στο "σφαγείο" τού ΔΝΤ. Δεν τη φοβούνταν …Δεν φοβούνταν ούτε το πολιτικό ούτε το δημοσιογραφικό της προσωπικό. Το σύνολο του μηχανισμού ανάδειξης νέων πολιτικών προσώπων μέσω της κομμουνιστικής "μόλυνσης" ήταν απόλυτα ελεγχόμενο και άρα δεν είχαν λόγο να φοβούνται όταν υπέγραφαν τα Μνημόνια της προδοσίας. Μόνον "Λεβέντηδες" άφηναν να "αντιδρούν" και αυτούς είχαν τον τρόπο τους να τους χαρτζιλικώνουν, για να μην ξεπερνάνε τα επιτρεπτά όρια. Το "κεφάλι" δηλαδή της κοινωνίας δεν τους φόβιζε με τις αντιδράσεις του …Είχαν όμως λόγο να φοβούνται το "κορμί" της. 

Όμως, ακόμα και σε αυτό το επίπεδο, κανένα πρόβλημα, όπως αποδείχθηκε …Εκεί υπάρχει το "πεζικό" τού παρακράτους …Ο "στρατός" του, ο οποίος εκπαιδεύεται και πληρώνεται για να μπορεί να ελέγχει τις λαϊκές κινητοποιήσεις και αντιδράσεις … Ο πραγματικός παρακρατικός "στρατός" και όχι τα χρυσαυγίτικα "χαϊβάνια", τα οποία με το ζόρι εκπαιδεύονται να κάνουν στρατιωτικό "βήμα" …Ο "στρατός" των προβοκατόρων, ο οποίος λειτουργεί με την ακρίβεια στρατιωτικής μονάδας, χωρίς να φοράει ρούχα παραλλαγής. Ποιος είναι αυτός ο "στρατός" τού παρακράτους; …Το τρομερό "εργαλείο" τού ΚΚΕ …Το Π.Α.ΜΕ (Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο) …Το "μεταμφιεσμένο" ΚΚΕ …Οι κρυφοί ανθέλληνες …Η βάση των αστοιχείωτων και των αγράμματων κομμουνιστών ανθελλήνων …Αυτοί, οι οποίοι αποδεδειγμένα συμμετέχουν σε ανθελληνικές ενέργειες, εφόσον το διατάξουν τα αφεντικά. Γι' αυτόν τον λόγο άλλωστε κυκλοφορούν και "μεταμφιεσμένοι" ανάμεσα στον λαό. Έχοντας οι κομμουνιστές και τα αφεντικά τους γνώση τής αποστροφής που προκαλεί στον λαό ο "μολυσματικός" κομμουνισμός, δημιούργησαν το ΠΑΜΕ, που είναι το μεταμφιεσμένο ΚΚΕ …Ένα ΠΑΜΕ αμιγώς κομμουνιστικό, το οποίο πουθενά δεν το αναφέρει ως χαρακτηριστικό του και πουθενά δεν έχει "αποτυπωμένο" το γνωστό σφυροδρέπανο.

Αυτό το ΠΑΜΕ ανήκει στο ανθελληνικό ΚΚΕ, που, για να εκτελέσει τις εντολές των αφεντικών του, δεν θα διστάσει να "ξαναματώσει" τον ελληνικό λαό, όπως το έκανε και στον Εμφύλιο. Αυτό είναι το ΠΑΜΕ των προβοκατόρων κομμουνιστών …Το ΠΑΜΕ, το οποίο "ανατριχιάζει" κάθε φορά που κάποιος επιχειρήσει να υψώσει μια ελληνική σημαία σε κάποια λαϊκή διαδήλωση. Αυτοί οι επαγγελματίες ανθέλληνες προβοκάτορες προσπαθούν να "παρεισφρήσουν" ανάμεσα στους Έλληνες που αντιδρούν, όπως προσπαθούσαν οι ίδιοι να παρεισφρήσουν στην εθνική αντίσταση στα χρόνια της γερμανικής Κατοχής …Πάλι φτιάχνοντας δήθεν "παν-μέτωπα" και αποκρύπτοντας την πραγματική τους ταυτότητα. Στην πραγματικότητα, δηλαδή, το ΚΚΕ σήμερα μιμείται τον εαυτό του. Όπως κάποτε "καπέλωσε" το ΕΑΜ και μπήκε "μπροστά" στη σύγκρουση μεταξύ λαού και δωσίλογων του δικομματισμού —προκειμένου να τους "σώσει" από την τιμωρία— έτσι κάνει και σήμερα.

Το ΠΑΜΕ σήμερα —υπό τις εντολές των Πρεσβειών— προσπαθεί να "καπελώσει" την αντίδραση του ελληνικού λαού, για να σώσει τους προδότες …Τους ίδιους Παπανδρέου, Καραμανλήδες και Μητσοτάκηδες προσπαθεί και πάλι να σώσει …Προσπαθεί να "χρωματίσει" την παλλαϊκή αντίδραση με τα δικά του κομματικά "μολυσματικά" χρώματα, προκειμένου να την κατατάξει στις κομμουνιστικές και άρα μη δημοκρατικές αντιδράσεις. Αυτός είναι ο ρόλος του. Αυτό είναι το ΠΑΜΕ των χαφιέδων. Μιλάμε για κανονικό κοινωνικό "κατιμά". Μιλάμε για "στρατευμένο" πολιτικό "υπόκοσμο". Όλοι αυτοί είναι επαγγελματίες χαφιέδες …Έμμισθοι προβοκάτορες. "Ρουπακιάδες" στο σύνολό τους. Στην κυριολεξία τα εγγόνια των χαφιέδων που συμμετείχαν στον Εμφύλιο και τα παιδιά των χαφιέδων τής Χούντας …Χαφιέδες γόνοι χαφιέδων. Συνεχίζουν την "παράδοσή" τους σε καλά ελεγμένο περιβάλλον. Ανεπάγγελτοι και άεργοι οι περισσότεροι, όπως και ο ηγέτης τους Κουτσούμπας …"Επιστήμονες", οι οποίοι δεν έχουν περάσει ΟΥΤΕ ΕΝΑ μάθημα στις εξετάσεις και είναι απλά εξειδικευμένοι από την ΠΣΚ και την ΚΝΕ στον συνδικαλισμό των "επιστημόνων". 

Στην πιο κρίσιμη στιγμή τής Μεταπολίτευσης, όπου ο λαός πράγματι μπορούσε να αλλάξει την ιστορία, εμποδίζοντας με τη μαζικότητά του την ψήφιση του πρώτου και βασικότερου Μνημονίου, το ΠΑΜΕ ήταν εκεί για να τον σταματήσει …Την εποχή που δεν είχε γίνει το καταστροφικό PSI των ασφαλιστικών ταμείων …Την εποχή που ακόμα το δημόσιο χρέος ήταν ομολογιακό και χωρίς την έγκριση της Βουλής δεν μπορούσε να συναφθεί το δάνειο που θα το μετέτρεπε σε ενυπόθηκο …Την εποχή που η οικονομία ακόμα λειτουργούσε, το ΑΕΠ ήταν αρκετά μεγάλο και δεν υπήρχε capitalcontrol …Την εποχή που κανένα "αγγλικό δίκαιο" δεν θα μπορούσε να σώσει τους τοκογλύφους. Και όμως. Εκείνη την εποχή, που ο λαός μπορούσε να αρνηθεί το Μνημόνιο και να δώσει και το "άλλοθι" στους πολιτικούς να μην το ψηφίσουν, βγήκαν οι έμμισθοι ροπαλοφόροι μπράβοι τού παρακράτους και τον σταμάτησαν …Αυτοί, οι οποίοι ήταν έτοιμοι να χιμήξουν πάνω του με τα ρόπαλα, προκειμένου εξυπηρετήσουν τα αφεντικά τους, που είναι οι Σιωνιστές τοκογλύφοι …Προκειμένου να τον εμπόδισαν να πάρει την τύχη του στα χέρια του και να "γράψει" μόνος του την ιστορία του.
Όπως εκ των υστέρων μαθαίνουμε, τον ρόλο των "στρατηγών", οι οποίοι κατεύθυναν τις δυνάμεις των χαφιέδων, τον είχαν η Κανέλη με τον Παφίλη …και μάλιστα μέσα από το κτίριο της Βουλής …Αυτοί, οι οποίοι δήθεν αρνούνταν να ψηφίσουν το Μνημόνιο των αφεντικών τους και το κατήγγειλαν.

Από τότε μέχρι τώρα το ΠΑΜΕ δίνει πάντα το "παρόν", για να "καπελώσει" την όποια λαϊκή αντίδραση πριν καν αυτή εκδηλωθεί. Όπου αυτό εμφανίζεται, απλά ο κόσμος αποχωρεί. Παντού εμφανίζεται "οπλοφορώντας", εφόσον τόσο χοντρά παλούκια για τόσο μικρές σημαίες δεν έχει χρησιμοποιήσει ποτέ και κανένας άλλος …Αυτός είναι ο ρόλος του. Όπως, πετώντας λίγα κόπρανα μέσα σε μια πισίνα, απωθείς τον κόσμο από το να μπει μέσα σ' αυτήν —ακόμα κι αν έξω "βράζει" από τη ζέστη— έτσι γίνεται και με τις λαϊκές διαδηλώσεις. Το ΠΑΜΕ είναι αυτά τα μολυσματικά "κόπρανα", τα οποία το σύστημα ρίχνει μέσα στη "δεξαμενή" τής αντίδρασης κάθε φορά που αυτή τείνει να γεμίσει κόσμο …Τα "κόπρανα" αυτά, που, από τη στιγμή που εμφανίζονται, "σχολάνε" κάθε μαζική εκδήλωση …Το "πεζικό" τού παρακράτους …Ο κοινωνικός "κατιμάς". 

Με μερικές χιλιάδες χαφιέδων ελέγχουν τη συμπεριφορά ενός ολόκληρου λαού …Γι' αυτό υπάρχουν και γι' αυτό πληρώνονται …Σκουπίδια με όλη τη σημασία τής λέξεως. Γι' αυτόν τον λόγο καμία Δικαιοσύνη και κανένα ελεγκτικό όργανο του κράτους δεν μπορεί να ελέγξει τα οικονομικά τού ΚΚΕ. Δεν μπορεί κανένας να ελέγξει την "τσέπη" που πληρώνει αυτούς τους επαγγελματίες ανθέλληνες και βέβαια να ανακαλύψει τους χρηματοδότες τους. Επιβεβαιώνουν με την πολιτική τους δραστηριότητα το νέο σύνθημα, το οποίο γίνεται ολοένα και πιο διαδεδομένο μέσα στην κοινωνία: …ΚΚΕ, το κόμμα τού ΧΑΦΙΕ...

ΚΑΝΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ
ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΉΝ ΤΗ ΜΕΓΓΕΝΗ
Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΕΞΑΙΡΕΣΗ



Ο καπιταλισμός νίκησε ...Ζήτω οι Σταλινικοί.
Ο "κυνοβουλευτισμός" νίκησε ...Ζήτω οι "σκύλοι".

Όλα δείχνουν πως οι μεγάλοι συνωμότες επιτέλους τα κατάφεραν ...Κατάφεραν και "δούλεψαν" ολόκληρο τον 
κόσμο. Μετά από εκατό χρόνια προσπάθειας κατάφεραν και έγιναν οι νέοι ζωντανοί "θεοί" του. Το σύνολο του πανανθρώπινου κεφαλαίου όλων των μορφών βρίσκεται υπό τον απόλυτο έλεγχο των Προτεσταντών και των Σιωνιστών και την πολιτική διαχείριση του συστήματος την έχουν αναλάβει εξ' ολοκλήρου τα κομμουνιστικά "σκυλιά" τους. Όλοι οι υπόλοιποι βρίσκονται εκτός νομής εξουσίας και βέβαια κερδών, εφόσον οι συνωμότες μπορούν κι εκμεταλλεύονται μόνοι τους το σύνολο των ανθρωπίνων επιτευγμάτων όλων των ειδών. Το σύνολο σχεδόν τής ανθρώπινης γνώσης έχει παραδοθεί σε μια μικρή ομάδα προτεσταντικών πολυεθνικών εταιρειών τύπου Μονσάντο. Το σύνολο των τραπεζών —οι οποίες ελέγχουν τα νομίσματα, στα οποία αποτυπώνονται τα κέρδη τής αγοράς—, ελέγχονται από μία επίσης μικρή ομάδα σιωνιστικών τραπεζών. Το σύνολο σχεδόν τής παγκόσμιας βιομηχανικής παραγωγής δουλεύει "φασόν" για τις δικές τους πολυεθνικές εταιρείες. Το σύνολο σχεδόν τού παγκόσμιου παραγωγικού κεφαλαίου βρίσκεται υποθηκευμένο στα "χαρτοφυλάκια" των δικών τους τραπεζών.  

Το φαινόμενο της "μόλυνσης" της χριστιανικής —και όχι μόνον— κοινωνίας έχει επιτευχθεί στον απόλυτο βαθμό, εφόσον το σύνολο των ευρωπαϊκών κρατών εξουσιάζονται από τα δουλικά τους ...Εξουσιάζονται από τους αριστερόστροφους φασίστες τύπου Μέρκελ, Ναπολιτάνο, Τσίπρα, Χριστόφια, Ρέντζι, Ολάντ, Σίλβα, Μπορίσοφ, Φίτσο, Σομπότκα, Γκριμπαουσκάιτε, Ράμα και Γκρουέφσκι,  Όσοι ηγέτες δεν είναι "γεννήματα" των τοπικών κομμουνιστικών κομμάτων, είναι "υπότροφοι" των Κολεγίων τού Σόρος. Η χριστιανική κοινωνία είναι απολύτως διχασμένη και "μολυσμένη" και άρα πρακτικά αδύνατον να βρεθεί σε κατάσταση να δώσει λύση στα προβλήματά της ...Να αλληλοσπαραχθεί μπορεί ...λύση να δώσει, αποκλείεται. 

Όλα καλά ...αλλά, υπάρχει και μία λεπτομέρεια: ...Ακόμα και ο καλύτερος συνωμοτικός σχεδιασμός κινδυνεύει να πάει στα σκουπίδια, αν τα αφεντικά "αποτύχουν" στις "δοσολογίες" τού ύπουλου σχεδίου, που είναι δική τους αρμοδιότητα. Η Νέα Τάξη, η οποία πέτυχε όλους τους στόχους της, δείχνει σήμερα αδύναμη να επιβιώσει …Η "εγχείριση" πέτυχε αλλά ο ασθενής μάλλον δεν θα τα καταφέρει …Είναι αδύνατον να τα καταφέρει, γιατί αυτοί οι οποίοι την μεθόδευσαν θα αποδειχθούν πολύ βλάκες …Βλάκες, γιατί η "αρρώστια" την οποία προσπάθησαν να διασπείρουν είναι "θανατηφόρα" για την κοινωνία. Δεν είναι μια απλή "γρίπη", την οποία την ελέγχεις και διατηρείς τον ασθενή σε μια μόνιμη και βολική για τα σχέδιά σου "εξάντληση". Δεν έχεις μια κατάσταση ελεγχόμενη, η οποία διατηρεί το θύμα σου σε μια μόνιμη αδυναμία να αντιδράσει στην αρπαγή σου …Έξυπνος σχεδιασμός, αλλά ...ατυχής η επιλογή τού ιού. Λογικό είναι. Όταν θέλεις να πάρεις τη θέση του συμμαθητή σου στην ομάδα για το κυριακάτικο ντέρμπι, με μια "γριπούλα" τον μολύνεις και όχι με τον ιό τού Έμπολα.

Η "αρρώστια" του κομμουνισμού είναι στα "κυβικά" τού Έμπολα …Είναι μια θανατηφόρα "πανούκλα" …"Σκοτώνει" την κοινωνία …Την οδηγεί στον "θάνατο" …Την φέρνει σε μια αδιέξοδη κατάσταση, όπου σε κάποια στιγμή θα πρέπει να δώσει τον υπερπάντων αγώνα τής επιβίωσης …Θα πρέπει να επιλέξει ανάμεσα στο "όριο" του Κιμ Γιόνκ Ουν ή στην πλήρη "εξυγίανση". Δεν μπορείς την "πανούκλα" να τη διατηρείς σε μια "ενδιάμεση" κατάσταση. Η "ενδιάμεση" κατάσταση της εξασθένισης —η οποία σε εξυπηρετεί— μπορεί να υπάρχει στην αρχή τής δρομολόγησης του σχεδιασμού, αλλά δεν μπορεί η "πανούκλα" να γίνει τελική κατάσταση. Ο "μολυσματικοί" φορείς τού κομμουνισμού και της τοκογλυφίας —που την εξουσιάζουν— αργά ή γρήγορα θα τα αρπάξουν όλα και θα την εξωθήσουν στα όρια. Επειδή είναι αδύνατον η σημερινή κοινωνία να δεχθεί να πάει στα κορεατικά "πρότυπα", είναι βέβαιον ότι θα αντιδράσει. Θα επιχειρήσει να απαλλαγεί από τους κομμουνιστές και τα αφεντικά τους πίσω από το "παραβάν" …Τους διεφθαρμένους κομμουνιστές, οι οποίοι κυβερνάνε ελέω τοκογλύφων και είναι πλέον ορατοί και προκλητικοί στο σύνολό τους. 

Σε μια τέτοια περίπτωση αλίμονο στα πανταχού διάσπαρτα ανά τον κόσμο δουλικά των ιμπεριαλιστών …Αλίμονο στους συνεργάτες των τοκογλύφων τής Wall Street …Αλίμονο στους κομμουνιστές χαφιέδες, οι οποίοι πρόδωσαν τους λαούς, για να εξυπηρετήσουν τους παγκόσμιους τύραννους —όχι μόνον στην Ελλάδα αλλά σε ολόκληρο τον κόσμο— …Τότε θα γελάσει ο κάθε πικραμένος. Ζούμε στην εποχή τής πληροφορίας και της μεγάλης ταχύτητας διάδοσής της. Αλίμονό τους αν αποκαλυφθούν …Αλίμονό τους αν καταλάβουν οι λαοί τον προδοτικό τους ρόλο …Αλίμονό τους αν ταυτιστούν με την πολιτική "πανούκλα", που "κατατρώγει" το πανανθρώπινο "κορμί". Είναι τόσο διαφορετικοί και τόσο βρόμικοι, που θα ξεχωρίσουν από την υπόλοιπη κοινωνία όπως ξεχωρίζει η τρίχα στο ζυμάρι ...Χώρια που τα ονόματά τους υπάρχουν σε όλους τους φακέλους των προτεσταντικών και όχι μόνον Πρεσβειών…
…Αλίμονο στα μολυσματικά "ποντίκια", που αρρώστησαν την πανανθρώπινη κοινωνία, για να φάνε το "σιτάρι" της και τώρα πρέπει να το εγκαταλείψουν γιατί βυθίζεται …Αλίμονο στα "ποντίκια" που τρύπωσαν στο διάσημο ελληνικό "καράβι" …Αλίμονο στο "ελληνικό" ΚΚΕ αν καταρρεύσει η Νέα Τάξη των τοκογλύφων ιδρυτών και χρηματοδοτών του …Αλίμονό τους αν ελεγχθούν τα οικονομικά τους στοιχεία από τον Εμφύλιο κι εντεύθεν... 

Σουργκούτ συντρόφια !!!
GAME OVER, όπως θα έλεγαν και τα αφεντικά τους.





Τραϊανού Παναγιώτης
Δημιουργός της θεωρίας του Υδροχόου\

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου