Google+ To Φανάρι : ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΞΑΝΑ Ο ΒΟΥΤΣΗΣ! «Η Ελλάδα δε μπορεί να είναι «ταλιμπάν» της Ορθοδοξίας. Δεν υπάρχουν Ορθόδοξοι λαοί» – ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΘΕΙ ΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ;

Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017

ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΞΑΝΑ Ο ΒΟΥΤΣΗΣ! «Η Ελλάδα δε μπορεί να είναι «ταλιμπάν» της Ορθοδοξίας. Δεν υπάρχουν Ορθόδοξοι λαοί» – ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΘΕΙ ΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ;

Αυτός ο άνθρωπος κατέχει την θεσμική θέση του Προέδρου της Βουλής ΟΛΩΝ των Ελλήνων...!!!
Καταιγιστικός απέναντι στην Εκκλησία και την Ορθόδοξη παράδοση υπήρξε σήμερα το πρωί ο Πρόεδος της Βουλής Νίκος Βούτσης σε συνέντευξή του στην κρατική τηλεόραση....

Ο Νίκος Βούτσης έκανε με κάθετο τρόπο ξεκάθαρες τις απόψεις του για την Εκκλησία σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι «οι παραδόσεις σε πολύ μεγάλο βαθμό κρατούνται όσο τις κρατάει η εποχή τους».
Και φυσικά ο κ. Βούτσης δεν σταμάτησε εκεί… συνέχισε λέγοντας «Δεν μπορεί αυτή η Ελλάδα να είναι η Ελλάδα του Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια και του Ελλάς, Ελλήνων, Χριστιανών. Δεν υπάρχουν Ορθόδοξοι λαοί», και συμπλήρωσε: «Είμαστε από τους πιο ομογενοποιημένους θρησκευτικά. Δεν είμαστε λαός ορθόδοξος. Η θρησκευτική συνείδηση είναι για κάθε άνθρωπο κάτι ιδιαίτερο. Είμαστε ένα σύγχρονο κράτος και όχι «ταλιμπάν της Ορθοδοξίας». Οι παραδόσεις σε πολύ μεγάλο βαθμό κρατούνται όσο τις κρατάει η εποχή τους», τόνισε χαρακτηριστικά.
Από την ατζέντα του Προέδου της Βουλής δεν έλειψαν και οι μαθητικές παρελάσεις για τις οποίες σημείωσε με νόημα: «δεν πιστεύω πως είναι ότι καλύτερο. Δεν είναι τυχαίο που δεν συμβαίνει πουθενά στην Ευρώπη. Πιστεύω πως και σε αυτό το θέμα θα πρέπει να ξεκινήσει ένας ουσιαστικός διάλογος. Δεν το θεωρώ μείζον για την ελληνική κοινωνία σήμερα».
Παράλληλα σημείωσε ότι όπου αναδεικνύονται άριστοι μέσα από τη ζωή, μπορεί να μην έχουν δώσει το ίδιο στίγμα στο σχολείο.
Παρακολουθήστε πιό κάτω τη σχετική συνέντευξη του Νίκου Βούτση στην ΕΡΤ:


Απαράδεκτες δηλώσεις Βούτση: Οι μαθητικές παρελάσεις δεν είναι και ό,τι καλύτερο (vid)


 αλλά και άλλων στελεχών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ που αντιμετωπίζουν καθετί που αφορά στην Πατρίδα, την Ελληνική Σημαία, την Οικογένεια και την Ορθοδοξία ως έννοιες αναχρονιστικές και επικίνδυνες για τη δήθεν αριστερή πολιτική ορθότητα, κινείται πλέον και ο πρόεδρος της Βουλής,Νίκος Βούτσης.
Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο κ. Βούτσης τάχθηκε κατά της διενέργειας των μαθητικών παρελάσεων στις εθνικές επετείους, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «δεν είναι και ό,τι καλύτερο» και πρόσθεσε ότι «πρέπει να γίνει διάλογος για τις παρελάσεις που παίρνουν και στρατιωτικό χαρακτήρα».
Ειλικρινά, τώρα, κύριε Βούτση, τι είναι αυτά που λέτε; Ποιος είναι ο στρατιωτικός χαρακτήρας στις μαθητικές παρελάσεις; Γιατί γίνεστε κι εσείς το ίδιο «αλλεργικός» με τους συναδέλφους σας στην κυβέρνηση σε θέματα όπως οι ημέρες μνήμης και τιμής ανθρώπων που έδωσαν το αίμα τους, για να μπορείτε εσείς και όλοι μας σήμερα να είμαστε ελεύθεροι;
Και κάτι ακόμα κύριε Βούτση: Δεν ξέρουμε εάν το λησμονείτε, αλλά είστε πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, ενός αμιγώς πολιτειακού θεσμού, τον οποίο καλείστε μέσα από τα λόγια και τις πράξεις σας να προστατεύετε!
Τελικώς, κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ, τι επιδιώκετε με όλα αυτά τα απαράδεκτα καμώματα; Τι στο καλό σας έχει πιάσει; Γιατί τέτοια εμμονή με ό,τι έχει να κάνει με τα ιερά και τα όσια αυτού του τόπου;
Και λέμε εμμονή, γιατί πώς αλλιώς θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς αυτά που επιχειρείτε να περάσετε, αδιαφορώντας ακόμη και για το ανώτερο νομοθετικό κείμενο της χώρας, το Σύνταγμα; Δεν θέλετε την έπαρση της σημαίας, αποτάσσεστε την πρωινή προσευχή, ξινίζετε μούτρα με τα εθνικά σύμβολα, βγάζετε φλύκταινες και μόνο στο άκουσμα της λέξης «αριστεία» και επιχειρείτε να ισοπεδώσετε τα πάντα στο όνομα μιας δήθεν δικαιότερης κοινωνίας.
Έλεος, κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ! Αντί να κοιτάξετε πώς να κάνετε εύκολη τη ζωή των πολιτών που στενάζουν από τις αιματηρές μνημονιακές πολιτικές σας, δημιουργείτε εκ του μη όντος διχαστικά σύνδρομα, παρακινούμενοι από τις δικές σας εμμονές!
Κύριε Τσίπρα, κύριε πρωθυπουργέ, επιτέλους συμμαζέψτε τους επιτελείς σας και βάλτε ένα τέλος σε αυτές τις αήθεις επιθέσεις που προσβάλλουν τον πυρήνα της Δημοκρατίας.
Πηγή εδώ κι εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου