Google+ To Φανάρι : Αποκάλυψη: Ετοιμάζεται τουρκικό σχέδιο εξέγερσης στη Θράκη!

Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017

Αποκάλυψη: Ετοιμάζεται τουρκικό σχέδιο εξέγερσης στη Θράκη!

Του Ραφαήλ Αξιώτη

Ύποπτη κλιμάκωση των τουρκικών ενεργειών στη Θράκη παρατηρείται εδώ και αρκετό καιρό σε κύκλους των τουρκόφωνων. Αποκορύφωμα αποτελεί ένα εμπρηστικό άρθρο της δημοσιογράφου Κεριμέ Γιλντίζ, η οποία καλεί σε ξεσηκωμό τη μουσουλμανική μειονότητα, μιλώντας για «Έλληνα δυνάστη» και ζητώντας την ανατροφή νέων Αχμέτ Σαδίκ....

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ακριτική περιοχή της Ελλάδας είναι εδώ και αρκετούς μήνες "καζάνι που βράζει", καθώς οι Τούρκοι φαίνεται να έχουν βάλει σε λειτουργία σχέδιο αποκοπής της Θράκης από τον ελληνικό εθνικό κορμό.
 Όπως αναφέρει η εφημερίδα "Δημοκρατία", στον τουρκικό τύπο πληθαίνουν δημοσιεύματα που αναφέρονται στη Θράκη, το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής δρα ανενόχλητο, ενώ Τούρκοι πολιτευόμενοι διατρέχουν την Ευρώπη, περιφερόμενοι στις Βρυξέλλες και σε άλλες ισχυρές πρωτεύουσες της, διαμαρτυρόμενοι για τη δήθεν καταπίεση της τουρκικής μειονότητας στη Θράκη από το ελληνικό κράτος.
Πρόσφατο παράδειγμα, το άρθρο της δημοσιογράφου Κεριμέ Γιλντίζ, η οποία κάλεσε σε εξέγερση τους «Τούρκους για τη Δυτική Θράκη», περιοχή η οποία όπως σημειώνει χάθηκε άδικα στη Συνθήκη της Λωζάννης . Η ίδια, αφού ζητάει συγγνώμη από τους «Τούρκους» της ελληνικής Θράκης γιατί με τη Συνθήκη της Λωζάννης αφέθηκαν στα χέρια του Έλληνα δυνάστη, φτάνει μέχρι του σημείο να ζητά να γεννηθούν και να ανατραφούν και άλλοι αυτονομιστές στη Θράκη, όπως ο τουρκικής συνείδησης Έλληνας ιατρός και πολιτικός Αχμέτ Σαδίκ.
Το άρθρο της αρχίζει με τις εντυπώσεις της από ένα μνημόσυνο πάνω στον τάφο του Αχμέτ Σαδίκ, στο νεκροταφείο της Κομοτηνής, στο οποίο παρευρέθηκαν «Τούρκοι» από όλη τη Δυτική Θράκη, παρά τον ζεστό καιρό και αναφέρει:
"Ας μη γελιόμαστε, στη Λωζάννη δεν δόθηκαν δικαιώματα στους «Τούρκους» της Δυτικής Θράκης. Εμείς ήμασταν αυτοί που είχαμε κερδίσει τη νίκη, αλλά στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων αφήσαμε τη Δυτική Θράκη στην Ελλάδα, της οποίας την απανθρωπιά έχουμε βιώσει.
Με τα μισόλογα του Ισμέτ Ινονού περί δημοψηφίσματος εγκαταλείψαμε στην τύχη τους τούς «Τούρκους» της Δυτικής Θράκης.
Η Ελλάδα, πιέζοντάς τους συνεχώς, κατέστησε τους «Τούρκους» μειονότητα. Και να γινόταν δηλαδή δημοψήφισμα, τι θα έβγαζε;", αναρωτιέται η Τουρκάλα δημοσιογράφος και συνεχίζει:
"Αυτά που έγιναν, έγιναν. Τώρα τι μας αναλογεί; Οι Δυτικοθρακιώτες έχουν οικονομικά προβλήματα. Οι χωρικοί εργάζονται από τα μεσάνυχτα μέχρι το βράδυ αλλά δεν παίρνουν αυτό που δικαιούνται. Ο Έλληνας έμπορος τους εκμεταλλεύεται."
Και καταλήγει: 
"Πρέπει να χαλάσουμε το παιχνίδι του Έλληνα που εξαναγκάζει σε μετανάστευση. Το χρωστάμε αυτό σε αυτούς που δηλώνουν πως «Έμείς στην προσευχή μας πρώτα προσευχόμαστε για την Τουρκία».
Οι αντίπαλοι μας μια μέρα (24/7) πήραν τη Δυτική Θράκη (σ.σ: ημερομηνία υπογραφής της Συνθήκης) από τα χέρια μας.  Χρωστάμε συγγνώμη στην Κομοτηνή χρέος καρδιάς, χρέος ψυχής! Να κάνουμε (τα πάντα) να μας συγχωρέσουν για τη Λωζάννη…

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου