Google+ To Φανάρι : Εσωσε την κόρη του από τον Αλβανό παιδεραστή

Τρίτη 22 Αυγούστου 2017

Εσωσε την κόρη του από τον Αλβανό παιδεραστή

Προσποιούμενος τη δωδεκάχρονη έκλεισε ραντεβού με τον επίδοξο βιαστή και αφού, τον ξυλοφόρτωσε, τον παρέδωσε στην ΕΛ.ΑΣ ....
Σε ρόλο... ντετέκτιβ βρέθηκε ένας πατέρας για να εντοπίσει τον αδίστακτο παιδόφιλο που προσπάθησε να παρασύρει την κόρη του, απειλώντας ότι θα της έκανε κακό αν δεν συναντιόταν μαζί του....

Αφού έστησε παγίδα στον 38χρονο Αλβανό, προσκαλώντας τον σε υποτιθέμενο ραντεβού με τη 12χρονη, κατάφερε να τον ακινητοποιήσει (και να τον ξυλοκοπήσει) προτού τον παραδώσει στα χέρια των αστυνομικών.

Ολα άρχισαν πριν από μερικές εβδομάδες, όταν η ανήλικη γνώρισε στο facebook τον 38χρονο, ο οποίος άρχισε να της στέλνει μηνύματα, ζητώντας να συναντηθούν και να έχουν ολοκληρωμένη σεξουαλική επαφή!

Ο 38χρονος γινόταν πιεστικός και τότε το παιδί αποκάλυψε την αλήθεια στον πατέρα του. Εκείνος εξαγριώθηκε, αλλά κράτησε την ψυχραιμία του και αποφάσισε να δώσει ο ίδιος τέλος στη νοσηρή υπόθεση.

Προσποιούμενος την ανήλικη κόρη του, ο πατέρας απάντησε στο μήνυμα του Αλβανού και του έκλεισε ραντεβού στον σταθμό μετρό της Αγίας Μαρίνας στο Αιγάλεω.
Η κατάλληλη ώρα 
Ο πατέρας πήγε στο ραντεβού μαζί με την κόρη του και στάθηκε λίγο παράμερα, σε αθέατο σημείο, περιμένοντας την εμφάνιση του 38χρονου.
Μόλις εκείνος πλησίασε το παιδί, ο εξαγριωμένος πατέρας τον άρπαξε από τον λαιμό, τον γρονθοκόπησε και του έστριψε το χέρι ρίχνοντάς τον στο έδαφος. Αμέσως ειδοποίησε την Ασφάλεια, στην οποία παρέδωσε τον επίδοξο βιαστή της κόρης του.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου